Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciebie to i tak nie zbawi bo wszystko po becie będzie kasowane a mi ułatwi pracę i "dopieszczenie" serwera tak jak należy.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

No no , super serwer się zapowiada czekam z niecierpliwością na start tylko aby wypalił bez większych problemów .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Dark, podałeś rejestracje do bety, ale kiedy startuje beta?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dark, podałeś rejestracje do bety, ale kiedy startuje beta?

Aktualnie trwa

Opublikowano
Typ serwera - Medium

Maksymalny Poziom - 127lvl

Maksymalne Punkty Statusu - 95

6 i 7 Bon - Brak

Po przeczytaniu tego od razu zachciało mi się grać. Oby było tak dobrze jak z Gladorem s1. (Stabliność + duża grywalność)

Opublikowano

A tak btw, czy licznik na stronie Gladora s1 nie jest podkręcany? :>. . Jeżeli nie to s2 będzie niezłą konkurencją dla Ra*ii czy Bal*mory.

Mam lipnego klienta, w nim nie ma nawet katakumb.. dlatego się długo patchuje, no i idzie z prędkością 30kbs/sek.

Yhrr. Jakiego polecacie klienta?

josemousignature.jpg
Opublikowano

A tak btw, czy licznik na stronie Gladora s1 nie jest podkręcany? :>. . Jeżeli nie to s2 będzie niezłą konkurencją dla Ra*ii czy Bal*mory.

Mam lipnego klienta, w nim nie ma nawet katakumb.. dlatego się długo patchuje, no i idzie z prędkością 30kbs/sek.

Yhrr. Jakiego polecacie klienta?

Beta Testy są otwierane na razie łapcie samego patchera którego trzeba wrzucić do clienta 2010 najlepiej PL
Opublikowano

Dark, jakby było forum w IP.Board to byłby duży + . Zawsze lubiłem serwery które maja tego typu fora.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Serwer świetny, na prawdę w moim typie. Jedyne co według mnie powinno ulec zmianie to cena dodań oraz zmianek 1-5 bonu. Na 17lv stoję w miejscu, ponieważ nie stać mnie na zrobienie eq. Ubijanie maksymalnie 2/3 grupek moobów na serwerze medium nie jest niczym przyjemnym.

sygnaturac.png
Opublikowano

Serwer świetny, na prawdę w moim typie. Jedyne co według mnie powinno ulec zmianie to cena dodań oraz zmianek 1-5 bonu. Na 17lv stoję w miejscu, ponieważ nie stać mnie na zrobienie eq. Ubijanie maksymalnie 2/3 grupek moobów na serwerze medium nie jest niczym przyjemnym.

Ale gdy już będzie oficjal to będziecie bić metki a z nich też świetnie dropią zmianki/dodania

Opublikowano

ubilem na 14 lv u metina na 15lv- drop? syf kd ninji+2 to ma byc drop zmianek dodan? dziwne troche,

A mam pytanie jak ulepszamy na servie? bo u npc nie ma bodzi,z czego dropia na servie? czy tylko kowal ktry bedzie palil.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

1.W prezentacji jak bedziesz pisal DarkSince napisz ze na kazdy intem wymagane ulepszacze bo nie napisales tego.

2.System ulepszania- Bodzie,gdzie dropia? bo nie pisze.

3.szkaty troszke slabo lecą,moglbys dac z 2% wiecej szans na ten drop,ale i tak na oficialu nadropie nawet z takim dropem tylko zejdzie.

3.dodania zmianki z metina na 15 lv mi jeszcze nie droply bilem na 14 i 11 lv u i tylko syfne kd+2 droply.

4.cene zmianek dodan mogłbys troszke znizyc chociaz o te 500k

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

1.W prezentacji jak bedziesz pisal DarkSince napisz ze na kazdy intem wymagane ulepszacze bo nie napisales tego.

2.System ulepszania- Bodzie,gdzie dropia? bo nie pisze.

3.szkaty troszke slabo lecą,moglbys dac z 2% wiecej szans na ten drop,ale i tak na oficialu nadropie nawet z takim dropem tylko zejdzie.

3.dodania zmianki z metina na 15 lv mi jeszcze nie droply bilem na 14 i 11 lv u i tylko syfne kd+2 droply.

4.cene zmianek dodan mogłbys troszke znizyc chociaz o te 500k

Cena Została Obniżona o połowe , Bodzie można dropnąć z metków bossów mobów na każdym lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...