Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota Piłka

Gość SENNSI

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zdob?dzie z?ot? pi?k? ?

• Leo Messi
      18
    • Andres Iniesta
      3
    • Cristiano Ronaldo
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zdobył lessi z Barceloną? Nic, kompletnie nic. Złota piłka straciła swój sens już dawno, ale teraz kompletnie.

Opublikowano

Sie liże sie ma :C, po raz kolejny dlatego że to pupilek uefy

Barcelona sędziom , uefie messi ty masz jakieś przejebane ego. Współczuje Twojemu idolowi ,bo nawet on potrafił publicznie się cieszyć. Wiesz wszystko kto liże i co widzę mpcforum w życiu.

Co zdobył lessi z Barceloną? Nic, kompletnie nic. Złota piłka straciła swój sens już dawno, ale teraz kompletnie.

Nie potrafisz tego zrozumieć że to nagroda "indywidualna" nie "drużynowa" czaisz ? Trzeba ich porównywać nie tytuły KLUBÓW. Równie dobrze nikt nie może zdobyć ze słabszych drużyń wyróźnienia bo są słabe i nic nie zdobędą ,a napastnik strzela po 2 bramki.

wiem co mówie, uefalona po raz milionowy

Zazdrość dupę zżera typowe "polactwo" : ) Siedzisz przed monitorem i ty wiesz lepiej niż dzienikarze ? Chory jesteś.

Opublikowano

Zniżę się do poziomu Cristiano.:

Hahahaha CR7 ssie... Ten żelik nigdy nie wygra złotej piłki

Weź kurwa ogarnij bo już wkurwiasz twoimi komentarzami. Chuja wiesz a najwięcej komentujesz.

A tak na serio. Obstawiałem na Inieste. Messi i CRka są wg. mnie na podobnym poziomie, ale niższym niż Iniesta, ale już wybrano. Gz dla tej trójki ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@Up

To niech strzeli Chelsea 2 gole, skoro indywidualnie. Przez cały poprzedni sezon messi nie strzelił żadnego fola Realowi, a CR co mecz po jednym. Indywidualności. Co te indywidualności dały barcelonie?.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

I tak po za tym:

Ballon d'Or 2012: Messi 41,60%, Ronaldo 23,68%, Iniesta 10,91%.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Widocznie strzelenie ponad 60 goli będąc skrzydłwoym, nie napastnikiem, wygranie ligi z rekordem punktów i goli, doprowadzenie drużyny do półfinału Ligi Mistrzów i półfinału mistrzostw Europy to za mało.

Opublikowano

A tak po za tym :

Messi : 38%

Ronaldo : 58%

Iniesta: 11%

Tak napisala FIFA na twiterze.

Te wyniki wyzej sa według fanów.

Nagroda sie nie nalezala wedlug mnie , wiem ze dostal tam jakies pucharki itp , ustalil rekord ale co z tego ?

Ronaldo przebiegl dystans 100m w 9 sekund .

No ale cóż poradzic! Przekupiona uefalona <3333!

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Czy zasłużył? Nie wiem, nie oglądam hiszpańskiej piłki i jebie mnie kto dostanie jakąś tam złotą piłkę bo to nie świadczy czy jest on najlepszy na świecie. Jedynie co mnie dziwi to jedenastka roku, zabrakło wielu klasowych piłkarzy PL, bundesligi itp. itd. tak jakby patrzyli tylko na Hiszpanię która ma tak chujową ligę że ja pierdole.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

A tak po za tym :

Nagroda sie nie nalezala wedlug mnie , wiem ze dostal tam jakies pucharki itp , ustalil rekord ale co z tego ?

Jak już chcesz być dokładny to przebiegł 90m w 10s

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Sie liże sie ma :C, po raz kolejny dlatego że to pupilek uefy

Boli, że ronaldo przegrał? Lepszy dostał, a Ty placzesz. Jedź do ronaldo i powiedź, że jeszcze lepiej ma grać, bo Ty tak chcesz. Zachowujesz się jak te nastolatki, które cieszą ryja jak sluchają bibera czy jak on tam się nazywa.

Opublikowano

A tak po za tym :

Boli dupa ? Przekupiona bo taki wynik ? Gimbus wie lepiej niż FIFA A CO

Opublikowano

CR7 - Druga połowa poprzedniego sezonu

Messi - Pierwsza połowa tego sezonu

Iniesta - Wakacje (Euro)

@Down

Dużo mu to dało. Tyle, że to Real wygrał ligę dzięki dużej pomocy CR.

Spierdalaj.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dobra nie oszukujemy się wódz jest jeden i jest nim Messi !!

Piłka jest jego wiec rozejść się do swoich działów ;d

Opublikowano

Zauważyłem jednak, że większość "pseudokibiców" barcelony na forum nie potrafi prowadzić zwykłej dyskusji, nie mają argumentów - wyzywają Cię od chama, napiszą, jakimi są wielkimi kibicami i będą pisać bzdury które wymyślili.

Skopiuje komentarz z fb:

"

Wygraj najtrudniejszą ligę na świecie, strzel więcej bramek niż kilka drużyn razem wziętych, pociągnij swój nie najlepszy (nikomu nie ujmując) kraj jako kapitan do półfinału Mistrzostw Europy, natomiast klub do półfinału LM, a na koniec popatrz jak ktoś inny odbiera Twoją nagrodę.""

58228_418699151534172_465113199_n.png

Według kibiców na całym świecie w głosowaniu wygrał Ronaldo, no ale cóż.

Opublikowano

@up

To leż i kwicz bo Messiemu złotej piłki nie wezną.

Macie statystyki:

http://messivsronaldo.net/

To walka z taboretami zawsze znajdą argument nawet na statystyki ...

@Up

To niech strzeli Chelsea 2 gole, skoro indywidualnie. Przez cały poprzedni sezon messi nie strzelił żadnego fola Realowi, a CR co mecz po jednym. Indywidualności. Co te indywidualności dały barcelonie?.

A Messi strzelał kiedy Ronaldo nie strzelał i ?

Zauważyłem jednak, że większość "pseudokibiców" barcelony na forum nie potrafi prowadzić zwykłej dyskusji, nie mają argumentów - wyzywają Cię od chama, napiszą, jakimi są wielkimi kibicami i będą pisać bzdury które wymyślili.

Skopiuje komentarz z fb:

"

Wygraj najtrudniejszą ligę na świecie, strzel więcej bramek niż kilka drużyn razem wziętych, pociągnij swój nie najlepszy (nikomu nie ujmując) kraj jako kapitan do półfinału Mistrzostw Europy, natomiast klub do półfinału LM, a na koniec popatrz jak ktoś inny odbiera Twoją nagrodę.""

58228_418699151534172_465113199_n.png

Według kibiców na całym świecie w głosowaniu wygrał Ronaldo, no ale cóż.

A ty pokazałeś szacunek do innych ? "lessi" itp. ? Zobacz na poziom Cristiano. To kibice Realu "pseudofani" wyzywają od karłów co jest niemoralne + że nie sprawiedliwe , przekupują bo ronaldo. Poza tym ja wole żeby wybierał to Zidane , Cruyff , Beckenbauer niż jakiś "znawca" zza monitora co piłki nie dotknął.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...