Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][300 SLOTÓW][NOWE DROPY][POWIĘKSZONY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][MASZYNA 32GB] -- Ender-Craft -- Serwer o którym marzą miliony!

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beznadziejny server BYLO 300 slota a teraz 40 , zal, ide sobie wiekszy znalezc

Po za tym, moje eq PROT IV co kilka godzin expilem na nie i pro baza poszlo razem z cofka, GZ !

Opublikowano

Ludzie kurwa, bo już nie mogę.

Co Wam tak zależy na tych 300 slotach, jak i tak gra po 40 osób...

Dzisiaj w nocy powiększę do 100.

5465845486.png

Opublikowano

Czy to nie ten serw, na którym cały dzień kopałem surowce, znalazłem wyspę 5 tys kratek od spawnu na samym srodku oceanu, gdzie zaden intruz na pewno by sie nie napatoczyl i raptem mi zniknela skrzynia po restarcie, w ktorej mialem cale eq i gdy zgłosilem to H@ to ten/ta nic nie raczyla odp i jeszcze mi wyspe usunela world editem i zostawila dziure na srodku oceanu 40x40? Gratuluje pomyslowej pomocy graczom. Miłej gry.

Nie Tykaj Gówna, Bo Śmierdzi.

Opublikowano

Okej a czemu mi wyspe zabrales/as? W regulaminie nic nie bylo napisane, ze nie mozna mieszkac na wyspie.

Opublikowano

Fajny serwer , ogarnięty , atmosfera i gra na serwerze jest w/g mnie niepowtarzalna :)

Taki serwer na Non/Premium , to jest coś .

Gratuluję pomysłu .

POLECAM

Opublikowano

Chciałem zacząć grę z kumplem, jaką mamy gwarancję że znowu nie będzie cofki i nie będziesz sobie robił jaj z graczy? Kolejna wyspa pojdzie pod "siekierkę"? W sumie druga taka sie nie trafi >.< Koles wybuduje sobie kryjowke a Ty przyjdziesz i rozjebiesz, bo (cytuję): Po prostu nie podobała mi się. xD

Opublikowano

Ehh, przepraszam, wczoraj byłem zmęczony...

Różne dziwne rzeczy robiłem. Dowiedziałem się nawet, że mam dżungle w dupie. xD

5465845486.png

Opublikowano

Żebyś widział jaką Atlantydę stworzyłeś ! ;x

Jakbyś ogarnął ten poziom morza to by się dało tam coś działać. ^_^

Opublikowano

20 w dniu?

Jedyna oficjalna reklama EnderCrafta, to ta. ;)

Co Ci odwaliło Buschat? :O

.

Nic wkurwilo mnie po prostu to ze lecisz sobie w chuja koles.

Lecisz na gotowych plikach widac nie ma nic autorskiego ani nie zawuazylem nowych ropow z mobkow nic sie nie zgoadza tyle ze exp jest wiekszy wiecej z twoich obietnicy nie widac

To co mam dac ci linki do reklamy od Gildi Beasty nawet ze zmienionymi H@ w liscie ? haha

po 2 nie wiem jak utryzmasz tego serw rozdawajac vipy na prawo i lewo koles powodzenia zycze ;)

14 latku .. jesli chcesz wiecej mozemy pogadac na skypie badz team speaku ;D

Opublikowano

Hehe, możemy. ;D

Po 1 żadnych vipów na lewo prawo nie rozdaję. Po 2 ja zrobiłem tylko tą jedyną reklamę, o innych nic nie wiem.

5465845486.png

Opublikowano

To cos 3 godzinny ?

lol .. to jest 15min roboty pare komend ..

Hehe, możemy. ;D

okej podaj albo skype albo team speak jakis.Chce z toba pogadac na spokojnie bez nikogo

okej to tak zrob wez na publikacje serwerow minecraft i znajduje serwery sv z 100 slotami + i posprawdzaj ich ip

te same co twoje dziwnne nie ?Sewer jes naprawde okej

Pogadajmy na spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...