Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego za chodzenie do pracy płacą a za chodzenie do szkoły nie płacą ;/ ?

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, ale to jest co innego, niż tak jak pisałem wcześniej fajki codziennie lub (tak jak jest to u mnie) idą sobie w piątek po szkole się "najebać" wydając przy tym nie mało kasy :>

Opublikowano

Oczywiście, ale to jest co innego, niż tak jak pisałem wcześniej fajki codziennie lub (tak jak jest to u mnie) idą sobie w piątek po szkole się "najebać" wydając przy tym nie mało kasy :>

Widocznie mieszkasz w wwa a tam najgorsza patologia xD

Ja w swoim mieście osobiście widzę jak sie upijają :P ale mi żal kasy na "używki"

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

szkoła jedyną kasę co płaci uczniom to tylko stypendia za dobrą naukę , a nie byle bez mózgom

Co do ostatniego jesteś banan.

a ty kim jesteś że tak twierdzisz, żal ci że nie masz swojej kasy którą na ciebie ktoś inny uczciwie zarabia?

takie są realia, znajdź firmy gdzie zarobek dzielony jest po równo dla każdego pracowniki łącznie z szefem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja chodzę do zawodówki i mam płacone za praktyki. ^^

120 zł. w pierwszej klasie. Jestem aparatowym.

Ślusarze mają 290 zł.

A mechanik ma 300 - 500zł.

Tylko że ja robię w dużym zakładzie a oni u prywaciarzy, mają inaczej płacone i mogą robić nadgodziny, 8zł za godzinę wtedy mają.

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

W sumie kasa to byłaby niebywała motywacja,

za określoną średnią, określona suma.

A ci poniżej 3,0, albo 4,0 nic by nie dostawali ;D

Tak mogło by być, natomiast sądzę że

Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie!

Opublikowano

Chcesz płatną szkołę? Idź do zawodówki, w której będziesz zarabiał sobie to 100-200 zł miesięcznie i gówno po niej będziesz miał. No oczywiście chyba, że zrobisz jeszcze średnie, ale 80% gimbusów tego nie robi, gdyż im się nie chce

Kiedyś w TV było, że w Szwajcarii bodajże, aby zachęcić uczni do uczęszczania do szkoły płaci im się miesięcznie jakąś tam kwotę pieniężną, ale moim zdaniem jest to chore ...

Jak można dostawać pieniądze za edukację -_-

9368_gold.png

Opublikowano

Bo w pracy ludzie zapierd*lają, żeby mieć co wsadzić do gęby...

Nie tak jak ty, że idziesz posłuchasz troszkę i chcesz za to pięniądze?

Nauczyciel się trudzi, żeby ci do tego pustego łba wbić trochę wiedzy, którą on nabył ciężką pracą, a ty jeszcze chcesz, zarabiać na tym, że zdobywasz wiedzę.

Debilstwo się szerzy na potęgę.

Za chwile napiszesz, czemu ci za jedzenie, czy chodzenie do toalety nie płacą ...

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

ODPOWIEDŹ JEST PROSTA, bo żeby zarabiać pieniądze nie można być skończonym tłukiem i trzeba coś wiedzieć i umieć żeby móc pracować, a odzwierciedleniem Twojej płacy są oceny. A jeśli Ci się to nie podoba to zawsze możesz robić na zmywaku w barze mlecznym i zarabiać te 1100zł netto i po tygodniu zmienisz zdanie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Chcesz płatną szkołę? Idź do zawodówki, w której będziesz zarabiał sobie to 100-200 zł miesięcznie i gówno po niej będziesz miał. No oczywiście chyba, że zrobisz jeszcze średnie, ale 80% gimbusów tego nie robi, gdyż im się nie chce

Kiedyś w TV było, że w Szwajcarii bodajże, aby zachęcić uczni do uczęszczania do szkoły płaci im się miesięcznie jakąś tam kwotę pieniężną, ale moim zdaniem jest to chore ...

jestem w technikum ;) Uczę się w miarę dobrze ale i tak gówno dostaje -.-

Ech a muszę trać w szkole robić projekty i inne gófna :(

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Zacytuję radzia "Nie musisz więc nie idź do tej baoyuunyeaj* szkoły...".

baoyuunyeaj* - słowo to oznacza "bardzo dziwnej" tyle że po radzikowskiemu

Nikt Cię nie zmusza żebyś chodził do szkoły. Tyle że nie płacz potem że na zmywaku musisz robić, sam kształtujesz swoją przyszłość, nikt Ci za to nie będzie płacić, jak i nikt nie będzie płakał jak nie przyjdziesz do szkoły.

Game Over

Opublikowano

Zacytuję radzia "Nie musisz więc nie idź do tej baoyuunyeaj* szkoły...".

baoyuunyeaj* - słowo to oznacza "bardzo dziwnej" tyle że po radzikowskiemu

Nikt Cię nie zmusza żebyś chodził do szkoły. Tyle że nie płacz potem że na zmywaku musisz robić, sam kształtujesz swoją przyszłość, nikt Ci za to nie będzie płacić, jak i nikt nie będzie płakał jak nie przyjdziesz do szkoły.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=XiOPAGe703I

http://www.youtube.c...PAGe703I[/media[/url]]

Ech co prawda to prawda ale chce mieć dobry zawód itd ale uważam ze w szkole powinni płacić jeśli sie robi jakieś prace na lekcje etc ;x

Większość ludzi w moim mieście zakańcza naukę na gimbazie ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Ech co prawda to prawda ale chce mieć dobry zawód itd ale uważam ze w szkole powinni płacić jeśli sie robi jakieś prace na lekcje etc ;x

Większość ludzi w moim mieście zakańcza naukę na gimbazie ;x

Przyznam, że czasem faktycznie człowiek się napracuje, a potem TYLKO 4 i praca ląduje na dnie szuflady i nie ma co z tym zrobić, mimo że włożyło się w to np. 3 dni pracy. Ale w większości przypadków przez właśnie takie prace domowe bardziej się rozwijamy. Bo co z tego, jak nam coś nauczyciel "wytłumaczy" na lekcji, a my nie będziemy wykorzystywać tej wiedzy i utrwalać jej?

