Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autopickup na wybrane itemy V3 (wersja zoptymalizowana)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie działa ;/ Gdy klikam utwórz listę to wywala mi błąd: Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji.Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj,aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji.Jeśli klikniesz przycisk Zamknij,aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.

Nie odnaleziono pliku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam taki problem, jak zainstalowalem to na modzie na serwie pandora to na oknie wybrania postaci są one w dziwnym miejscu a jak juz wybiore postać to stoi ona z rozlozonymi ręcami a nogi ma w ziemi ;D nic nie da sie zrobic, proszę o pomoc. A no i jeszcze takie pytanko, podczas wybierania itemkow jakie ma bot podnosić trzeba wpisać ich id czy tylko poprostu zaznaczamy ?

Opublikowano

Mi coś nie działa przy tworzeniu listy PickUp jakiś błąd a potem gdy próbuje odpalić Kamermoda nie ma tam żadnego serwera oprócz IstvanMt2

moze dodałbyś ip servera i porty do server info w programie ...

Opublikowano

mam sprawe, wrzucilby ktos na inny hosting, bo ja mam neta z limtem a wlasnie mi sie skonczyl, i na zippyshare nie ma opcji wznawiania, i nie moge pobrac tego. najlepiej chomikuj, dam limit lajkow.

@edit

juz nie trzeba

Age is just a number :)

Opublikowano

Na początku mialem z tym problem, ale juz wszystko ogarnalem i zrobienie takiego autopickupa to kwestia paru min :)

Polecam wszystkim ktorzy lubia bocic :P hehe niestety juz 2 bany dostalem, ale i tak warto :D polecam

Opublikowano

Po zalogowaniu nie widać itemów oprócz tych które dodałem, jak to naprawić?

Tego sie nie naprawia, taki jest sens tego programu. Widać tylko to co dodałeś, czyli nie widać zbędnych śmieci których nie chcesz podnosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...