Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludoworks Apricis - Multicap server | PVP/PVE | Profesjonalny zespół | I wiele wiecej !

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

emaillogof.png

PLANOWO SERVER ZOSTANIE WŁĄCZONY DO KONCA NASTĘPNEGO TYGODNIA(13.01.2013)

JEST TO SERVER PVP WIEC INSTANT MAX LV ITD.

~

Ludoworks Apricis

~

Chcielibyśmy was zaprosić chętnie zaprosić na nasz server Silkroad Online. Nie jest to server 'randomowy' z niedoświadczonym zespołem, będzie to jeden z serverów jakiego nigdy nie widzieliscie !

Nie chcemy stworzyc servera ktory bedzie przepelniony tzw. botami, wiec dlatego ciezko pracowalismy nad "ochrona" clienta by przywrocic wam wspomnienia z dawnego silkroada !

Team(nie będe tego tlumaczyl poniewaz kazdy bedzie raczej wiedzial o co chodzi, albo wiekszosc nie interesuje kto jest w team-ie) :

» Zorta » HTML & CSS coder

» dshort » Designer

» Perry || Perrytje » Developer

» Bob » Security Manager

» Andrew || MeGaMaX» Security Manager & Developer

» John Dillinger » Founder & Sales Manager

» Peter || w1nt» Video editor

» Lucas || Hazecw» EU Community Manager

» Boly Jake » Developer

» Alex || Xelamats» US Community Manager

» Jean || LastThief» PHP Coder

» Drew || Drewbz» Programmer

» Sebastian || Caipi» Developer

Opis servera:

¦¦Server z czteroma roznymi capami.

Cztery rozne capy do wybrania po zakonczeniu questa wprowadzajacego, kazdy level capowy jest podzielony od kazdego innego by ominac 'plvl' z wyzszych capow dla tych mniejszych. Takze kazdy cap ma rozne miasta.

startarea.png

¦¦Master Npc.

Automatyczne dodawanie mastery prosto z NPC sklepu.

masterynpc1.png

¦¦Automatyczne Wyposazenie

Dostaniesz ulepszone wypozaszenie automatycznie, bazowane na capie ktory wybierzesz.

autoequip1.png

¦¦ Limit w alchemi !

Koniec tzw. overpowered rzeczy +20, maxymalny plus dla regularnych jak i dla donatorow wynosi +12 (z adv). Kazda proba powyzej +12 zostanie zakonczona niepowodzeniem, co doprowadzi do zniszczenia albo stracenia '+'.

¦¦Silk Lottery (LWP & JC).

Raz na dzien mozesz zarejestrowac sie do lotteri, ktora daje jakas ilosc LWP/JC.

Po uplynieciu ustalonej godziny, troje zwyciescow zostanie wybranych i beda brac udzial o wygranie LWP/JC+25%. Kandydaci beda poinformowani w grze, poprzez prywatna wiadomosc kiedy loteria zostanie zakonczona, jak i rowniez czy zostali wytypowani czy tez nie.

¦¦Szczegolowe Statystyki na PvP

¦¦Szczegolowe statystyki GuildWar-ow

¦¦Lottery Scrolls.

Dodawaja pewne itemy do twojego inventory lub storage kiedy zostanie uzyty.

¦¦LWP / na godzine

Automatyczne silki ktore bazuja na Twoim czasie online.(anti-bot & anti-mc, wiec nie ma oszukiwania).

¦¦Title system.

Wiekszosc 'tittle' zostanie dodana do Twojego konta gdy bedziesz na nim gral. Bedziesz mogl je zmienic kiedy kolwiek bedziesz chcial.

title1w.png

¦¦System nagród

Zostaniesz nagrodzony roznymi niespodzienkami w grze, takie jak JC za zabicia na jobwar oraz punkty za zabicia uniq itp.

¦¦Battle coins

Zakup tylka za specjalna walute ktora mozesz dostac poprzez zabijanie graczy w job war. (Zabezpieczenie przeciwko oszukowaniu jest dodane)

¦¦Statystyki postaci.