Game Over

Opublikowano

Czy np. Chodzenie na treningi musisz placic? Tak. To masz swoja odpowidz

Sam nie masz więcej niż 16 lat bo grasz w minecrafta ;)

To pytanie było do osób starych niż 16 lat ;)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Gimbaza i liceum jest po to zebysmy mieli zajecie. Bo jakbysmy nie mieli to bysmy same glupoty robili

Tylko podstawkwka jest przydatna imo.. Uczy pisania czytania podstaw matmy a nie jakies niewiadomo co

Wyobrazcie sobie ze nie ma szkoly, wg mnie to by bylo dziwne robic cale dziecinstwk (do 18) codziennie to samo ;)

W sumie teorie ze szkola jesttylko dla zajecia nawet moja mama popiera ;p

Aha a praca domowa to najgorsza rzecz jaka wynalazla ludzkosc ;(

7h w szkole dziennie to za malo, niech siedza przy nauce jeszcze w domu!

Opublikowano

Bo jesteś za głupi żeby ci płacić .

A tak wgl płacić za edukację ? lol .

Nie dość że w szkole gówno robią ,uciekają z lekcji i chodzą na wagary .

Może i mogli by płacić , ale takim uczniom co mają średnią ocen powyżej 4.5 do tego nie wagarują , nie uciekają oraz mają wzorowe zachowanie .

A nie takim bezmózgowcom i analfabetom że tak powiem .

Pozdro.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Bo jesteś za głupi żeby ci płacić .

A tak wgl płacić za edukację ? lol .

Nie dość że w szkole gówno robią ,uciekają z lekcji i chodzą na wagary .

Może i mogli by płacić , ale takim uczniom co mają średnią ocen powyżej 4.5 do tego nie wagarują , nie uciekają oraz mają wzorowe zachowanie .

A nie takim bezmózgowcom i analfabetom że tak powiem .

Pozdro.

Sugerujesz mi coś ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Sam nie masz więcej niż 16 lat bo grasz w minecrafta ;)

To pytanie było do osób starych niż 16 lat ;)

Widocznie mieszkasz w wwa a tam najgorsza patologia

Miałem coś napisać, ale jak widze Twoje posty to jesteś poprostu kretynem i nie ma sensu ci niczego tłumaczyć. Walka z wiatrakami.

btw. Hipokryta z Ciebie, sam grasz/grałeś, a przynajmniej masz pojęcie o Minecrafcie, bo skąd byś napisał tuta?

http://www.mpcforum.pl/topic/808075-tutporadnikjak-zwiekszyc-fps-za-pomoca-moda/#entry5939973

Opublikowano

Miałem coś napisać, ale jak widze Twoje posty to jesteś poprostu kretynem i nie ma sensu ci niczego tłumaczyć. Walka z wiatrakami.

btw. Hipokryta z Ciebie, sam grasz/grałeś, a przynajmniej masz pojęcie o Minecrafcie, bo skąd byś napisał tuta?

http://www.mpcforum....a/#entry5939973

Spróbuj mocno sie kopnąc w czuprynkę :D

Gram sie na komputerach-Nie znaczy ze gram w minecraft-a

Pozdro A to jest obraza że jestem "kretynem"

Więcej kultury człowieku.

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Spróbuj mocno sie kopnąc w czuprynkę :D

Gram sie na komputerach-Nie znaczy ze gram w minecraft-a

Pozdro A to jest obraza że jestem "kretynem"

Więcej kultury człowieku.

jesteś kretynem, idiotą, w sygnie widze nawet liżesz modom dupe.

to Ty nauczycielom powinieneś płacić za to, że użerają się z takimi idiotami jak ty.

Opublikowano

jesteś kretynem, idiotą, w sygnie widze nawet liżesz modom dupe.

to Ty nauczycielom powinieneś płacić za to, że użerają się z takimi idiotami jak ty.

Dziękuję idzie zgłoszenie do Global moderatora papa bd permik ;)

Ban za obraze pozdro

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Hehe dzieciak z podstawówki.

Nie zapłacą bo po chuja mają płacić głupim dzieciakom którzy nic nie wzniosą w szkole.Tak by był zły wpływ na dzieci dlatego bo by nie zdawały klas z powodu kasy.

ROZUMIESZ

eQUQa.png
Opublikowano

Hehe dzieciak z podstawówki.

Nie zapłacą bo po chuja mają płacić głupim dzieciakom którzy nic nie wzniosą w szkole.Tak by był zły wpływ na dzieci dlatego bo by nie zdawały klas z powodu kasy.

ROZUMIESZ

Nie nie rozumię ;x

ROZUMIESZ

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

albo cie bija koledzy w szkole i chcesz dostać pieniądze w zamian, tylko że to nie nazywa sie "płacenie" tylko odszkodowanie, idź do dyrektora.

@offtop

i za co ban niby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...