Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHHAH co za podłe qłamstwa, jak tylko zobaczyłem przesunięcie, że jakiś admin ma problemy z netem to po prostu siadłem, żebrzesz lajki i co jeszcze "Ekipo tora"? Gazetki może z ss'ami które boisz się dać? Jasne kurde nie ma neta, to trzeba było zrobić eliminację tydzień temu skoro oni mają zrobić ss. Co za nędzny spam ten serwer. Wnioskuję o usunięcie tego durnego tematu. Co nadal chcecie ze mną dyskutować, dajcie mi JEDEN, JEDEN DOWÓD, a się tu nie pokażę i nie wrócę ;). Najpierw problemy techniczne, potem "problemy z jakimś tam gościem od rekrutacji" Zero odzewu na moje prośby na SS. Takie argumenty Wam nie wystarczą? Tor odpowiedz i daj mi dowód jakikolwiek na temat tego serwera (nie chcę mapy, bo mapę z MCEdit to i ja potrafię zbudować).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kajsksus gdyby nie to że danny prowadził wcześniej temat też bym nie uwierzył ;p

zresztą i tak nie ma się czym zamartwiać bo rozmawiałem akurat z impachem i go wywaliło -_- se wiesz więc nie mów że to fejk

Opublikowano

@up2

1.Nikt ci na nic nie odpowiada bo mają cb dosyć .

2.To że my mamy dać ss to normalne i tak one tu będą .

3.Kiedy w końcu przestaniesz tu wszystko hejtować.

4.A może chcesz żeby wszyscy zaczeli cb hejtować .

Opublikowano

@up kurna co cię obchodzi czy on hejtuje ? Ma prawo hejtować bo mamy wolność słowa, inni ludzie mają prawo go nie słuchać.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@up xD no ale wiesz to denerwuje jak ludzie nie wierzący wchodzą tu i wypominaja :P

Albo coś sie zbugowało albo na serio sa 22 strony w temacie :D

Opublikowano

Bo wcześniej strona to 40 postów, a teraz tylko 20 :P

Na innym serwie (nie mogę powiedzieć) było 50strona teraz 112 :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

A skąd macie pewność że Impach odzyska połączenie do soboty? ;p

Opublikowano

Słuchaj menel, na pw mogę Ci podać moje imię, nazwisko. Wpadnij jak masz jakiś problem. Hejtuję? Konstruktywnie krytykuję i jeszcze mam to poparte sensownymi argumentami... Nadal TOR mnie ignoruje. Mimo wszystko, życzę "powodzenia"(?) wszystkim beta-testerom, nadal będę oglądał i cieszył mordę błędami menela. Cieszę się, że chociaż staszek się mądrze wypowiedział ;)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nie chce nikogo obrażać ale tyle co ja z torem i dannym pisałem to wiem już swoje i wątpię żeby to był fake ;)

czytałbyś i pisał z nimi tyle co ja i byś też już nie mówił że to fake <3

Opublikowano

A, dziękuje :D

Ale i tak nie wyklucza to tego że cię zasztyletuje przy najbliższej okazji na serwerze....

BMCKFSZ :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Thx za pozytywną opinię kajkus :0 Ej kolidor a wiesz że ja mam w wtorek urki ? (po elminacjach)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

No tak, zbliża się start serwera to kajskus musi się jakoś podlizać, żeby móc grać na swoim nicku :D

Opublikowano

A tak do ortografii menela co ty się tak trudzisz tym ort ;p jak masz jakiś błąd podkreśla się na czerwono i klikasz prawym przyciskiem myszy wybierasz poprawny wyraz i się cieszysz xD

taki mi tam trol :D

Opublikowano

Ej kalidor mnie to nie interere może nie ogarniam ortografi ale jestem na tyle opamiętany że nie wbije do kogoś i nie zacznę go hejtować. =P a tak wogóle pisz co chesz mam na to zlewie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...