Zaawansowany podglad postaci- szczegoly przedmiotow(blue oraz white staty.) Sa dodawane oraz odswiezane automatycznie.

¦¦Miscellaneous Scrolle.

Maja one rozne efekty, takie jak reset mastery oraz skilli rowniez reset statpointow.

¦¦Logi alchemii.

Czyli szczegolne logi ulepszanych(+) itemow by wyroznic najszczesliwszych graczy.

¦¦Logi unique, dodatkowo natychmiastowy system nagradzania.

Odpowiedni zakres logow oraz nagrod bazowany na poziomie trudnosci danego unikata.

¦¦Avatary oraz Unikaty(Nawet te ktore nie sa kompatybilne z vSRO)

unique2.png

unique3.png

¦¦Wszystkie pet-y sa dodane.(grab pety, attack pety, trans pety itd)

petnpc1.png

¦¦Znaki ludoworks.

Znaki sa dodane w kazdym miescie i maja rozna role.

ludoworkssign1.png

¦¦Dungeony na kazdy cap.

Nowe dungeony dodane w kazdym capie do zabijania unikatow.(Dropia one specialne itemy)

dungeonteleport1.png

¦¦Masa spotow gdzie respia sie unikaty.

Roc spawni sie na mapie dla kazdego capu, tak jak 7 innych unikatow.

¦¦Zmiana w itemach.

Devil & Angel Spirit sa dostepne tylko dla levelow 100+.

itemchanges1.png

¦¦Fortress War na kazdy cap !

fortress1.png

¦¦Magic Pop

Nowe itemy zostaly dodane do magic popu w grze.

¦¦Materialy do alchemy

Dostepne w kazdym głownym miescie na kazdym capie. Zawiera takie cos jak Lucky Magic powders, Elementy, elixiry itd.

goldnpc1.png

¦¦Rozne tereny.

Zmieniony punkt rozpoczecia, mapa jest na wszystkie capy.

startarea.png

startarea3.png

startarea2.png

80 Cap (miejsce startu)

jangan1.png

90 Cap(miejsce startu)

dw1.png

100 Cap(Miejsce startu)

samarkand1.png

110 Cap(Miejsce startu)

alexandira1.png

¦¦Advanced Elixir.

Dostepne do kupienia w NPC's (A i B dla Cap-ow 80/90, C i D dla Cap-ow 100/110)

silknpc1.png

¦¦Recovery Grains.

Vigory(small) dla Cap-ow 80 i 90, Vigory(large) dla cap-ow 100 i 110.

itemchanges1.png

¦¦Purification Pill.

Dostepne do kupienia, ale bug jest naprawiony !

¦¦Podatki

Podatek z fortress jest dodany dla kazdego NPC.

taxes1.png

¦¦Mercenaries.

Mercenary scrolla sa dostepne do kupienia w Guild Manager, ich spawn bazowany jest na Twoim stanowisku. Po uzyciu nalezy zrobic teleport pojawia sie one natychmiastowo.(1 Mercenary dla zwyklego gracza, 2 dla lidera gildii, 3 dla lidera gildi ktora posiada fortress, 9 dla GM-ow.

mercenary1.png

¦¦Guild member limit.

Lv1 = 10 Member, Lv2 = 12 Member, Lv3 = 15 Member, Lv4 = 18 Member, Lv5 = 20 Member.

¦¦Union limit.

Ilosc gildi w kazdej uni zostala zmieniony do max 3 gildi w uni !

Poradniki:

[Guide] Getting started in Apricis

[Guide] An introduction to the coin system

[Guide] Title system - how do we use it?

[Guide] LWP - what are they, how do I obtain them?

