Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autopickup na wybrane itemy V3 (wersja zoptymalizowana)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IstvanPL mam pytanie, jak zrobić by działał WH? Dodałem to itemów miecz +6 (id 16), widac go w kliencie jako yang, ale Wh nie działa :/

Z góry thx

Opublikowano

mozesz pomoc dodalem server info do teodena dodalem swoje id i przy opdalaniu metka mam takie cos:

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

istvan czy to moze byc od tego ze teoden ma zablokowana ingerencje plikow bo gry odpalam nawet przez moda z podmienionym folderem mod i z skopiowanym serverinfo to mam tez ten blad

Opublikowano

Mam do was prośbę . mianowicie przoszę o server info oraz o pliki do servera mods ale zeby tylko krysztaly zbieralo , wiem ze to zadna nagroda ale dam dzienny limit like oraz 5. Server Teoden Eu . Mi po zrobieniu plików nie chce się połączyć . Pozdrawiam

PS. jak nie chce sie wam robić plików to proszę o Dokładne działające Ip oraz proxy servera . (ja wyciągałem ale moje nie działa )

Edit: już nie potrzebuje , pobawiłem się plikami i zostawiłem żeby było widać miecz i krysie . Dzięki IstvanPL za poradnik

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Wgrałem clienta

Wgrałem kamer moda

Sciagnąłem pliki

Dodałem IP itp utworzyłemm serwerinfo

Zakładka PickInfo zaznaczylem Sztabki

Wchodze przez kamer moda na diamond - biore auto-pick

Z spota psów leca zbroje itp... i mi je podnosi.

co źle robie ?;]

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Heniek.

Opublikowano

Unhandled exception has occurred in your application . If you click Continue the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit the application will close immediately Piszę mi takie coś jak daje UTWÓRZ LISTE . Tłumacz :Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj aplikacja zignoruje błąd i próbować kontynuować. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij aplikacja zostanie zamknięta natychmiast.

Pomoże ktoś

Opublikowano

Unhandled exception has occurred in your application . If you click Continue the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit the application will close immediately Piszę mi takie coś jak daje UTWÓRZ LISTE . Tłumacz :Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj aplikacja zignoruje błąd i próbować kontynuować. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij aplikacja zostanie zamknięta natychmiast.

Pomoże ktoś

Masz zainstalowany framework 4?

Opublikowano

Mój za to błąd jest dziwny.

Zainstalowałem do w pełni spachowanego Clienta Metin2.PL kamer Moda z Lutego.

Po czym zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, lecz przy włączaniu M2M_SF wyskakuje mi błąd tego typu.

beztytuupto.png

Czy ten błąd jest z mojej winy ??

I w jaki sposób go usunąć.

DODAM TAKŻE, ŻE 5 POLE POZOSTAWIŁEM BEZ ZMIAN I DALEJ DUPA

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...