Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa głowny admin ma 16 lat sam się przyznał ss 5h3swz.jpg , oraz po 2 min rozmowy pytając się tylko z prośbą o nauczenie mnie kilku spr nie odp wstawił bota ( lekcewarząc mnie i swoich graczy ) ss 5c1cd3.jpg więc nie polecam grać na serwie bo nikt u nich lepszy nie jest tylko liczą się z kasą a nie zdają sobie spr z tego co my mówimy . Pozdrawiam

E9mwj60.png

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To już jest koniec beta szykujemy się do startu i zachęcamy do ustawiania sygnaturek podanych w zapowiedzi serwera.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Nie polecam serwa głowny admin ma 16 lat sam się przyznał ss 5h3swz.jpg , oraz po 2 min rozmowy pytając się tylko z prośbą o nauczenie mnie kilku spr nie odp wstawił bota ( lekcewarząc mnie i swoich graczy ) ss 5c1cd3.jpg więc nie polecam grać na serwie bo nikt u nich lepszy nie jest tylko liczą się z kasą a nie zdają sobie spr z tego co my mówimy . Pozdrawiam

E9mwj60.png

Opublikowano

Oczywiście nie wstydzę się tego że mam 16 lat każdy kiedyś tyle miał lub dopiero będzie miał ,a ty pisząc do mnie czy możesz się "szkolić pod moimi skrzydłami" rozmieszyłeś mnie trochę. Napisałem Ci od razu że nie mam czasu , powinieneś szanować wgl że adminfreebsd dał mi twoje gg i napisałem do Ciebie bo myślałem że masz jakiś problem z Serwerem.

Opublikowano

Z tego co widzę, serwer zapowiada się dobrze. Admin dba o swoich graczy, gdyż mu zależy na tym, abyśmy wiedzieli jak najwięcej o jego projekcie. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem. Glador S2, może być na prawdę świetnym serwer, który nie upadnie po miesiącu ; )

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Cytat

Oczywiście nie wstydzę się tego że mam 16 lat każdy kiedyś tyle miał lub dopiero będzie miał ,a ty pisząc do mnie czy możesz się "szkolić pod moimi skrzydłami" rozmieszyłeś mnie trochę. Napisałem Ci od razu że nie mam czasu , powinieneś szanować wgl że adminfreebsd dał ci moje gg bo myślałem że masz jakiś problem z serwerem i chcesz pomocy to dlatego napisałem do Ciebie.

Myślisz że łaskę mi zrobiłeś że się odezwałeś do mnie , wystarczyło zakończyć rozmowę normalnie nie broniać się kimś ( w twoim przypadku botem ) !

E9mwj60.png

Opublikowano

Według mnie porządny serwer to taki w którym nie dają ci gotowych rzeczy w is tylko coś dzięki czemu szybciej osiągniesz oczekiwany efekt, przykład:

dawny metin2.pl-w is głównie pd rękawica moneta fryzy egzo i zmianki. A teraz dopierd**isz sobie skille P militara lizaka i pozamiatane.

Niestety to odstrasza mnie od tego serwera ;/ wiem że serwer musi się z czegoś utrzymać, ale panowie- nie przesadzajmy.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Według mnie porządny serwer to taki w którym nie dają ci gotowych rzeczy w is tylko coś dzięki czemu szybciej osiągniesz oczekiwany efekt, przykład:

dawny metin2.pl-w is głównie pd rękawica moneta fryzy egzo i zmianki. A teraz dopierd**isz sobie skille P militara lizaka i pozamiatane.

Niestety to odstrasza mnie od tego serwera ;/ wiem że serwer musi się z czegoś utrzymać, ale panowie- nie przesadzajmy.

Tęczowy Kamień Uczy Skill na P wtedy gdy osiągniemy go na poziom G.Po za tym przedmiot można zdobyć z bossów ,metkow oraz szkat pół księżyca

Opublikowano

Na serwerze zagram, ale mam kilka rzeczy od siebie.

