Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autopickup na wybrane itemy V3 (wersja zoptymalizowana)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko robię wedle instrukcji, odpalam moda i nie mogę się zalogować na serwer...
Pong i wszystkie dane do logowania przy tworzeniu serverinfo wpisuje dobrze... Nie mam pojęcia o co chodzi.

Opublikowano

wirus

dobre

Wszystko robię wedle instrukcji, odpalam moda i nie mogę się zalogować na serwer...

Pong i wszystkie dane do logowania przy tworzeniu serverinfo wpisuje dobrze... Nie mam pojęcia o co chodzi.

Wywala loga czy masz zostaniesz połączony?

Opublikowano

nie wiem czemu zrobiłem wszystko dobrze zapisałem itp lecz nie mogę wbić na serwer chodzi mi o ravia.eu IP i PONG wzięłem stąd http://www.mpcforum.pl/topic/905010-tut-jak-grac-na-ravi-na-modzie/ na samym kamerze mi działa :(

Tzn mam że serwer online ale mam ciągle zostaniesz połączony z serwerem ;(

UPS wybaczcie pomyliłem się przy robienie serwerinfo zamaiast true to false wybaczcie za spam :(

Opublikowano

dobre

Wywala loga czy masz zostaniesz połączony?

Obok "CH1, CH2..." mam trzy kropki, a jak próbuję wbić na serwer to od razu pisze, że bląd połączenia z serwerem.

Opublikowano

nie wiem czemu zrobiłem wszystko dobrze zapisałem itp lecz nie mogę wbić na serwer chodzi mi o ravia.eu IP i PONG wzięłem stąd http://www.mpcforum.pl/topic/905010-tut-jak-grac-na-ravi-na-modzie/ na samym kamerze mi działa :(

Tzn mam że serwer online ale mam ciągle zostaniesz połączony z serwerem ;(

UPS wybaczcie pomyliłem się przy robienie serwerinfo zamaiast true to false wybaczcie za spam :(

Działa Ci ?

Ja mam tak samo. Wszystkie dane w severinfo mam takie same w hacku jak i w modzie. Na modzie działa, a na pickupie nie da rady... :/

Opublikowano

Hmmm a może dałbyś radę zrobić tego samego pickupa, tylko, że z listą przedmiotów, których NIE ma podnosić?

Wiesz, by można było zrobić listę śmieci, które ma ignorować.

Także ten

Opublikowano

Hmmm a może dałbyś radę zrobić tego samego pickupa, tylko, że z listą przedmiotów, których NIE ma podnosić?

Wiesz, by można było zrobić listę śmieci, które ma ignorować.

No to chyba lepiej jest tak że wybierasz to co MA podnieść bo taka lista jest raczej krótsza:P
Opublikowano

Mógłby mi ktoś to zrobić na GladorMT2 ( banknoty , all perły , kości itp.) i podesłać pliki+skan ? Jeśli ktoś jest zainteresowany TyM to pisać PW a podam co ma podnosić autopic... ) Dam kilka Like :) Lub podać pong ip itp. GladoraMT2 ? Bo mi jakoś nie działa , tak samo na kmr.

Opublikowano

Mam problem. Otóż dodaję mieczyk "14" no i wchodzę do gry i najeżdżam na niego jest IstvanBOT ale go nie widać więc nie działa mi wh bo go tak jak by nie było, czy ktoś mi powie jak dodać ikonę tego meiczyka?

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam problem. Otóż dodaję mieczyk "14" no i wchodzę do gry i najeżdżam na niego jest IstvanBOT ale go nie widać więc nie działa mi wh bo go tak jak by nie było, czy ktoś mi powie jak dodać ikonę tego meiczyka?

ikona akurat nie ma nic do rzeczy, musissz chyba w item_list zmienić typ wpisu na weapon o ile dobrze pamiętam, ale o wiele łatwiej będzie Ci ogasrnąć miecz+6 i skorzystać z opcji w programiie na widoczność broni na 1 lvl

Opublikowano

Jak dodac bron, na 92 lvl? Gram na serverze gdzie sa nowe itemy, gdy wpisze samo id przedmiotu, to moja postac majac ta bron w reku, atakuje z piesci i nie moze atakowac z konia.

Opublikowano

Jak dodac bron, na 92 lvl? Gram na serverze gdzie sa nowe itemy, gdy wpisze samo id przedmiotu, to moja postac majac ta bron w reku, atakuje z piesci i nie moze atakowac z konia.

musisz ręczne edytować item_bot.txt i dodaną broć wpisać jako "WEAPON"

jak wlaczam moda to mam " log "

na 99% źle wygenerowane serverinfo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...