Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludoworks Apricis - Multicap server | PVP/PVE | Profesjonalny zespół | I wiele wiecej !

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The server will open at 1:00PM +2GMT and that is final and maybe it open earlier but it wont open after that so please be ready and make sure to invite all your friends so you can experience more fun in-game. :)

Opublikowano

AprStart. Radzilbym Ci juz wlaczac, bo jest z lekka troche updatow do sciagniecia.

KAZDY KTO MA PROBLEM Z UPDATEM, NIECH USUNIE FOLDER 'TEMPPATH'.

Opublikowano

Niemacie jakiegos szybszego upload'u? z strony Ludaworks nic mi sie nie zalacza, a podany wyzej link przez kolege , mam strasznie slaby speed z 10 mb netem 300kb/s i ciagle maleje-,-

Opublikowano

wyłączyć antivir ? dodać do pominięcia ?

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

ten plik jeden ma od chuja wirow antywir mi go odrazu usuwa jak go wlacze wiec nici z serwa

nieda sie jakos tego obejsc czy cos?

chujowy anti virus to tak jest. Wykrywa Ci virusy przez zpakowanego clienta, tez zapewne przez 'zabezpeczenia' jakie sa wlozone w to zeby nikt tego nie zlamal.

Pomocnik
Opublikowano

wyłączyć antivir ? dodać do pominięcia ?

Nie polecam, lepiej iść na penguin.

chujowy anti virus to tak jest. Wykrywa Ci virusy przez zpakowanego clienta, tez zapewne przez 'zabezpeczenia' jakie sa wlozone w to zeby nikt tego nie zlamal.

W innych klientach nie wykrywa wirusów, kryptując klienta można ukryć wirusy, ja nie ściagam dopuki nie uploaduja odpakowanego lub spakowanego tak żeby nie wykrywało wirusów i każdemu polecam zrobić to samo.

Opublikowano

Jak nie wykrywa jak wykrywa, zeby cos zabezpieczyc trzeba dodac jakies 'ale' tutaj jest to virus..co mnie dziwi bo powinienes o tym wiedziec. Klienta odpakowanego nie dodadza, poniewaz przez spakowanie klienta nie da sie bocic. Nie polecaj, bo nie tylko ludoworks ma spakowanego clienta, creddy tez mialo i dalej ma z tego co pamietam. Myth tez mialo i dalej ma i jakos tez wykrywa virusy i nikt dupy jakos nie truje ze cos mu sie stalo. Btw, jesli uzywacie takiego antivirusa jak nod32 to nawet mi nie mowcie ze cos wam w tym gownie znajduje..bo nawet w plikach windowsowych by to cos wynalazlo..

Pomocnik
Opublikowano

Jak nie wykrywa jak wykrywa, zeby cos zabezpieczyc trzeba dodac jakies 'ale' tutaj jest to virus..

Creedy mam na komputerze i nie ma wirusa mimo spakowania, niema żadnego "ale".

Klienta odpakowanego nie dodadza, poniewaz przez spakowanie klienta nie da sie bocic.

Jakoś z tego co wiem na myth wiele osób boci mimo spakowanego klienta, moim zdaniem pakowanie nie ma sensu.

Myth tez mialo i dalej ma i jakos tez wykrywa virusy i nikt dupy jakos nie truje ze cos mu sie stalo.

Ja nie czekam aż coś się stanie, reaguje na bieżąco.

Ale się rozpisałem. Napisałem jakie są moje odczucia, jak chcesz to ściągaj i graj ^_^

Opublikowano

Creedy mam na komputerze i nie ma wirusa mimo spakowania, niema żadnego "ale".

Jakoś z tego co wiem na myth wiele osób boci mimo spakowanego klienta, moim zdaniem pakowanie nie ma sensu.

Ja nie czekam aż coś się stanie, reaguje na bieżąco.

Ale się rozpisałem. Napisałem jakie są moje odczucia, jak chcesz to ściągaj i graj ^_^

pobralem i juz gram, myth jest spakowany i bocic nie mozna. a auto select to nie jest bot, i przez dodanie auto selectu wykrywa ci tak samo virusa. a przypomnij sobie czasy isro, loadery i inne sprawy. Tez zeby obejsc tego ich "gameguarda" byly virusy. Nikt z tego problemu nie robil. Takze tyle, ale pewnie i tak tego ci nie wytlumacze bo bedziesz dalej pisal ze virus to virus i nie warto pobierac. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...