Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Nowy Silnik Plemion

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za około 20 minut zacznę upload na neta!

Wczoraj napisał i co tyle czasy daje na neta :) coś tu nie gra .. Zobaczymy czy będą te flagi itp ..

Opublikowano

Uwaga!Silnik udostępnię w marcu!Aktualnie nie mam neta bo mi router nawalił, i to w czasie wrzucania!

Teraz piszę z fona,ale mam zamiar w tym czasie dodać pełno nowych rzeczy!Kiedy odzyskam router, nie wiem ale nie potrwa to długo!

Uwaga!Silnik udostępnię w marcu!Aktualnie nie mam neta bo mi router nawalił, i to w czasie wrzucania!

Teraz piszę z fona,ale mam zamiar w tym czasie dodać pełno nowych rzeczy!Kiedy odzyskam router, nie wiem ale nie potrwa to długo!

Opublikowano

To idz do kafajki internetowej weś dysk twardy :) i wżuć go :) na jakiś hostkin .

Opublikowano

Only Head Shot ma rację. Mieszkam na wsi, ale za to mam kilka fajnych rzeczy już wrzuconych do silnika:

Typ ogłoszenia(na plemionach są dwa typy, globalny z ptakiem, specialny bez ptaka, czyli obrazki)

Nazwa ogłoszenia(Jeśli typ specialny, to może się przydać)

W bazie danych nie mogą być 2 takie same E-maile!

Konto z gry służy do zalogowania się w supporcie!

Więcej rzeczy w edycji światów!

Linki do admina są w config/config.php

Do admina wymagany jest podać prawidłowy kod ID oraz kod Dostępu!Oto kody:

ID- Admin

Dostępu- plemionka_adm

Małe rozszerzenie graficzny w grze

Osobna strona dla wylogowania admina!

Jeśli gracz jest adminem(w supporcie) to w grze po zalogowaniu wyskakuje mu linki do różnych paneli admina!

Oraz poprawki supportu:

-Światy wyświetlają się poprawnie

-Rodzaj się wyświetla lecz pod postacią liczby

-Poprawki językowe

Only Head Shot ma rację. Mieszkam na wsi, ale za to mam kilka fajnych rzeczy już wrzuconych do silnika:

Typ ogłoszenia(na plemionach są dwa typy, globalny z ptakiem, specialny bez ptaka, czyli obrazki)

Nazwa ogłoszenia(Jeśli typ specialny, to może się przydać)

W bazie danych nie mogą być 2 takie same E-maile!

Konto z gry służy do zalogowania się w supporcie!

Więcej rzeczy w edycji światów!

Linki do admina są w config/config.php

Do admina wymagany jest podać prawidłowy kod ID oraz kod Dostępu!Oto kody:

ID- Admin

Dostępu- plemionka_adm

Małe rozszerzenie graficzny w grze

Osobna strona dla wylogowania admina!

Jeśli gracz jest adminem(w supporcie) to w grze po zalogowaniu wyskakuje mu linki do różnych paneli admina!

Oraz poprawki supportu:

-Światy wyświetlają się poprawnie

-Rodzaj się wyświetla lecz pod postacią liczby

-Poprawki językowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...