Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client GladoR do pobrania:

http://46.105.117.198/download/GladoR%20s2%20Client.exe

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

trochę minie ten IS irytuje ponieważ wydam 50zł i jestem ustawiony do 60-70 lvl +

a dokładnie chodzi mi o : bodzie rady egzo cerfikaty PD zmianki i dodania 1/5

zastanowię się jeszcze może zagram

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Kilka minut przed startem

Nie sądzisz , że mogą być ddos'y na stronę , strona może nie wytrzymać ja bym proponował włączyć strone kilka godzin przed startem serwera. : )

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Up , widzisz ale inny chcą takiego serwera a nie jakies 4fun co w kilka dni masz wszystko

mam pytanie odnosnie godziny startu jest już ustalona , czy serwer jest dobrze zabezpieczony bd duz ddos od konkurencji

15367309717451705657.png

Opublikowano

O której dokładnie jest start tego najlepszego serwera tego roku? I jeszcze jedno o której będzie dostępna strona serwera?

Opublikowano

Jesteś Śmieszny kolo dałeś sobie taki nick na TS jak ja mam po za tym jeszcze z nikim nie pisałem na TS.

Po za tym każdy kto ze mną pisał w grze itd wie że to nie mój styl pisma nigdy nie używam wyrazów np "Oj tam" nie mówiąc o minkach , a zrobiliście to tylko dlatego żeby wam teoden wystartował.

Opublikowano

Jesteś Śmieszny kolo dałeś sobie taki nick na TS jak ja mam po za tym jeszcze z nikim nie pisałem na TS.

Po za tym każdy kto ze mną pisał w grze itd wie że to nie mój styl pisma nigdy nie używam wyrazów np "Oj tam" nie mówiąc o minkach , a zrobiliście to tylko dlatego żeby wam teoden wystartował.

Mogę wiedzieć za co dostałem bana na ts ?

<15:28:53> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "DarkSince" (papa)

Opublikowano

F:/TeamSpeak%203%20Client/gfx/default/16x16_message_info.png<15:28:39> "ZAPRASZAMY NA TEODEN.EU" został zbanowany trwale na serwerze przez "DarkSince" (papa)

F:/TeamSpeak%203%20Client/gfx/default/16x16_message_info.png<15:28:44> "TeamSpeakUser" został zbanowany trwale na serwerze przez "DarkSince" (papa)

F:/TeamSpeak%203%20Client/gfx/default/16x16_message_info.png<15:28:49> "splatt" został zbanowany trwale na serwerze przez "DarkSince" (papa)

F:/TeamSpeak%203%20Client/gfx/default/16x16_message_info.png<15:28:53> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "DarkSince" (papa)

Jaki masz nick bo banowałem po kolei , tobie już dałem unbana

A i tak na marginesie nigdy nie używam przedrostka [HA] coś wam nie poszło drodzy koledzy z theoden .

beztytuugab.png

Opublikowano
I to jest właśnie dorosłość i ogarnięcie Teamu teoden nie potraficie sami zrobić serwera i zareklamować go tak żeby zachęcić graczy tylko musicie zabłysnąć robiąc pseudo dowody żeby popsuć komuś reputacje?to jest wasz sposób na start, reklamę serwera? Tak właśnie pokazujecie swoją głupotę i inteligencje .

Ps. Osobiście nigdy jeszcze nie atakowałem nikomu serwera, czy też utrudniałem startu mam proste twierdzenie : jeżeli ktoś na prawdę na pracował się nad serwerem i zrobił dobrą reklamę to czemu ma nie mieć dobrego serwera i multum graczy skoro sobie na to zasłużył ,a najwyraźniej theoden boi się o to że ma gówno zrobione i musi sobie załatwić dodatkowych graczy ośmieszając się i robiąc filmiki z podróbkami.

Opublikowano

Nie obchodzi mnie ani ten serwer, ani ten serwer. Po prostu mam pompę. A Dark mógł edytować szybko rangi, strzelić ss'a zresztą chuj mnie to obchodzi. Na żadnym z serwerów nie zagram, bo wiem jak ta wojna się skończy. Elo

Opublikowano

Nie mam takiego zamiaru nawet . Nie obchodzi mnie oni i ich serwer ,ale skoro będą stawiane takie kroki w kierunku gladora albo będzie coś więcej jeszcze nie zostanę wobec tego obojętny.

Możesz mi dać ub na tym ts?

Nick: R3SPecT

Ip mogę ci dać na pw

Opublikowano

Wy to macie dopiero problemy , nie wiem co chcecie w ten sposób osiągnąć , ale na 100% nie zniszczycie w ten sposób Gladora. Dajcie ludziom wybrać , a nie... kto będzie chciał pójdzie na Gladora a pozostali pójdą na Teodona ... chyba proste ? co do filmiku , jest podrobiony ...każdy normalny człowiek (gracz) to zauważy.

Opublikowano

Mam pytanko, chciałem się dowiedzieć czy z bestów dropia riby?Jeżeli nie, czy z ezotów leca w miarę szybko? Niestety nie zdażyłem tego sprawdzić na becie:x

Rise Against !

Opublikowano

Już poprawiłem jak macie taki szybki internet dał by ktoś rade reuploadować clienta na jakiś inny hosting?bo ja go całą noc uploadowałem z moim internetem a zapewne jak zacznie pobierać więcej ludzi to będzie mulić.

http://www.multiupload.nl/00E84SP9XR Tu macie reupload ;

Opublikowano

Mam pytanko, chciałem się dowiedzieć czy z bestów dropia riby?Jeżeli nie, czy z ezotów leca w miarę szybko? Niestety nie zdażyłem tego sprawdzić na becie:x

Dropią z bestów i to świetnie na pewno nikt nie będzie miał problemu z ich zdobyciem.

Dzięki Wielkie.

Opublikowano

Gram i tu i bede na grał na th*****. Nie wiem czy to prawda to co dodali na youtube ale ja myślę ze raczej nie. Szkoda że tamta ekipa tak stawia sprawę.. ;/

Opublikowano

Powiem Wam coś...

W tym pojebanym świecie jest tak, że zawsze jakieś ku*** zazdroszczą...

Nie postarają się sami, oraz nawet nie próbują swoją ciężką pracą stworzyć coś dobrego. Tylko innych pracę chcą rozje*** byle gównem !

Zazdrość w tym świecie jest ogromna. Po Co Wy to w ogóle zrobiliście ? Przecież, równie dobrze możecie sami dorobić się równie czegoś dobrego lub nawet czegoś lepszego wystarczy chcieć !

DarkSince

Nie przejmuj się, teraz zaskocz ich, że potrafisz zrobić coś sam, wymyślić oraz to przełożyć na serwer. A Wy świnie, zazdrośćcie, bo jesteście zwykłymi dziwkami, które czekają na sytuację !

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...