Website:

http://www.ludoworks.com/

Registration:

http://www.ludoworks.com/?p=register

Forum:

www.ludoforums.com

Downloads:

http://files.fm/u/yqwsumn

https://www.wetransfer.com/downloads/97e9f29b50670c1e4392caa1f8f27bea20130113001523/321103267d5e827b174ef8ef5320e4ef20130113001523/4922ec

Fix do .exe(tez trzeba sciagnac)

http://www.mirrorcreator.com/files/0XZV30AI/

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno jest pewne nie ma takiego zabezpieczenia przed botem ktorego sie nie da obejsc. Juz moj w tym glowa zeby botek mi dzialal nie wiem co wymyslicie ale duzo serwow bylo i nie bylo takiego gdzie by mi bot nie dzialal. Poza tym reszta jest jak dla mnie super. Zobaczymy jak to wam wyjdzie - ode mnie zycze wam aby server byl super i na bank zagram i sprawdze a jezeli bedzie na bank dobry tak jak widac po screenach i waszym zaangazowaniu w sam opis to jak tylko bedzie mi botek dzialal to wam go zglosze - to tyle odmenie . Pozdro

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

nie spodziewałem się :) fajnie się zapowiada , coś nowego !! :) i to lubie w nowych serverach.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Nie mam tam admina,gma, supportera czy cos. po prostu przetlumaczylem to na polski. xD

ale i tak dzieki;p

@poprawiony screen z grab petami itd.

Opublikowano

Nie ma co, wygląda zajebiście, na pewno zagram :D

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Ciekawy jestem jak to bedzie działac , moze mi ktos wyłumaczyc czy startuje z 1 lv czy z 80 ?? jak to jest, jest 1 server gdzie sa ludzie np cap 80 i nie moge wbic wiekszego czy np wbijam 80 robie qesta i mam 90 czy jak ??

Edge-1.png
Opublikowano

WOW! Świetne!

Na pewno zagoszczę, tylko jedno pytanie, jakie będą rates? Nigdzie nie zauważyłem, żeby były podane. Czy jeszcze nie wiadomo?

+ Za przejrzystą reklamę.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Ciekawy jestem jak to bedzie działac , moze mi ktos wyłumaczyc czy startuje z 1 lv czy z 80 ?? jak to jest, jest 1 server gdzie sa ludzie np cap 80 i nie moge wbic wiekszego czy np wbijam 80 robie qesta i mam 90 czy jak ??

"Cztery rozne capy do wybrania po zakonczeniu questa wprowadzajacego, kazdy level capowy jest podzielony od kazdego innego by ominac 'plvl' z wyzszych capow dla tych mniejszych. Takze kazdy cap ma rozne miasta"

Wydaje mi się że robisz questa na 1lv , i wybierasz sobie jakim capem chcesz grać 80-90-100-110. :)

Jak wejdziesz do tp z np.100lv to nie mozesz bić na pvp np. tych 80 i masz swoje miasto ,swoją fortece itd:)

77678022723864382104.png

Opublikowano

serwer zupełnie inny, odmienny - i to może być jego zguba, albo jego walor. Sądze, że starzy wyjadacze na pewno skuszą się na gre tutaj. Jednak Turki czy Polaczki, którzy przyzwyczaili sie do full legend +12, które robili poprzez puszczanie 300 goldfarm, szybko sie zniecheca. Osobiscie uważam, że serwer geniusz, jesli bedzie dobrze wypromowany ma szanse zdeklasować wszystkie inne. Good luck!

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Fajnie ze server zaprezentowales ale trzebabylo moim zdaniem wiecej po swojemu tłumaczyc " na chłopski rozum" bo wiecej sie dowiedzialem czytajac orginalne tematy niz te twoje ale i tak jest dobrze , niedowiedzialem sie tylko w jaki sposob zdobyc golda czy moby beda zwykle czy jak , bo za cos trzeba te taby i elki kupic .. jesli ktos zna w miare ang to polecam przeczytac orginalne tematy

Edge-1.png
Opublikowano

Nie chcialem calosci tlumaczyc dokladnie, bo by mi zarzucono 'google translate'. Wiec zrobilem to po swojemu. Duzej roznicy nie ma niz na epvp.

