Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak powiększyła to testowałem to na szponach w v2 no i tak jedna szkata na 3-5 spotów z podwojonym dropem z IS.

No to chyba nie jest źle,bo weźcie pod uwagę że z tych szkat lecą naprawde dobre rzeczy i nie powinny one dropić w dużych ilościach i zbyt często ; )

74313288103712520133.png

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gadaj shadov czasami leci cos dobrego a czasami taki shit ze szkoda gadac.Mimo to jakies urozmaicenie wiec nie ma co pierdzielic glupot tylko czekac do jutra na start.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Abyście mogli jutro dobrze wystartować osoby zakładające konta 2013-01-04 dostaną podwójny exp na 24 godziny .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Jutro mam do wyboru dwa serwery i bardzo chciałbym grać na tym. Niestety jak drop szkatek będzie słaby zobaczymy się na t*****.

Nie zawiedzcie mnie chłopaki ;D Nie moge się doczekać serwera i mam nadzieje że start bez opóźnień.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Takie pytanie wprowadzicie miecze/sztylki itp do expa po broniach na 75 np na 100lvl na pewno doda to coś nowego jak i ciekawego an serwer bo pewnie te bronie z broni na 65 ulepszone na maxa będą miały większy dmg niż truta sr 50.

Opublikowano

Czemu strona s2.glador.pl przestała działać i brak info od Administracji na temat godziny startu? ;]

Start prawdo podobnie w godzinach 16-20 , w tym przedziale .

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...