Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz pytanie lub problem odnośnie War Rock Tournament 2 ? Napisz tutaj !

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będą zbierane teamy ? po kolejności zapisów czy jak ? :) Do 9 trwają zapisy , kiedy będzie turniej ? ;-)

@ Adre , kk ... wiesz jest 9 : 16 , i po sylwestrze xD Sorka :P czytać jeszcze nie umiem :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak będą zbierane teamy ? po kolejności zapisów czy jak ? :) Do 9 trwają zapisy , kiedy będzie turniej ? ;-)

Teamy będą losowane (pkt. nr. 9 w regulaminie), a gdy już je wylosujemy i opublikujemy, dogadamy się z grupami, które będą grały jako pierwsze, o której i kiedy.

Opublikowano
4. Po 4 osoby w grupie (4 vs 4).

Ten punkt jest bez sensu, bo dlaczego ma cierpieć cała drużyna jeżeli jakiś np. łoś napisze podanie dla jaj i nie przyjdzie? Rozumiem, jakby to użytkownicy tworzyli sobie grupy to wtedy owszem, może być taki punkt. Ale teraz, dajcie że może być max 1 osoba nie obecna.

PS. Nie wiem czy pamiętacie ostatni turniej WR, jak to było... FFA po 8 osób a najczęściej 5-6 było, jak nie lepiej

^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

w sumie to zgodzę się z spe@ker'em że powinniście dodać coś takiego jak jest w turnieju lol'a czyli

tak jak tu napisaliście po 4 osoby w team'e

i np. jeden kandydat może zgłosić kilku (np dwóch) graczy bo chcieli by grać razem a 2/3 sami tak jak mówiliście byście dobrali...

*Napisałem 2/3 bo jeżeli już dajecie takie wysoki wymogi i surowe kary to mogli byście dać możliwość "Rezerwowego Gracza" Bo nikt nie jest doskonały i każdemu może się zdarzyć że coś mu wypadnie... ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

@UP Bardzo dobry pomysł. Nie wiem czy ty pamiętasz turniej pierwszy do WR, ale to była masakra, trwał 6 miesięcy i mecze były non stop przekładane, m.in. z powodu graczy, gdyż się nie zjawiali ;/

A to z dobraniem sobie teamu/albo juz 2/3 graczy jest bardzo, i to bardzo dobrym pomysłem.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

w sumie to zgodzę się z spe@ker'em że powinniście dodać coś takiego jak jest w turnieju lol'a czyli

tak jak tu napisaliście po 4 osoby w team'e

i np. jeden kandydat może zgłosić kilku (np dwóch) graczy bo chcieli by grać razem a 2/3 sami tak jak mówiliście byście dobrali...

*Napisałem 2/3 bo jeżeli już dajecie takie wysoki wymogi i surowe kary to mogli byście dać możliwość "Rezerwowego Gracza" Bo nikt nie jest doskonały i każdemu może się zdarzyć że coś mu wypadnie... ;)

Jestem za.

Nie będzie chętnych na rezerwowego gracza.

@top Teraz nexon porozdawał ,premki więc wiele osób będzie chciało poszpanować broniami p2p. Co się stanie jeśli ktoś owej broni będzie używać?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jestem za.

...

A to niby dlaczego nie?? o.O

1379095800-U384748.png

Opublikowano

A nie lepiej byłoby zorganizować to w trybie FFA ?

Jestem za.

@top Teraz nexon porozdawał ,premki więc wiele osób będzie chciało poszpanować broniami p2p. Co się stanie jeśli ktoś owej broni będzie używać?

Ja bym proponował Warn + 24h.

Gdyż nie dostosował się do regulaminu. pkt 8

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Chciałem pomóc przed konkursem jak poprosiliście mnie o grafikę i nawet jakoś wcześniej we wrześniu ...

ale Wy nie nie...

i teraz proszę wychodzą błędy a ja miałem wszystko obmyślone i w ogóle

ale zakute łby oczywiście pomocy nie chciały...

ehh i co tu poradzić... :D

Teraz tylko czekać jakiś rok może pół , jak będzie kolejna edycja i może wtedy zrozumieją swoje błędy i je naprawią :D

1379095800-U384748.png

Opublikowano

To tak.

Jak macie zamiar sprawdzić czy dany gracz gra czystko ?

Za pomocą Team Viever macie zamiar sprawdzać ?

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Nie FFA, jest explosive.

FFA może będzie następnym razem, nie ciągle to samo ...

Skąd moderatorzy będą wiedzieli, który team wygrał?

Może być death metch, ale ten na CQC (jesli ktoś ma premke)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Robimy room na 16, gracie 4v4 jeden sędzia w którymś w teamie, zabijacie go na końcu gdy wszystkich wybijecie.

To tak.

O to się nie martw

Opublikowano

To tak.

a kto powiedział że nie zagości w danym roomie gm?? ;>

znając życie roomy będą miały nazwy o turnieju więc szkoda by było gdyby jakiś gm tam nie wszedł...

poza tym to widać czy ktoś gra na haxach czy nie więc wystarczy video screen kolesia z przeciwnej drużyny i bb z forum + przez głupotę jednego out z turnieju ma reszta drużyny...

więc na waszym miejscu bym nie ryzykował :)

// wow ! :D

tyty mi się tu nie udzielaj bo to mój post i won mi stąd :D

joke xD

1379095800-U384748.png

Opublikowano

Gdy zgłosi się 8 graczy to ustalimy razem jakąś date i godzine, czy już macie zaplanowane np. 2 po zapisaniu się na turniej 8 graczy.

@edit a jeżeli do 9 stycznia nie zapisze się na konkurs 8 graczy?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Afczyl w bazie i czekał na koniec rundy

To nie ma sensu wtedy... Lepiej, aby używał cheata.

Zapisy trwają do przyszłej środy czyli do 09.01.2013 lub do wyczerpania miejsc !

Wyczerpanie miejsc hmm.... A ile jest tych miejsc?

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

up;

co Ty pierdzielisz, że tak się zapytam?

kto Ci powiedział, że 8 miejsc ? Bo w Wyborczej tego nie piszą ...

Speaker, dużo :)

Opublikowano

To nie ma sensu wtedy... Lepiej, aby używał cheata.

Zapisy trwają do przyszłej środy czyli do 09.01.2013 lub do wyczerpania miejsc !

Wyczerpanie miejsc hmm.... A ile jest tych miejsc?

Tak , żeby używał cheata ... ale teraz dojebałeś -_-

I żeby dostał bana :) Pozdrawiam Speaker :)

Niech najlepiej będzie dwóch sędziów oni pójdą na środek mapy zabiją się wzajemnie i powiedzą start :) Wtedy zaczyna się turniej , a sędziowie mają podgląd na userów_aka_graczy xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Załóżmy, że zaczniemy podejrzewać kogoś o hacki.

Jak wszyscy wiedzą w TV można zablokować klawisz Insert ^^

blck.png

Opublikowano

Tak , żeby używał cheata ... ale teraz dojebałeś -_-

I żeby dostał bana :) Pozdrawiam Speaker :)

Niech najlepiej będzie dwóch sędziów oni pójdą na środek mapy zabiją się wzajemnie i powiedzą start :) Wtedy zaczyna się turniej , a sędziowie mają podgląd na userów_aka_graczy xD

Chyba można inne konto stworzyć ^^ A tak to gówno sprawdzą, jak mają afczyć w bazie :)

@Down Nie byłbym o to taki pewien, więc mógłbyś nam to wyjaśnić, chyba nic w tym trudnego?

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...