Niektóre przedmioty w is i ich ceny powiiny byc zmienione / usunięte.

dodanie i zmiana bonów powinny być usunięte od handlarki, lub cene zwiększyć 2x.

to czy admin ma 16, 18 czy 20 lat mnie nie interesuje, ważne jest to żebyście zabezpieczyli i dobrze zorganizowali wszystko na serwerze.

teczak może zostać ponieważ i tak skill na G musisz wbić sam wiec spoko.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Cytat

Oczywiście nie wstydzę się tego że mam 16 lat każdy kiedyś tyle miał lub dopiero będzie miał ,a ty pisząc do mnie czy możesz się "szkolić pod moimi skrzydłami" rozmieszyłeś mnie trochę. Napisałem Ci od razu że nie mam czasu , powinieneś szanować wgl że adminfreebsd dał ci moje gg bo myślałem że masz jakiś problem z serwerem i chcesz pomocy to dlatego napisałem do Ciebie.

Myślisz że łaskę mi zrobiłeś że się odezwałeś do mnie , wystarczyło zakończyć rozmowę normalnie nie broniać się kimś ( w twoim przypadku botem ) !

Itak nie uprawnia to Ciebie do pisania, że servera nie polecasz, bo admin ma 16lat, bo wiek nie zawsze świadczy o tym jaki ktoś jest i jakie ma możliwości, często zwykłe dzieci wykazują się większą dojrzałością jak ci którzy za dojrzałych się uważają.

beztytuuacf.png

Pasjonat
Opublikowano

Grałem trochę na becie i polecałbym zwiększyć minimalnie drop szkat a także drop z metinów lub chociażby resp tych metinów bo nie ujdzie nic dropnąć np w m2 / lub zmieinć na 10 ksiąg na G, + czy mógłbyś dokładnie napisać jak wygląda zdobywanie bojowca na serwerze?. Pozdrawiam

131916.jpg
Opublikowano

Grałem trochę na becie i polecałbym zwiększyć minimalnie drop szkat a także drop z metinów lub chociażby resp tych metinów bo nie ujdzie nic dropnąć np w m2 / lub zmieinć na 10 ksiąg na G, + czy mógłbyś dokładnie napisać jak wygląda zdobywanie bojowca na serwerze?. Pozdrawiam

Dropisz Pieczeć konną (Medal Konny ) Klikasz i podnosi ci o +1lvl Konia masz na to 70% szans.

Opublikowano

Kiedy strona, i dokładne forum?

Już jest dawno strona i forum .

Strona aktualnie się przekierowuje powinna działać lada chwila:

s2.glador.pl

Na stronie masz link do forum

Opublikowano

Dark since mógłbyś się wypowiedzieć na temat IS? Pytałem wcześniej i proponowałem drobne zmiany, napewno nie tylko ja ale i tez inni chcieliby otrzymać informacje co do IS.

Oraz nie jedna osoba pytała o % dropu szkat i kilka innych propozycji. Tutaj daje Ci to co napisałem :

Na serwerze zagram, ale mam kilka rzeczy od siebie.

Niektóre przedmioty w is i ich ceny powiiny byc zmienione / usunięte.

dodanie i zmiana bonów powinny być usunięte od handlarki, lub cene zwiększyć 2x.

to czy admin ma 16, 18 czy 20 lat mnie nie interesuje, ważne jest to żebyście zabezpieczyli i dobrze zorganizowali wszystko na serwerze.

teczak może zostać ponieważ i tak skill na G musisz wbić sam wiec spoko.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Ceny w is sa wg mnie dobre, bo to nie jest serwer hard tylko medium PODCHODZĄCE pod harda także w isie nic nie powinno być zmieniane.

Opublikowano

Wszystko Kusi

ale odstrasza jedno

55ku :X

Dokładnie wszystko cud miód, ale to ku...............

Opublikowano

Zróbcie trochę podkręcony drop marmurków, ale broń boże nie dodawajcie ich do npc.. Sam zamierzam archerem grac, więc będą mi potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...