Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludoworks Apricis - Multicap server | PVP/PVE | Profesjonalny zespół | I wiele wiecej !

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie zaraz po otwarciu się ktoś na nas rzuci - jakby nie spojrzeć to tylko kwestia czasu zanim pobijemy nawet gigantów typu Seidenkraft(PlaySRO).

Zdecydowanie tego wam zycze:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to poczekamy sobie , na otwarcie :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Mam pytanie jak wybiorę np. cap 100 to będę mógł zmieniać cap czy muszę robić wtedy nową postać ? I Jak będę miał cap 100 mogę się teleportować z sm do ht z ht do jg itd. ? i czy spotkam np. ludzi z capu 80 , 90 , 110 ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Bedzie wspolne miasto-tak bedziesz mogl spotkac osoby, grajace na innym capie.Logiczne chyba, ze nie bedziesz mogl spotykac graczy z innego capu w kazdym miescie, bo trade nie mialoby sensu.

supremeLogo1.gif

Rekrut
Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to każdy cap ma swoje miasto oraz swoją fortecę. Jedynie wszystkie capy będą mogły spotkać się w 1-dnym mieście, mam rację?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to każdy cap ma swoje miasto oraz swoją fortecę. Jedynie wszystkie capy będą mogły spotkać się w 1-dnym mieście, mam rację?

Tak masz rację :)
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ale jeszcze jedno pytanko , bo jak każdy cap bedzie miało swoje miasto , swoją fortece to jak bedzie z FTW ?

Np HT Bedzie mogło atakować JG ? czy nie ?

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Ale jeszcze jedno pytanko , bo jak każdy cap bedzie miało swoje miasto , swoją fortece to jak bedzie z FTW ?

Np HT Bedzie mogło atakować JG ? czy nie ?

Nie cap z ht atakuje tylko ht itd jak to widzisz 80cap co ma fortece atakuje 110cap :D
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie cap z ht atakuje tylko ht itd jak to widzisz 80cap co ma fortece atakuje 110cap :D

Okey dzieki za info :)

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Dla tych ktorzy nie wiedza, strona juz dziala.;p

mógłbyś podać info do stron :)?

Proszę -

http://ludoworks.com/index.php

Okej Ale , download nie dziala a Register to chyba nie od gry ^^ tak mi sie wydaje ^^

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Proszę -

http://ludoworks.com/index.php

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Na ich stronie są dwa servery silkroad do wyboru, ktoś to wytlumaczy? Olsta server już ruszył, czy to ten sam projekt ?

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Opis strasznie mnie nakręcił, aby spróbować zagrać. Czekam teraz z niecierpliwością zobaczymy jak im to wszystko wyszło :]

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano

Na ich stronie są dwa servery silkroad do wyboru, ktoś to wytlumaczy? Olsta server już ruszył, czy to ten sam projekt ?

Są to 2 różne projekty. Jeden jest to serwer z multicap opisywany w tym temacie, a drugi to już inna bajka z capem 135.

Opublikowano

mógłbyś podać info do stron :)?

Okej Ale , download nie dziala a Register to chyba nie od gry ^^ tak mi sie wydaje ^^

od czego innego moze byc reg na oficialnej stronie?xD Co do clienta nie wiem kiedy bedzie, pewnie dzien albo w tym samym dniu kiedy server ruszy;p

Opublikowano

Dzięki rejestracji będziesz mógł pobierać i grać w gry dostępne na ich stronie internetowej. Jedna rejestracja dostęp do wszystkich gier ze strony.

Opublikowano

Serwer zostanie otworzony najprawdopodobniej 10 stycznia. Na stronie pojawił się załącznik do ściągnięcia klienta, aczkolwiek na razie nie działa. Możliwe, ze download bd możliwy dzisiaj bądź jutro. Zainteresowanych grą na serwerze zapraszam do obserwowania tej strony: http://www.ludoworks.com/?p=apricis

Rekrut
Opublikowano

No niby najwięcej osób ma grać na capie 110 oraz 100, nie wiem jak z resztą ale myślę że będzie w miare zaludniony server.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

ladna prezentacja , ale troche duzo wybor capow , oby nie bylo problemem z znalezieniem przeciwnika?

Myślę, że nie będziesz miał problemu ze znalezieniem przeciwnika na forum serwera zarejestrowało się już ponad 650 osób. Jeżeli serwer wystartuje w swoim zamierzonym czasie to graczy na pewno będzie dużo.

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie czy będzie można przekładać itemy między postaciami z różnych capów w wspólnym mieście ?

Teraz pomyśmy, na capie 100 sun weapon ma 90lvl, więc ludzie grający na capie 90 będą mogli używać bron z capu 10dg oraz wiadomo, że trzeba będzie expic ręcznie, więc po co mam się męczyć expić na capie 80 skoro zrobię drugą postać 110 i tam za dropa mam więcej golda. Ciekawy jestem czy mają na to jakiś pomysł. :)

I jeszcze jedno, skoro limit alchemii to +12, to równie dobrze mogę wbić +12 i zrobić elixirem adv. wyżej :)

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...