Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyjęcia na beta testy skonczyły się 10 lutego (jeśli dobrze pamiętam.)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Co jest w czasie eliminacji ważniejsze? Znajomość serii Starwars czy tematu o starwars?

Opublikowano

ej mozecie przesunąc eliminacje czasowo o o tak do 18-19 wtedy będe miał czas ?? pls bo o 22 chyba nie wiel osób wejdzie nie i nie bedzie sie chciało gadać wymyślcie inna godzine

Opublikowano

@up ja tez bym wolał wcześniej :P Czasami wieczorami nie mogę być na kompie.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

no własnie jak będzie w np w sobote to np od 16-do 19 tak możecie zrobić a tak to ja sam nie mieszkam mam też brata a więc jak se wyjdzie to do 18-19 mam czas

Opublikowano

@up to nie czekasz na serwa ? Szkoda :p

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Mam takie jedno pytanie do Tora Jak mniej więcej będzie wyglądało pvp czy to będą jakieś areny czy normalnie lecimy do bazy przeciwnika i tłuczemy

Uczeń
Opublikowano

@Up

Pewnie zasady barbażyńców, napadasz, okradasz, zabijasz, gwałcisz(Oczywiście, że żartuje) i wychodzisz. : )

Opublikowano

Menel6 nie rozmawiam z takimi jak ty, widać to po poziomie jaki reprezentujesz gimbusie (nie obrażam wszystkich gimnazjalistów, np taki staszek, ale jest zbyt naiwny :P) i co nadal się boisz wystawić ss'y? Czyli jednak fejk, hejtujcie mnie, ja nie hejtuje. Uważam, że po prostu taki serwer nie wystartuje ;). Mam konkretne argumenty poparte dowodami (brak ss'ów ze strony TOR'a od kilku dni).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@up

Kolejna wymówka do zgarniania większej ilości lajków? Błagam, już wolę tu reklamować pewien sto razy większy serwer z którego widziałem ss'y, z którego widziałem jak idą pracę, którzy mają wsparcie utuberów...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

@up

Haha opadnie ci szczena i będziesz płakał, że serwerka nie ma, smutne, ale prawdziwe ;(.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Kajsksus a jak masz zamiar cały czas mówić że to fejk to sory ale wypad -_-

powinno ci wystarczyć ze w sobotę są eliminacje -_-

Menel6 nie rozmawiam z takimi jak ty, widać to po poziomie jaki reprezentujesz gimbusie (nie obrażam wszystkich gimnazjalistów, np taki staszek, ale jest zbyt naiwny :P) i co nadal się boisz wystawić ss'y? Czyli jednak fejk, hejtujcie mnie, ja nie hejtuje. Uważam, że po prostu taki serwer nie wystartuje ;). Mam konkretne argumenty poparte dowodami (brak ss'ów ze strony TOR'a od kilku dni).

I co Menel6 nie jest wcale gimbusem jest prawie taki jak ja ;) a mówiąc że ludzie którzy wieżą w to że serw wystartuje są gimbusami i naiwniakami podkreślasz swój iloraz inteligencji -_-

Kajsksus powiedz prawdę wkurzasz się bo nie dostałeś się na Beta-Testy

A teraz koniec kłótni nie podoba się to wypad z tematu -_-

więc wypi******j

Koniec mojej wypowiedzi

Opublikowano

Kajskus, skoro mówisz że serwer jest fake, to idąc twoim tokiem rozumowania. Po co marnujesz czas na "fake serwer"? Jeśli nie wierzysz w ten serwer to najlepiej skasuj przeglądarkę albo poproś tatę lub brata żeby za ciebie pisali teksty, bo zachowujesz się jak dziecko z AD/HD.

Opublikowano

Walki miedzy stronami będą na zasadzie:

1)Wchodzisz na naszą stronę www , logujesz się i teraz w zależności od strony wyskakuje ci raport albo

a) Nasi szpiedzy donoszą ,że imperium zamierza zaatakować xx.zz.yyyy około godziny mm. Wszyscy zdolni do walki mają stawić się qqqq.

B) Mroczna rada podjeła decyzję ,że w dniu xx.zz.yyyy około godziny mm każdy zdolny do walki mieszkaniec imperium ma sie stawić qqqq i przygotować do ataku na republike.

(wiadomości tę będą się pojawiały od 3 do 7 dni przed bitwą.

2)Tuż przed rozpoczęciem bitwy pojawi się na serverze wiadomość

a) Imperium zaraz zaatakuje!

B) Pora zabić pare republikańskich psów!

3) Idziemy do wyznaczonych miejsc jak najszybciej.

4. Będzie tam stał zawsze NPC i po kliknięciu na niego przeniesie nas na arene (których jest około 20 )

5. Walczycie puki jedna ze stron nie ucieknie lub puki wszyscy sie nie pozabijacie.

6. Zwycięzca (który przeżył) dostaje mase honoru i kredytek. Zwycięzcy którzy polegli też. Uciekinierzy nie dostają nic.

Polegli z przegranej strony nie dostają nic. Uciekinierzy z przegranej strony tracą sporą ilość honoru i muszą zapłacić karę(czyli kredytki też tracą)

WAŻNE:

Kiedy wolicie przesłuchania

a)Ta niedziela (24.02) o godzinie 22

b)Przyszły piątek (29.02) w godzinach 16-18

Pisać a lub b

bez reklam serwerów.

Opublikowano

B ahh i propo kajskusa to moge być i nawet gimbusem ale i tak jestem starszy od cb a to że dasz tutaj Serwer Overland to nic nie zmieni ponieważ ja w Każdej chwili moge napisać do kogos z yt i tez bedzie ten serw miał poparcie ze strony yt a wiec japa szczeniaku

Opublikowano

Menel, ale ten serwer może i wystartuje, ale no bez przesady, abonament? Do SERWERA Minecraft? Dla mnie to jest zdzieranie kasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...