Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego za chodzenie do pracy płacą a za chodzenie do szkoły nie płacą ;/ ?

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty sam jeden jesteś definicją słowa "beka". Zarówno zapewnie fizycznie, a psychicznie to na 100%.

Trochę szacunku dla starszych dzieciaczku ;)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od 18 roku życia nie ma obowiązku szkolnego

Rowy/łopata/ciężkie wory/śmieci czekają

Zapomniałeś o kamieniołomach

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Do szkoły chodzisz po to, bo to od niej zależy czy potem będą Ci płacić więcej czy nie.

Ale jam sie pytam czemu nie ma praktyk za które mogę dostawać forse xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Ale jam sie pytam czemu nie ma praktyk za które mogę dostawać forse xD

Idź do cechu to będziesz mieć. Kumpel jest, na piekarza poszedł, pracuje 3 dni w tygodniu i co miesiąc ma 150zł. ;x

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

A może jeszcze by płacili za to, że siedzimy i oglądamy telewizor?

A może by jeszcze płacili za deportowanie z kraju takich mądrych ludzi, jak Ty? :)

Jak to powiada moja nauczycielka od polskiego ,,Na głupie pytania są głupie odpowiedzi"

PS. Dodaję do największych idiotyzmów MpcForum.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Idź do cechu to będziesz mieć. Kumpel jest, na piekarza poszedł, pracuje 3 dni w tygodniu i co miesiąc ma 150zł. ;x

Mówie o czymś bardziej opłacalnym

Jestem w technikum informatycznym i muszę wydawać co miecha 200zeta na jakieś gówniane części do składania robotów lub innych maszynek ;/

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Trochę szacunku dla starszych dzieciaczku ;)

xD.

Pozdrawiam. Z dnia na dzień coraz śmieszniejszy jesteś, ale dziś to już dojebałeś do reszty. Proponuję bana na kilka dni, ochłoniesz.

Trolling is a art.

Opublikowano

Szkoła to twój obowiązek, czytałem, że gdzieś, bodajże w Meksyku(?) za chodzenie do szkoły płacą więc się tam przeprowadź jak tutaj jest Ci źle. Gdyby nie szkoła nie wszedł byś na to forum, bo byś nie umiał czytać i pisać.

Opublikowano

Kiedyś to szkoła byłą wyróżnieniem, chodzili do niej tylko ludzie którzy posiadali duży majątek ( ludzie bogaci ), trzeba było płacić za naukę.

Szkoła to takie przygotowanie do życia dorosłego w którym będziesz bądź nie to twój wybór chodził/a do pracy w której zarobisz pieniądze.

Jak trafisz do dobrej szkoły wyższej to też przy dobrej nauce i osiągnięciach możesz zarobić sporo ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ostatni raz miałem lekcje polskiego w 5 klasie podstawówki, także wiesz... Jakby nie gry online to bym prawie nic ortografi polskiej nie znał

Cóż, pewnie powinienem ci pogratulować bo wydajesz się być z tego faktu dumny :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Z tego, że mnie nie obchodzi ortografia? Pewnie

Jesteś debilem.

to co , planujesz kraść i oszukiwać ? do tego też trzeba miec jakakolwiek wiedzę

@ 2 UP

i tu się mylisz, akurat to roboty dobrze płatne jeśli ma się wykształcenie.

ludzi z wiedzą każdy szuka do pracy, a ludzie z tą wiedza szukają właśnie takich bez niej by za nich pracowali ;)

sam mam firmę i 5 ludzi zarabia na mnie 10x więcej niż oni zarobią , jakbym chciał mógłbym nic nie robić bo mnie na to stać

Co do pierwszego zdania kto by nie chciał zostać politykiem ?:)

Co do ostatniego jesteś banan.

Jepany kujon xD

Jednak musisz skończyć tą szkołę bo się kłania czytanie ze zrozumieniem.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Raz że szkoła ma cię przygotować do pracy jakby nie patrzeć.

Dwa to że gdyby płacili za chodzenie do szkoły, to Polska była by nie wypłacalna. :D

Opublikowano

Raz że szkoła ma cię przygotować do pracy jakby nie patrzeć.

Dwa to że gdyby płacili za chodzenie do szkoły, to Polska była by nie wypłacalna. :D

Za biedny kraj :D

No ale w sumie coś wgl mogli by płacić ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

To nie chodź do szkoły, i tak jesteś na takim dnie, że nic z ciebie nie będzie. Obowiązku nikt od ciebie nie wyegzekwuje bo ten kraj to jest tak wielki syf, że nawet twój kretynizm się z tym nie porówna.

Trolling is a art.

Opublikowano

Masz darmową naukę ? to się ciesz.

Jeszcze tego by brakowało, żeby płacili za to, że chcą zrobić z Ciebie człowieka, który potem coś może osiągnąć. Już widzę na co by 3/4 osób wydawało tą kase... (fajki, alkohol i inne głupoty -.-).

Opublikowano

Do pracy idziesz, żeby ŚWIADCZYĆ DANE USŁUGI. Wynagrodzenie dostajesz od szefa, albo od siebie, jeśli jesteś swoim szefem. Szkoła przygotowywuje cie do pracy, żebyś nie był kretynem, ale mam wątpliwości, czy jej nie omijałeś

Powiedz mi, za co szkoła miałaby Ci płacić, skoro nic nie robisz?

Opublikowano

Masz darmową naukę ? to się ciesz.

Jeszcze tego by brakowało, żeby płacili za to, że chcą zrobić z Ciebie człowieka, który potem coś może osiągnąć. Już widzę na co by 3/4 osób wydawało tą kase... (fajki, alkohol i inne głupoty -.-).

Skąd wiesz na co będę wydawał kase o.O ?

Do pracy idziesz, żeby ŚWIADCZYĆ DANE USŁUGI. Wynagrodzenie dostajesz od szefa, albo od siebie, jeśli jesteś swoim szefem. Szkoła przygotowywuje cie do pracy, żebyś nie był kretynem, ale mam wątpliwości, czy jej nie omijałeś

Powiedz mi, za co szkoła miałaby Ci płacić, skoro nic nie robisz?

Czy mi sie zdaje czy to wy mi zdajecie pytanie chodź to aj zadałem je wam :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Nie mówię, że TY lecz większość osób, bo nie oszukujmy się, wiele z nas, uczniów codziennie wydaje 10 zł na fajki a mniej więcej co weekend na alkohol. Może nie wyszyscy i wszystko by tak wydawali, ale spora część tak :)

Opublikowano

Nie mówię, że TY lecz większość osób, bo nie oszukujmy się, wiele z nas, uczniów codziennie wydaje 10 zł na fajki a mniej więcej co weekend na alkohol. Może nie wyszyscy i wszystko by tak wydawali, ale spora część tak :)

W sumie :D używki to najgorsza rzecz świata :D ale np w sylwestra urodziny etc czemu nie wypić kielicha :P ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...