Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Nowy Silnik Plemion

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug na wojo można naprawić bez zmian w plikach.Tylko prędkość jednostek musi do świata być dobrze dostosowana.

Opublikowano

Duży plus dla silnika:

Pojawia się support podobny do SUPPORTU INNOGAMES!

Dziękuje Mateuszowi,założycielowi plemionawars.pl za udostępnienie mi plików.

Nowicjusz
Opublikowano

Woo xD support dzięki Only Head Shot ^^ On udostępnił ten support a Pan Mateusz go tylko Spolszczył :P

Opublikowano

I uwaga!

Chcesz reklamę w tym silniku?Chcesz aby w każdej wersji silnika była reklama(link) do twojego serwera plemion?Napisz mi w tym temacie!

Aktualnie Już wpisane ZNANA przeze mnie serwery:

-Plemionawars

-Privatewars.pl

-Imperialtribes.pl

-infernal-wars.com

Te serwery już są na liście!

Opublikowano

I uwaga!

Chcesz reklamę w tym silniku?Chcesz aby w każdej wersji silnika była reklama(link) do twojego serwera plemion?Napisz mi w tym temacie!

-Plemionawars

-Privatewars.pl

-Imperialtribes.pl

-infernal-wars.com

newtribals a nie imperialtribes

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Minęło kilka minut i mam gotową stronę logowania do panelu:

Oczywiście na razie 0 błędów:D

Jeszcze linki na górze...

75i942jrrojb.png

Opublikowano

Reset światów zostaje usunięty, ponieważ po zmianie działań plików nie mógł działać tak jak kiedyś:(

Oraz dodatkowo~!Panel admina światów dostępny będzie tylko dla wybranych osób!Osoby te będzie można dodać w phpmyadmin!

Opublikowano

Chce się Wam bawić?:)

Ten open-source udostępniony w tym dziale jest równie dobrą bazą do robienia jakiś zmian :) Może coś nowego zobaczycie na privatewars i to właśnie z tym silniczkiem open-source, przekonacie się na dniach.

Powodzenia w dalszych modyfikacjach :)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Od teraz rejestrując się w grze rejestruje się także konto w supporcie!

W bazie danych nie może być 2 graczy z takim samym E-mailem

Administracja serwera po zalogowaniu do gry będzie miała link do wszystkich panelu admina danych światów!(Możliwość dodania admina - PMA)

Chce dać na serwer Junior admina, ale jak dam hasło do serwer_*/admin/ to może mi świat zresetować:(To już nie problem!Możesz dać mu tylko możliwości:

Dodania na świat wiosek barbarzyńskich

Wybranie Budynków startowych

Wysłanie wiadomości masowej!(Przez PMA)

Na moim serwerze gracz X złamał regulamin!Dałem mu przez PMA bana, ale on nadal gra! - to już nie problem, banowanie zostało naprawione!

Komunikacja między graczami jest trudna, chciałbym mieć czat - Na cały silnik pojawia się XCzat!Wymaga AdobeFlacha

To 65% lista zmian które na razie wprowadziłem!Rzeczy jest więcej, teraz skończyłem się użerać z supportem, lecz uwaga...

Dziś lub jutro wyjdzie silnik oznaczony wersją 7.2!

Opublikowano

narazie stwierdzam że silnik może być ciekawy... jak ci tak dobrze idzie. to spróbuj usunąć event.php i wpisać go w grę by nie był on potrzebny a opierał się o czas serwera :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

dobra, ale jeżeli JEDNA osoba modyfikuje to wie co robi błąd. a jak jesteś setną osobą edytującą to nie wiesz czy to twój błąd czy czyiś. jak on się zna na php, cóż. niech robi! przyda się. może i też uda się mu event w kod wpisać :p
Pozdrawiam

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

I uwaga!

-Plemionawars

-Privatewars.pl

-Imperialtribes.pl

-infernal-wars.com

Jeśli mógł byś dodaj też mój serwer: privek.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...