Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autopickup na wybrane itemy V3 (wersja zoptymalizowana)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobi ktoś gotowca na PandoraMt2 ?

Bron truta

Koon

Pierscien tp

diaxy

sztabki 10kk

szmaragd

kryptonit

kryształ zycia

krwisty kamien

smocza ksiega

Opublikowano

Ja tego ścierwa nie tykam, liczyłem że to coś pożytecznego, a to niedosyć, że wirusy wykrywa to przy uruchomieniu pliczku wyskakuje coś z połączeniami sieciowymi. Za ten pickup podziękuję.

Opublikowano

hej , problem, ustawiłem co potrzeba ale nie wiem jak skonfiguropwac pod pl bo all zorbilema le no w sumie tego nie uzupelnialem bo bylo uzupelnione a nie mam pojecia jak mialby niby to zmienic na co? albo gdzies to znalezc? bo reszte to w sumie podobnie no i nie wiem... prosze o pomoc?

Opublikowano

Mam problem w wyskakującym komunikatem :imj1i8.jpg

Ps: Posiadam Network 4

Mam dokładnie ten sam błąd powie ktoś co zrobić? ;d

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam błąd powie ktoś co zrobić? ;d

Nie wiem czym jest to spowodowane:P nie mam już kodu tego programiku na kompie, więc jak komuś nie działa musi próbować postępować wg mojego pierwszego tutka gdzie jest opisane jak to zrobić ręcznie:P (link jest w sygnie)

Opublikowano

Siemano .

mam problem z tym bo wszystko zrobiłem dobrze ale gdy chce wejśc na BalmoraBot lub Balmora to jest tylko zostaniesz połączony z serwerem .

Opublikowano

Siemano .

mam problem z tym bo wszystko zrobiłem dobrze ale gdy chce wejśc na BalmoraBot lub Balmora to jest tylko zostaniesz połączony z serwerem .

Podałeś zły pong albo login packet:)

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z ravią?

Robie wszystko dobrze wszystko identycznie i "zostaniesz połączony z serwerem... "

No juz nie wytrzymam :/

02758850976702993171.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

dziala na kazdym servie priv? Mi nie chce działac na eliteMT2 przy logowaniu pisze "Blad polczenia z serverem". Prosze o pomoc

tzn że albo wpisałęś zły pong albo zły login packet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...