Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwet był kiedy to sprawdzało licke, dlatego teraz nie sprawdza więc jedyne co mogą, to próbować zabezpieczać.

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kurde chodzi ideeanalnie, + leci oczywiscie i mam nadzieje ze bedzie darmowy przez jakis czas.

< MPCforum to nie portal aukcyjny! >

Edytowane przez Λnonymous
Opublikowano

Kamyk jest resselerem wszystkiego , i teraz ju napewno gorzko płacze. Do tego kbot/ibot tez powoli zdechnie.

Opublikowano

Pukacz też już w temacie płakał :) Nie sądzę by tak szybko to naprawili, bo ten crack działa już od daaaawnaaaa.

A nawet jeśli, szymon da rade ;D

Opublikowano

Placza bo nic nie zarobią. Choćby dał kbota za 10zł i tak chuja zrobi.

Opublikowano

Kamyk jest resselerem wszystkiego , i teraz ju napewno gorzko płacze. Do tego kbot/ibot tez powoli zdechnie.

ibot nie zdechnie = kbot nie zdechnie...

Pukacz też już w temacie płakał :) Nie sądzę by tak szybko to naprawili, bo ten crack działa już od daaaawnaaaa.

A nawet jeśli, szymon da rade ;D

Nie przypominam sobie... Po prostu zachowuje zasady forum skoro można banować 2 różne osoby na multi acc tylko na podstawie tego samego ip... to dlaczego crack jest dozwolony ?

beznazwy1jfkopia.jpg
Opublikowano

Bo ma zgodę od administracji, ty nie miałeś na zakładanie multi.

Opublikowano

ibot nie zdechnie = kbot nie zdechnie...

Nie przypominam sobie... Po prostu zachowuje zasady forum skoro można banować 2 różne osoby na multi acc tylko na podstawie tego samego ip... to dlaczego crack jest dozwolony ?

To nie crack tylko przeróbka. Wrzutka jak do kbota była np. .dll to jest crack.

Tak samo kbot , to przerobka ibota , a nie crack , bo by bylo np. kbot.dll i to wrzucasz do ibota ...

Opublikowano (edytowane)

Bo ma zgodę od administracji, ty nie miałeś na zakładanie multi.

a co znaczyło w banach podpis "multi acc" ?? -.- Chce tą zgodę zobaczyć jak już się czepiać... Ja mam zgodę od papieża na pisane o xińskim, że jest szmatą i co wierzycie ?

@up przeróbka = crack... crack = omijanie licencji = przeróbka

kbot jest crackiem ibota....

@down chodzi mi o rzekomo moje konta -.-

Edytowane przez -Pukacz-
beznazwy1jfkopia.jpg
Opublikowano

a co znaczyło w banach podpis "multi acc" ?? -.- Chce tą zgodę zobaczyć jak już się czepiać... Ja mam zgodę od papieża na pisane o xińskim, że jest szmatą i co wierzycie ?

@up przeróbka = crack... crack = omijanie licencji = przeróbka

kbot jest crackiem ibota....

Czlowieku on mial bana na to aqq i mu zdjeli bo zgoda administracji ...

Opublikowano

1. Końcówka posta miszcza, masz dopisane, że zgoda jest + Edit żeby nie było.

2. Zgoda od wyższej rangi jest w DO Private, więc jej nie zobaczysz.

3. Co mnie obchodzi twoja zgoda papieża?

Dalszą dyskusję zapraszam na PW.

Ps. Miszczu nie miał bana na tym koncie, nie wiem o czym wy gadacie :x

Opublikowano

Rozpisaliście się troszkę o crackach a jakby ktoś miał blokować wsio co można za crack uznać to nawet linki do kbota byłyby zakazane

Każdy robi to co umie , Miszczu potrafi przerobić bota żeby był darmo i wiadomo, że sprzedawcom płatnych botów jest to nie na rękę bo kase tracą . Jakby nie patrzeć niemało zarabiali do tej pory na botach a teraz im się źródełko dochodu zmniejsza bo wiele osób skorzysta teraz z darmowej wersji . Prawdopodobnie przy następnej aktualizacji PBDO będą starali się lepiej zabezpieczyć programik ale jak wiadomo człowiek zabezpiecza a inny człowiek to zabezpieczenie obejdzie . Twórcy Ibota też walczyli w ten sposób z ruskimi i jakoś im nie wyszło , wchodzą aktualizacje a po chwili już Kbot ma to samo u siebie :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rozpisaliście się troszkę o crackach a jakby ktoś miał blokować wsio co można za crack uznać to nawet linki do kbota byłyby zakazane

Każdy robi to co umie , Miszczu potrafi przerobić bota żeby był darmo i wiadomo, że sprzedawcom płatnych botów jest to nie na rękę bo kase tracą . Jakby nie patrzeć niemało zarabiali do tej pory na botach a teraz im się źródełko dochodu zmniejsza bo wiele osób skorzysta teraz z darmowej wersji . Prawdopodobnie przy następnej aktualizacji PBDO będą starali się lepiej zabezpieczyć programik ale jak wiadomo człowiek zabezpiecza a inny człowiek to zabezpieczenie obejdzie . Twórcy Ibota też walczyli w ten sposób z ruskimi i jakoś im nie wyszło , wchodzą aktualizacje a po chwili już Kbot ma to samo u siebie :P

A wiesz, że twórcy ibota to też ruscy? :D

2. Zgoda od wyższej rangi jest w DO Private, więc jej nie zobaczysz.

Jest coś o czym ja nie wiem? :D Zawsze możesz dać SS na dowód :P

Opublikowano

Jest coś o czym ja nie wiem? :D Zawsze możesz dać SS na dowód :P

Chyba, że dowodu nie ma, bumcyfykszy.

// