Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z servera sie hard robi a nie medium tyle powiem,ulepszanie jest przerabane na +7,8,9.

Złotą Zbroje na +8 robiłem 12 razy dopiero weszła i miałem perly z malzy z is a na officialu na malym lv u to moge zapomniec o zrobieniu takiej zbroji na 54 na 9.

To raczej nie medium.Pozatym góra sohan zbugowana. chciałem wydropić matowe lody i kicha.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

No mówiłem że 0.04% na drop szkaty półksiężyca to za mało bo to daje drop z co około 50 spota. Jeżeli mają one lecieć co 3/4 spoty to powinno być chociaż 0,70%-1% na jej drop z mooba.

Opublikowano

0.4% to stanowczo za mało ;D

Wychodzi że średnio z 1 na 250 mobów może nam polecieć szkata a na spocie mobów jest około 30

Myśle że 1% by było lepiej. Kolega na skype mi mówił że ma 36 i dropło mu 6 sztuk. Lipa troche

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

0.4% to stanowczo za mało ;D

Wychodzi że średnio z 1 na 250 mobów może nam polecieć szkata a na spocie mobów jest około 30

Myśle że 1% by było lepiej. Kolega na skype mi mówił że ma 36 i dropło mu 6 sztuk. Lipa troche

Calkowicie sie z Toba zgadzam ,do 60 lvl wydropilem 3 sztuki polksiezycow

Jezeli to sie nie zmieni podziekuje poniewaz to mialbyc medium a nie hard...

Spoty na bo sa za bardzo powiekszone,miejcie na uwadze graczy ze slabszym sprzetem .

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Up, ale w czasie się nic nie zmienia i wychodzi na to samo i tak samo jak teraz że raz na kilka godzin będzie dropic szkata z ta różnica że będziemy mieć niższy lvl

Opublikowano

Drop szkat pół księżyca został zwiększony

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

kiedy klient? dopiero w piatek?

jak z dropem marmurków? czemu nie ma ich w is? nie sadzicie ze ceny w is sa zbyt niskie? i za duzo przedmiotow jest w is... zdecydowanie serwer wyglada ze jest pod is szczegolnie przy takich cenach... 100 monet za przedmiot podnoszacy o 1M? to jest nie całe 2złote... 500 za militara? no ludzie...

Opublikowano

Usuncie z is certufikaty umiejetnosci i teczowe kamyki.Po co to wgl ?co to bd za gra jesli wszystko jest w is?

NA dodatek ten lizak.Teraz gracz ktory nie chce wydawac w is nie bedzie mial polotu z tym co wydaja bo kupi sobie lizaka certyfikaty teczowe kamyki i skile po 2 dniach P beda

74313288103712520133.png

Opublikowano

Usuncie z is certufikaty umiejetnosci i teczowe kamyki.Po co to wgl ?co to bd za gra jesli wszystko jest w is?

NA dodatek ten lizak.Teraz gracz ktory nie chce wydawac w is nie bedzie mial polotu z tym co wydaja bo kupi sobie lizaka certyfikaty teczowe kamyki i skile po 2 dniach P beda

dokladnie... bez sensu jezeli to wszystko bedzie w is, jesli juz macie dawac w is to baaardzo drogo, po nie osiagalnych cenach, dajcie nam pograc. bo jezeli ma to byc kolejny serwer pod is to ja i moja 15 osoba ekipa jednak podziekujemy...

Opublikowano

dokladnie... bez sensu jezeli to wszystko bedzie w is, jesli juz macie dawac w is to baaardzo drogo, po nie osiagalnych cenach, dajcie nam pograc. bo jezeli ma to byc kolejny serwer pod is to ja i moja 15 osoba ekipa jednak podziekujemy...

ciekawi mnie kiedy skoncza sie te smieszne teksty tyou ja i moja 100 osobowa ekipa nie zagra, nie bede gral bo to syf(a 1 na starcie)

ludzie to sie nudne juz robi

Opublikowano

kiedy klient? dopiero w piatek?

jak z dropem marmurków? czemu nie ma ich w is? nie sadzicie ze ceny w is sa zbyt niskie? i za duzo przedmiotow jest w is... zdecydowanie serwer wyglada ze jest pod is szczegolnie przy takich cenach... 100 monet za przedmiot podnoszacy o 1M? to jest nie całe 2złote... 500 za militara? no ludzie...

Serwer byłby pod is jakby ceny były za wysokie ;]

d3eh5b.jpg

Opublikowano

potestowalem sobie trochu i tak drop na 11 metinow praktycznie syf sam polecial 3ku i nic wiecej pozytecznego (bilem 10 lvl metiny bitwy itp) exp jest ok nawet mniejszy bym dal ,drop skrzynek czeba zwiekszyc bo katastrofa jest .Niewiem czy dodania i zmianki zostana u npc jezeli tak dajcie tez pelerynki bo i tak akzdy bedzie robil nowe konta zeby zdobyc pelerynki (na start sie dostaje i z 1 misi bodajze sa). wiecej nic nie znalazlem bo niechcialo mi sie dalej meczyc ^^ jak tak na wiekszych lvlach bedzie to LiPa straszna proponowal bym to wszystko ogarnac do oficiala bo nie bedzie pieknie.

Opublikowano

Nie dałoby się usunąć niskich wartości bonusów i zostawić tylko dwie najwyższe? Np. 2000 i 3000 HP.

Nie próbuj zmienić serwera na easy/4fun

Serwer jest idealny i mam nadzieję że sie nie zmieni tylko 10 ku do g mogło sie zmienić ale tak to perfect

Sygnatura1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...