Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota Piłka

Gość SENNSI

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zdob?dzie z?ot? pi?k? ?

• Leo Messi
      18
    • Andres Iniesta
      3
    • Cristiano Ronaldo
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xD

Spójrz na swój post i powiedz że jestem dzieciak :) Wyzywasz jednego z najlepszych piłkarz od pedałów, bo go nie lubisz. Mówisz do nie znanego ci człowieka dzieciak, niedoszły absolwent podstawówki.

Dobra. Chodzę do podstawówki. I co? Zabronisz mi? Nie mogę kibicować Realowi?

Człowieku ty wolisz napisać więcej o Realu niż o barcelonie. Skończ waść pierdolić, bo to temat odnośnie złotej piłki, a nie od wyzywania innych ludzi.

1393461645-U349224.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem Messi powinien zdobyć złota pilke. Czemu?. Wiekszosc powodow napisal Sensi. Rekord Messiego... Nie bd wymienial.

Tak odchodząc od tematu. A czemu Corintians jest tak malo znane? Rozwalili ,,Czelsi''... Stali się najlepszym klubem. Pokonali druzyny ,ktore rozwalily Barcelone i Real. To tyle odemnie.

Opublikowano

Tak asmo jak up@

Messi jest obecnie najlepszym piłkarzem świata.Taka jest prawda i powinien dostać złotą piłkę.

Opublikowano

Według mnie Messi nie jest lepszy niz Ronaldo :)

Crisu jest bardziej wszechstronny. Zna więcej tricków- tylko szkoda ze juz nimi nie blyszczy tak jak w ManU

a Messi ma porpstu ten talent mijania pilakrzy ;) samym prowadzeniem pilki

Pewnie i tak Messi dostanie zlotą pilke ale wedlug mnie ROnaldo jest lepszy ;D

Opublikowano

Kiedy sędzia Wam sprzyja to siedzicie cicho. HIpokryzja.

https://www.youtube....h?v=cMK1KrpTEjs <<< I powiedź czy to jest normalne taka reakcja ? Dla męższczyzny dwudziestoparoletniego ?

Kup se slownik zanim sie udzielisz w temacie -.'...

@TOPIC

Cristiano Ronaldo , ale oczywiscie bym wybral casillasa ale go tu nie ma ;/

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem Messi powinien zdobyć złota pilke. Czemu?. Wiekszosc powodow napisal Sensi. Rekord Messiego... Nie bd wymienial.

Tak odchodząc od tematu. A czemu Corintians jest tak malo znane? Rozwalili ,,Czelsi''... Stali się najlepszym klubem. Pokonali druzyny ,ktore rozwalily Barcelone i Real. To tyle odemnie.

bo grają w chujowej lidze

Opublikowano

Jestem oczywiście za CR7. Jest moim ulubionym piłkarzem. Zawsze byłem i jestem za Portugalią i cechuję ten kraj prawie na równi z Polską ( ten mój patriotyzm).

Co ciekawe jestem za klubem Barceloną, ale w głębi duchu tylko CR7 :D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kup se slownik zanim sie udzielisz w temacie -.'...

@TOPIC

Cristiano Ronaldo , ale oczywiscie bym wybral casillasa ale go tu nie ma ;/

Bo ? Poprzeglądaj sobie moje posty i zobacz ile ich popełniam. Każdy ma prawo do błędu , poza tym polonisto nie ma takiego zwrotu w języku polskim jak "Kup se". Chyba ,że jesteś prostakiem.

Opublikowano

Szkoda że znowu dają złotą piłkę któremuś z ofensorów a nie defensorów - bo tak naprawdę to oni wykonują czarną robotę. Z tej trójki to Messi. Iniesty nie lubie bo to udawaczka i łysieje i mam kompleksy z tego powodu a CR7 to w ogóle dla mnie nie jest piłkarz tylko panienka. Messi jest skromny, szkoda że zbyt się "chami" no ale cóż z tej trójki najlepszy.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

A ja myślę, że złotą piłkę zdobędzie napastnik Lecha Poznań - Bartosz Ślusarski.

xDDDDDDDDD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

mówi to geniusz który ma avatar pedalskiej koszulki

Czemu niby messi jest lepszy ? to ronaldo jest lepszy chociaż i tak jest chujem

Ronaldo pokazał że w Anglii potrafi grać

a messi ? w LM z chelsea płakał bo ciągle padał na pysk.

weź włacz mózg pseudo fanie , pedała to możesz w rodzinie poszukać . Chelsea podczas tego meczu była lepsza albo miała szczęscie . Padał na pasyk ale nie mazgaił sie jak ronaldo ...

tak messi jest lepszy pajacu ma technike a nie wali na pałe ... messi prostymi zwodami jedzie prawie zawsze i prawie każdego a ronaldo zaawansowanymi trickami piłke gubi ... i może doda ci to troche oleju to mózgu .

Opublikowano
Bo ? Poprzeglądaj sobie moje posty i zobacz ile ich popełniam. Każdy ma prawo do błędu , poza tym polonisto nie ma takiego zwrotu w języku polskim jak "Kup se". Chyba ,że jesteś prostakiem.

Jestem ze wsi i chuj Ci do tego , chyba ze jestes na tyle debilny ze nie zrozumiales o co chodzi .

