Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta testy i tak dopiero jak mapę skonczą będą :P Mi pasuje bardziej w piątek niż jutro :p

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staszek zgadzam sie z toba tka to będą robić wszystko na szaleńca a tak to mogą w spokoju i BT dopiero za tydzień i jest git :D

Opublikowano

w piątek są elminacje. Beta stratuje w marcu albo kwietniu -.-

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

A gdzie mniej więcej w imperium będzie ta epicka muzyka? :D

Opublikowano

Cóż zwykle się nie wypowiadam w tematach serwerów, które mogą być dla Overlandu potencjalną konkurencją. Chociażby ze względu na to, że bardzo często mogłoby to prowadzić to różnych "spin" i szargania opinii Overlandu. Jednak coraz częściej pada tutaj nasza nazwa jako jakiś "sztandar" dobrego serwera, który mimo tego, że długo powstaje cały czas prze do przodu i to pokazuje. Cieszy mnie to bardzo. Jednak wypraszam sobie jakoby Overland był by jakimś argumentem do waszych kłótni. Także zwracam się do tych, którzy śledzą nasz temat jak i ten, aby nie wymieniali nas jako punkt odniesienia do kogoś lub czegoś.

Jednak jak już napisałem to i się wypowiem krótko i treściwie. "To co nie jest poparte dowodami w postaci chociażby ss'ów jest nic nie warte."

Względem waszego partnerstwa. Proszę bardzo na szybko MissKremówka

kremwka.jpg

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

eeee.... Tor nigdy nie mówił o jakimkolwiek kontaktem z jakimkolwiek youtuberem(czy kto to jest ta kremówka czy jak jej tam...) Chyba że mówił a ja tego nie zauważyłem(gdzieś tak 1% szansy)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

No to wybacz, kierowałem się tą wypowiedzią...

Nowe osoby dołączyły do grona yt PolskiPingwin Vertez PatCraft Dusia Kremówka Multygameplayguy

Opublikowano

Z kiedy to jest cytat i na której stronie ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Staszek to ja to napisałem ale narazie nikt mi nie odpisał ale nie pisałem że są partnerami tylko pytałem o opinie a wieć nie ma co się sprzeczać i mnie nie obcodzi Overland chciałem tam zagrac ale widze że tam same nooby a co do cb pitbull to zaczekaj dam ci ss'y w marcu a i pitbull naucz się dokładniej czytać bo nic nie pisałem że są naszymi partnerami i nawet bym nie chciał albo bym chciał nie wiem codzi mi tylko o opinie i brawo do cb pokazałeś skype Kremówki tera bedzie hejtowana przez cały internet

Opublikowano

Sądziłem, że jeżeli piszesz, że zostali poinformowani to odczytali wiadomość od Ciebie i otrzymałeś odpowiedź...

Cóż najwyżej moderatorzy będą mieli mniej roboty jeżeli nie wbijesz, bo sądzę, że szybko byś wyleciał za jakieś przewinienie.

Widać chojraczek z Ciebie, co ktoś nie napisze "złego" na ten projekt to już wyskakujesz ze swoimi tekstami.

Co do Skype kremówki, to jest jej oficjały Skype, a nazwa jest inna nawet niż adres :)

Cóż Staszek "gratuluje" współpracownika. Tak jak pisałem nie zamierzam się wtrącać, bo widać, że człowiek coś napiszę, i jest od najgorszych zwyzywany...

Taka widzę mentalność Polska.

Pitbull bez odbioru.

Opublikowano

boshe pitbull nic do cb nie mam a to że powiedziałem pare słow o tobie to chyba nic nie jak cb uraziłem to sry no ale dobra :D

Opublikowano

menel a tak do ciebie to byś zaczoł uzywać kropek i przcinków :P B twoje teksty tragicznie wyglądają.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Oj tam. =D nie mam ochoty tak pięknie pisać jak i tak z polskiego mam 3 a więc nie wiem co i gdzie =P

Opublikowano

Zawiodłem się na tobie menel :P

Zawiodłeś swoją ekipę, gdy serwer będzie on będziesz pierwszą osobą która zginie z mojej ręki, obiecuje

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

mhm =D zobaczymy kto kogo pierwszego zabije ja mam ekipe i ty chyba też w nije jesteś xD nie pamietam trzeba na nowo forum otworzyc bo sie gubie.

a to że napisalem że nowe osoby dołonczyły to nic się nie stalo że pitbul zwrócił mi uwage ponieważ źle to sformułowałem no i w sumie moge mu za to podziękować :D

Opublikowano

Menel albo zaczniesz dbać o honor naszej floty albo wylecisz z niej(jak z procy.). Bo aktualnie to szargasz dobrę imię nie tylko naszej floty ale i serwera i ogólnie graczy....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

staszek nie bój sie ja o wszystkim z torem pisałem na pw a z pitbulem uzgodniliśmy wszystko tej sprawy wogóle nie było :D

Opublikowano

@2up mi nie chodzi o pitbulla lecz o sposób w jaki się wypowiadasz na tym forum....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@2up w sobotę nawet lepiej bo więcej czasu ;p

chyba już wiem dlaczego Tor nie da ssów szybciej niż beta proste nie chcą żeby ktoś im '' podjebał " pomysł na serwer :D ;p

Opublikowano

Chyba nie uważałeś, jak mają wyglądać screenshoty okolic?

Opublikowano

Nawet jakby im pomysł wzieli, to i tak jest robota na parę miechów. :P Więc to nie wchodzi w grę.

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...