Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim wy tak naprawdę jesteście?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhh...

To że ja jestem ateistą, nie znaczy o tym, że moja rodzina też musi być.

a na zakończenie dojebie takie fajne zdanie.

"Często robimy coś, na co w ogóle niemamy ochoty, ale robimy to aby kogoś uszczęśliwić."

U mnie np. wszelkie święta to okazja do spodkania sie z rodziną która jest za granicą i widzimy sie właśnie tylko w święta.

@edit.

W tym roku u mnie nie było jakotakich oficjanluch prezentów, każdy kupił coś (alko, słodycze i inne "tanie" peirdoły) mama zapakowała i każdy sobie wybrał jaką paczke chce, bez zbędnego "rozdawania" po prostu taka tradycja że są prezenty i tyle.

Po chuj sie męczyć skoro ja jestem najmłodszy a już prawie 20 na karku...

a co do nazwy tematu, to jestem popierdolonym zjebem uzależnionym od komputera i dobrze mi z tym.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehhh...

To że ja jestem ateistą, nie znaczy o tym, że moja rodzina też musi być.

a na zakończenie dojebie takie fajne zdanie.

"Często robimy coś, na co w ogóle niemamy ochoty, ale robimy to aby kogoś uszczęśliwić."

U mnie np. wszelkie święta to okazja do spodkania sie z rodziną która jest za granicą i widzimy sie właśnie tylko w święta.

@edit.

W tym roku u mnie nie było jakotakich oficjanluch prezentów, każdy kupił coś (alko, słodycze i inne "tanie" peirdoły) mama zapakowała i każdy sobie wybrał jaką paczke chce, bez zbędnego "rozdawania" po prostu taka tradycja że są prezenty i tyle.

Po chuj sie męczyć skoro ja jestem najmłodszy a już prawie 20 na karku...

a co do nazwy tematu, to jestem popierdolonym zjebem uzależnionym od komputera i dobrze mi z tym.

I to chodzi. Prosto i treściwie, bez żadnej mistycznej otoczki wokół tego.

A co do nazwy tematu, to Popierdolony, aspołeczny, oglądający anime nerd, który bez neta nie wytrzyma jednego dnia. That's me.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ja chodze jak musze, a jakoś specialnie wierzący nie jestem.

Opublikowano
Pytam się jakim prawem takie osoby dostają coś na gwiazdkę i się tym chwalą?

Przecież Gwiazdka do Boże Narodzenie, święto kościelne, chrześcijańskie.

Więc jakim prawem takie osoby skoro nie wierzą obchodzą to święto?

Uważam że właśnie w ten sposób pokazują swój niezwykły debilizm i idiotyzm,

no sorry ale nie wiem jak nazwać tego typu schorzenie mózgu...

Przecież to jest chore...

To, że są ateistami, znaczy, że nie mogą spędzić tego wieczora z rodziną? Nie mogą dać sobie prezentów? Z tego co wiem, legenda głosi, że Św. Mikołaj prezenty dawał nie tylko wierzącym dzieciom, więc?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Naprawde jesteś taki tępy i sądzisz że każdy katolik będzie cie głaskał po głowie i tolerował obraze Boga etc.?

Dobre sobie.

To że jestem katolikiem oznacza że w Boga wierze ale to nie oznacza że jestem strumieniem szczęścia i dobroci wierzyć w Niego a być jak On to 2 różne sprawy i chętnie bym ci dopierdolił te dni w pracy gdybym mógł.

To, że jesteś katolikiem oznacza, że wypełniasz doktrynę chrześcijańską(którą de facto, ja ateista znam lepiej niż ty), która mówi w zajebistym uogólnieniu, aby być dobrym, miłosiernym i aby pomagać bliźniemu, nie ważne czy jest on ateistą, katolikiem czy wyznawcą duszków siedzących w kamieniach. A jeśli uważasz się za katolika tylko dlatego, że wierzysz w boga, to chuj z ciebie, a nie katolik. Pierdolony hipokryta.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

W Kościele nie byłeś? Nie wiesz jak to jest.

Wierzę i staram sie pomagać bliźnim nie tylko ze względu na wiare ale i na człowieczeństwo.

A to że bym cie wysłal do pracy w dni wolne (święta chrześcijańskie) to dlatego że cie nie lubie i mnie wkurwiasz.

To że jestem katolikiem nie oznacza że mam świecić dobrocią na lewo i prawo jakby tak było świat wyglądał by całkiem inaczej

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To że jestem katolikiem nie oznacza że mam świecić dobrocią na lewo i prawo jakby tak było świat wyglądał by całkiem inaczej

Właśnie to oznacza, Jezus wybaczył nawet Judaszowi, który go zdradził, czemu nie czerpiesz z tej sceny nauki?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ponieważ w tym świecie to jest po prostu nierealne jeżeli miałbyś tak selekcjonowac katolików to odpadło by 9/10

Ja nie mam nic do ateistów ale to oni zazwyczaj są tymi którzy obrażają Jezusa czyt. są nietolerancyjni

Opublikowano

A teraz jak tak się wszyscy kłócicie, co was to kurwa obchodzi, czy ktoś nie wierzy w boga i dostaje upominki, nie wiem o co te spiny? Zazdrość was zżera po prostu.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

A teraz jak tak się wszyscy kłócicie, co was to kurwa obchodzi, czy ktoś nie wierzy w boga i dostaje upominki, nie wiem o co te spiny? Zazdrość was zżera po prostu.

