Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Nowy Silnik Plemion

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MEGA WAŻNE! Należy wejść w phpmyadmin i w lan_1 zmienić w users admin domyślnie z 0 na 1, bo zapomniałem tego zrobić!

Wersje silnika:
Wersja Beta:
7.2:

http://www.sendspace.pl/file/a57bd4e73671ad81b4aba19/silnik-plemiona-v7-2

7.3:

http://speedy.sh/fmptk/Silnik-plemiona-V7.3.rar

Jakby co do do wersji UP 7.3 login do admin.php to Admin a hasło admin, powinno się je zmienić.

Planowane do wprowadzenia:

Na razie nic

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mapa poruszana myszką też zamiar masz dodać?? :D

te tylko nie chomikuj bo z chomikuj mało ludzi ci pobierze bo nie będzie nikt płacił specjalnie by pobrać 1 plik transfer za 1giga :D

Opublikowano

Bug usunąłem:)Było to zadanie dla małego dziecka:)Chciałbym również dodać że pod ogłoszeniami będzie można dodać sponsorów serwera!(o ile jakichś się ma)

Opublikowano

napisz mi na gg ja mam pliki gotowe supportu w grze i możliwością odpowiedziami przez admina

oraz pliki premium mam gotowe :)

Opublikowano

Czyli powiem wam że coś się w końcu dzieje ktoś mądry jak Bartekst222 robi coś naprawdę ciekawego jeżeli to wyjdzie to będzie naprawdę zajebiście już jestem napalony na ten silnik szkoda że na informatykę nie polazłem bo bym też się do czegoś przydał

Dobijamy do 99/100 ostrzeżeń

Opublikowano

Do Agent-Pepe czy na swoim chomiku możesz mi dać jeszcze plik z templates_c z tym supportem?Wszystko jet w porządku,przetłumaczyłem już nawet ten support tylko właśnie do całej układanki brakuje mi tego pliczku:(

A co do prac to coraz lepiej,teraz pracuję nad panelem admina.

Opublikowano

Ja mam taki problem z tym supportem: Fatal error: Call to undefined function: bb_format() in D:\plemiona 7.0\htdocs\serwer_1\templates_c\%%25^25C^25C6F6DF%%game_settings_logins.tpl.php on line 40

Specjalista
Opublikowano

skrypt zwraca Ci błąd, że nie zna funkcji bb_format()

źle dołączony plik od funkcji, ale nie poprawna nazwa funkcji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wprowadziłem dość dobrą aktualizację.Za jakieś 2 dni wysyłam na neta wersję demo.Wprowadziłem do głównego panelu admina info o silniku:

csyyptxabji2.png

Opublikowano

Wprowadziłem dość dobrą aktualizację.Za jakieś 2 dni wysyłam na neta wersję demo.Wprowadziłem do głównego panelu admina info o silniku:

csyyptxabji2.png

Spodziewalem sie nowych funkcji w panelu admina a nie takich pierdolek.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Nowe funkcje w panelu admina będą.

Tylko mam z nimi problem, 3 dni temu było w panelu dość dużo, tylko że mi się silnik trochę popsół i musiałem kilka plików od nowa wgrywać.

Opublikowano

Teraz każdy silnik będzie odkodowany -_- a i długo Ci to zajmuje xD chyba że każdy błąd poprawiasz itp :D ale zobaczymy w lutym <lol>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...