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Jestem za Ikerem Casillasem. Złotą piłkę dostanie Messi ponieważ jest najlepszy nie oszukujmy się (jestem za Realem). Nie wiem czemu w tej trójce znalazł się Iniesta... moim zdaniem powinien być tam Iker ponieważ wygrał ligę z realem w tamtym sezonie itp. :)

Opublikowano

Jestem za Ikerem Casillasem. Złotą piłkę dostanie Messi ponieważ jest najlepszy nie oszukujmy się (jestem za Realem). Nie wiem czemu w tej trójce znalazł się Iniesta... moim zdaniem powinien być tam Iker ponieważ wygrał ligę z realem w tamtym sezonie itp. :)

No też racja, Casillas tak samo jak Iniesta sięgnął po Mistrzostwo Europy... Dziwie mnie, że o bramkarzach zapominają, przecież to oni często tyłek ratują w trudnych sytuacjach... ;)

A jeśli ma wygrać ktoś z tej trójki to pewnie będzie to Messi, jednak jak już było wspomniane, przeciwko Chelsea nic nie pokazał... ;)

Opublikowano

Ja bym wgl zmienił tą całą trójkę, cały czas tylko Messi i CR7 a ja bym tu widział Iker'a, RvP i CR7/Iniesta/Xavi. Messi gra tak tylko dzięki Xaviemu i Iniescie, umiejętności indywidualne jak dla mnie za małe jak na najlepszego piłkarza. Iker powinien dostać złotą piłkę, koniec kropka

Opublikowano

Porównujecie Cristiano i Messiego pod względem goli nie uwzględniając tego na jakich pozycjach grają

Cris skrzydłowy, często wraca sie do pomocy w obronie, Messi środkowy napastnik który najczęściej czeka na piłke i zaczyna kreować akcje

po 2 złota piłka bez sukcesów drużynowych ? Messi zawiódł w meczu z chelsea, ronaldo odrobił straty realu do bayernu

To że Ronaldo jest bardziej arogancki i bardziej gwiazdorzy a messi jest miły itp nie powinno mieć wpływu na wybór

ale oczywiście będzie inaczej

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ja bym wgl zmienił tą całą trójkę, cały czas tylko Messi i CR7 a ja bym tu widział Iker'a, RvP i CR7/Iniesta/Xavi. Messi gra tak tylko dzięki Xaviemu i Iniescie, umiejętności indywidualne jak dla mnie za małe jak na najlepszego piłkarza. Iker powinien dostać złotą piłkę, koniec kropka

Bramkarze nie są doceniani od zawsze w ZP. RvP nie jest jeszcze na poziomie złotej piłki, raczej dla Rooneya/Ibrahimovicia.

Porównujecie Cristiano i Messiego pod względem goli nie uwzględniając tego na jakich pozycjach grają

Cris skrzydłowy, często wraca sie do pomocy w obronie, Messi środkowy napastnik który najczęściej czeka na piłke i zaczyna kreować akcje

po 2 złota piłka bez sukcesów drużynowych ? Messi zawiódł w meczu z chelsea, ronaldo odrobił straty realu do bayernu

To że Ronaldo jest bardziej arogancki i bardziej gwiazdorzy a messi jest miły itp nie powinno mieć wpływu na wybór

Sama prawda - bramki Ronaldo są cenniejsze niż Messiego, co osiągnął messi z drużyną w 2012 roku?

Co do autora tematu - to nie chcę przypominać ale 2012 rok to nie wrzesień-grudzień a styczen-grudzień.

Opublikowano

Nie no przecież umiejętności ma zbyt małe... Rozumiem, że umiesz pewnie przejść przez 5 zawodników, którzy chcą odebrać Ci piłkę? ;)

A mówienie, że dzięki Xaviemu i Iniescie też możesz sobie darować bo od tego oni są, tak samo w realu jest Oezli(nie wiem jak to się pisze) i Di Maria... ;)

Rozumiem, że uwielbiasz Ronaldo, ale uwierz mi... Messi też cofa się po piłkę... Fakt z The Blues nie dał rady, bo to jest niebieska armia B)

Bramkarze nie są doceniani od zawsze w ZP. RvP nie jest jeszcze na poziomie złotej piłki, raczej dla Rooneya/Ibrahimovicia.

Sama prawda - bramki Ronaldo są cenniejsze niż Messiego, co osiągnął messi z drużyną w 2012 roku?

Co do autora tematu - to nie chcę przypominać ale 2012 rok to nie wrzesień-grudzień a styczen-grudzień.

No fakt tu masz rację... Messiemu z drużyną nie udało się wygrać ligi, został tylko puchar, a jak wiadomo on ma mniejsze znaczenie... ;)

Opublikowano

Tylko to jest indywidualny tytuł ,a nie drużyny. Sam Ronaldo nie wygrał ligii i pucharu ,sam za to strzela gole i asystuje. Poza tym Portugalczyk wraca do obrony ? Chyba jak nie może się położyć i musi wracać i próbować odebrać. Messi przebił rekord rekordów. Poprostu nikt tego nigdy nie dokonał a ronaldo zrobił wszystko czego można dokonać.

Opublikowano

Tylko to jest indywidualny tytuł ,a nie drużyny. Sam Ronaldo nie wygrał ligii i pucharu ,sam za to strzela gole i asystuje. Poza tym Portugalczyk wraca do obrony ? Chyba jak nie może się położyć i musi wracać i próbować odebrać. Messi przebił rekord rekordów. Poprostu nikt tego nigdy nie dokonał a ronaldo zrobił wszystko czego można dokonać.

Co messi dał barcelonie tymi golami?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Taki rekord rekordów, że zambijczyk strzelił 107 a fifa podała, że nie prowadzi oficjalnego rankingu i nie uznaje żadnego rekordu. :)

Ronaldo przez każde GD uciszał Camp Nou, strzelal przepiękne bramki.

Opublikowano

A w afryce murzyn zdobył 201 i przebił wszystkich ,a co porównywać trzecią ligę Zambii i czołową ligę świata. Messi uciszył GD przechodząc 1/2-1/3 składu realu i strzelić gola. Każdy z nich strzelał piękne bramki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...