Co do expa itd nic nie wiadomo, bo na epvp tez nic nie pisze o tym..;p

Jedno jest pewne nie ma takiego zabezpieczenia przed botem ktorego sie nie da obejsc. Juz moj w tym glowa zeby botek mi dzialal nie wiem co wymyslicie ale duzo serwow bylo i nie bylo takiego gdzie by mi bot nie dzialal. Poza tym reszta jest jak dla mnie super. Zobaczymy jak to wam wyjdzie - ode mnie zycze wam aby server byl super i na bank zagram i sprawdze a jezeli bedzie na bank dobry tak jak widac po screenach i waszym zaangazowaniu w sam opis to jak tylko bedzie mi botek dzialal to wam go zglosze - to tyle odmenie . Pozdro

nie bedzie Ci mbot dzialal, powodem jest to ze server jest na kSRO files nie na vSRO. Wiec mozesz sobie probowac .xD

Opublikowano

a kto mowi o mbocie czy wszyscy mysla ze tylko taki bot dziala na prywatnych serverach ?? ^^ zawsze mi bot dzialal obojetne jakie to pliki serverowe i jaki server. Zreszta tak jak napisalem jak zadziala a serwer bedzie sie tak fajnie prezentowal jak w opisie to wowczas wam podam wszystko i na bank go zablokujecie. Pozdro.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

a kto mowi o mbocie czy wszyscy mysla ze tylko taki bot dziala na prywatnych serverach ?? ^^ zawsze mi bot dzialal obojetne jakie to pliki serverowe i jaki server. Zreszta tak jak napisalem jak zadziala a serwer bedzie sie tak fajnie prezentowal jak w opisie to wowczas wam podam wszystko i na bank go zablokujecie. Pozdro.

jak juz mowilem, ja nie mam nic do gadania..nie jestem w teamie. Po prostu dodalem server tutaj. Nie wiem czemu wy myslicie ze jak ktos cos tu doda to odrazu jest gmem na serverze czy cos..

Opublikowano

jedynie na ibocie byś mógł tutaj botować, bo są przeszkody a pętli nie zmienisz, ibot tutaj nie działa, więc możesz uruchomić bota, ale nie pobotujesz, przynajmniej nie z repotem. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

To działa tak, że każdy cap ma swoje miasto i tylko tam gra, będzie jedno miasto gdzie wszystkie capy będą mogły się spotkać.

"czy np wbijam 80 robie qesta i mam 90 czy jak ??"

Nie, żeby przerzucić się na 90 lub inny cap trzeba zrobić nową postać i w lokacji startowej wybrać gdzie chcesz grać.

userbarsupporter.png

Vaphu

Opublikowano

Raczej nie.

Jak i napisalem w 1 poscie juz, jest to server instant. Czyli nie bedzie trzeba expic. Tylko grac tak jak kiedys, czyli pvp i jobwary uniki itd by zdobyc lepsze wyposazenie. Nie plakac ze wiz znowu bedzie op bo nikt nie przeksuje mu unikatow. :>

Opublikowano

nie bedzie Ci mbot dzialal, powodem jest to ze server jest na kSRO files nie na vSRO. Wiec mozesz sobie probowac . xD

Tego serwera nie stawiamy na kSRO. Powodem, przez który bot nie będzie działał jest inny system zabezpieczeń, podwójny, by być dokładnym. Mimo podstawowego zaszyfrowania klienta zostanie też dodane drugie zabezpieczenie, które nie będzie umożliwiało jakiejkolwiek ingerencji w pliki klienta. Co do keypressera, też nie będzie działał - usuwamy "auto-attack" z klienta, więc keypresser raczej zbędny, bo wtedy musieliby ludzie sami klikać na moby, by w ogóle keypresser wciskał jakiekolwiek klawisze, które są pożyteczne, typu imbue bądź skille ofensywne.

ciekawe jak szybko po otwarciu dostaną ddosem :)

Pewnie zaraz po otwarciu się ktoś na nas rzuci - jakby nie spojrzeć to tylko kwestia czasu zanim pobijemy nawet gigantów typu Seidenkraft(PlaySRO).

30966668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...