Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludoworks Apricis - Multicap server | PVP/PVE | Profesjonalny zespół | I wiele wiecej !

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+12 moze byc z elkiem juz... gdy bd probowal wbic +14 (adv B) item sie rozpadnie. Gracze na capie 90 beda mogli uzywac 9d broni nie 10d. Po co expic recznie skoro jest instant lvl czyli zaczynasz z maxymalnym lvlem na wybrany cap.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gold i inne dodatki ... Skoro z elkiem jest +12, to mogę równie dobrze wbić +12 bez elka, i jak jest +12 maxymalnie, to na capie 8 i 9dg muszę wbić +10, czyli na capie 10 i 11dg też mogę wbić +10 co z elkiem daje +14, bo nie da się ograniczyć tego, skoro to jest JEDEN server. :) Czekam na odpowiedz od administracji. x] I skoro weapon 10dg będzie miał 90lvl i nie zmienią tego, to ludzie z capu 90 będą mogli go używać. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Idzie zablokowac itemy zebys nie mogl ich uzyc..lub tez nawet podniesc.

Jak Ty chcesz wbic +14? Nie wiem czego nie rozumiesz, wbijesz +10 uzyjesz adv B i masz +12. na +13 juz Ci nic nie wejdzie..A co do golda to nie bedzie on tam potrzebny, bo po co Ci on? Stony elki itd sa w npc, a 'expic' nie masz na czym. Jedynie na unikatach..a zapewne itemy dropiace z unikatow beda mialy zablokowana mozliwosc wkladania do depo.

Opublikowano

no właśnie, wbijam +10 i na capie 80 i 90 podnoszę do +12, a na capie 100 i 110 mam elka C i D czyli podnoszę do +14. Zablokowanie itemu niesie za sobą to, że NIKT go nie użyje, jedynie podniesienie jego lvla jest wyjściem, to samo tyczy się capu 80 i itemów z capu 90.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Niewiem czy wy nie rozumiecie , wystarczy ze zmienią w DB żeby Adv D i C nie wbijały + i tyle ;]

Co z tego ze bedziesz go miał jak i tak ci nie wejdzie + Bo bedzie failed , a +12 max da się zrobić , zapewne jak ogarniają już zaawansowane rzeczy w serverze itd...

To MAx +12 dla nich zrobić to nie problem :) Wystarczy tylko wartość w Database zmienić i wszystko gra :) Tyle ode mnie , czekam na Download bo jestem bardzo ciekaw jak to bedzie wyglądać w rzeczywistości ^^

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

jezu, jaki ty popierdolony jesteś, poważnie. przeczytaj jeszcze raz to ze zrozumieniem i kurwa później pisz swoje popierdolone posty, elo zjebie

supremeLogo1.gif

Opublikowano

jezu, jaki ty popierdolony jesteś, poważnie. przeczytaj jeszcze raz to ze zrozumieniem i kurwa później pisz swoje popierdolone posty, elo zjebie

Dzieciaczku ogarnij Kulture :) Potem pisz ;] Juz raport poleciał dziękuje ^^

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Dear workers !

The day we all have been waiting for has finally came ! the server will be online max at 7:00 PM +2GMT!.

Also the download link will be ready in less than 1 hour ! Brace yourself ! new era will start soon !

The topic will be updated so stay tuned !

See you in game !

(moze mnie nie byc jak client zostanie dodany lub tez kiedy server bedzie on, wiec sprawdzajcie sobie ich forum co jakis czas.)

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy piszesz jakies glupoty?:> przeczytaj temat i odpowiedz sobie sam..osobiscie dla mnie jest to dobry pomysl. Poniewaz kazdy moze sobie zmienic cap kiedy chce, a nie szukac innego servera pod pvp.

Rekrut
Opublikowano

Niestety server nie wystartował, niby jakieś problemy z clientem. No cóż ... trzeba czekać, mam nadzieje że się opłaci. Wg mnie to ostatni ratunek dla Silkroada.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Niestety server nie wystartował, niby jakieś problemy z clientem. No cóż ... trzeba czekać, mam nadzieje że się opłaci. Wg mnie to ostatni ratunek dla Silkroada.

A client'a sciagles z odnich strony? jezeli tak to ja naciskam ,ale nic sie nie uruchamia ... hm , widze stara bajka chyba zaden serwer niewystartowal jeszcze w danym terminie bez rozczarowania: )

Opublikowano

Super sprawa - ciekawe czy im to wszystko wypali.

Chyba ZNOWU wrócę do silka coś mi się wydaje xD

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Super sprawa - ciekawe czy im to wszystko wypali.

Chyba ZNOWU wrócę do silka coś mi się wydaje xD

Jak ja cie dawno nie słyszałem xD Stary musimy pogadać ,

a co do servera jak wypali : no to będzie jeden z najlepszych serwerów nie wliczając , DemonRoad....

Bo DemonRoad tam w niecałe 3tyg , gra 1000+++ osób , ale to inna bajka , Okej nie pisze już tych postów

Daxe odezwij się do mnie na PW , To podam Ci dane na TSa pogadamy :)

sro2012122323453851.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...