ŻE CO? xD

Beka.

A idea forum to dyskutowanie na różne tematy nie obchodzi cie to to nie wchodź do tematu proste

Opublikowano

Tak, kurwa zżera bo dzieci biedne, które kurwa nic nie mają z życia wierzą w Boga,

wy macie za dużo w dupach i się wam w nich poprzewracało...

Przyjdzie dzień w którym gorzko zapłaczecie, wtedy już będzie za późno.

Bywalec
Opublikowano

Powiedz mi kiedy Ci pomógł ten Twój BÓG?

;>

Ja nie wierzę w niego i jakoś dobrze mi się powodzi ;-)

Opublikowano

Większość "niewierzących" jeżeli tak mówią to może i sobie nie wierzą ale oficjalnie tego nie oznajmiają, żeby się nie wyróżniać, rodzice, rodzina itp...

Do kościoła chodzą - w te ważniejsze święta i z rodziną, nie koniecznie dobrze się tam zachowują z racji, że nie wierzą, lecz udają, że są "normalni" jak inni...

To jest trochę wina społeczeństwa, że rzekoma wolność poglądów istnieje... Gdyby takowy osobnik zachciał sobie nie wierzyć to z góry jest zmieszany z błotem

i wyzywany od szatanów i zdemoralizowanych dzieciaków którym się w głowach poprzewracało (cytat od Pana powyżej) a rodzina to już nie wspomnę...

na siłę targają do kościoła takie dziecko, żeby inni nie pomyśleli...

Osobiście wierzę w Boga, ale nie mam też nic do ateistów... To jest ich osobista sprawa, nie rodziców nie rodziny i tyle na ten temat...

Chrześcijanie mają za zadanie przekonać tych niewierzących aby zaczęli wierzyć a nie jeszcze ich wyzywać...

Opublikowano

Szczerze mówiąc ten temat nadaje się tylko na odstrzał, bo sporu i tak nie rozwiąże żaden użytkownik, a dalsza kłótnia po prostu nie ma sensu...

#don't care

Opublikowano

Powiedz mi kiedy Ci pomógł ten Twój BÓG?

;>

Ja nie wierzę w niego i jakoś dobrze mi się powodzi ;-)

Ty jesteś głupi/a raz mówisz tak a raz siak...

Pomógł mi wiele razy, uniknąłem dzięki niemu wypadku samochodowego.

Opublikowano

E ludzie wiecie że jest to dyskusja po nieskończoność ?

Każdy ma swoje zdanie, więc to jest jak mówić do słupa a słup stoi jak dupa...

Pomogłem Daj Lajka.

Bywalec
Opublikowano

Ty jesteś głupi/a raz mówisz tak a raz siak...

Pomógł mi wiele razy, uniknąłem dzięki niemu wypadku samochodowego.

Dzięki niemu? Co zrobił?

Opublikowano

od 10 lat nie byłem w kościele,nie modliłem się,od wielu lat nie dostaję "gwiazdkowych" prezentów,nie mam w domu krzyży,choinki,biblii,dekoracji,a jakbym próbował dostać się do szkoły to by mnie zgarnęli za włamanie/próbę włamania

lol coś jeszcze ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dzięki niemu? Co zrobił?

szarpnął kierownicą.

@btw. 666 post!

SZATAN JEST Z NAMI!!!!ONEOONEjeden11

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Widać jacy z niektórych "katolicy". Do kościółka co niedziele popierdalają a na forum życzą ludziom najgorszego.

Przytoczę tutaj przykład mojego sąsiada:

Co niedziela z całą rodzinką chodzi do kościółka jak przykładny tatuś,a popołudniu wraca najebany do domu i robi burdy że słychać na cały blok,i gdzie tutaj "katolicyzm" który podobno każe szanować bliźniego ?

Opublikowano

@up

przecież kościół nie zmusi go do tego żeby szanował bliźniego...

kościół daje wskazówki jak masz czynić, a jak Ty będziesz czynił, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie...

a mam jeszcze taką ciekawą nutkę dla was:

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Dzięki niemu? Co zrobił?

Stanął na ulicy i krzyczał jak pojebany "BABO, NIE TEN PEDAŁ KURWA, OGARNIJ SIĘ BO SŁAWKA JEBNIESZ.". lol.

Sławek, żaden z ciebie katolik. Chodzenie do kościoła to żaden znak wiary.

Chronił mnie ;)

Ja to czuję i wiem ;)

jesteś hipokrytą.

powiedzcie mi, że wszystko co dobre to sprawa boga, a wszystko co złe szatana. xD

AMEN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...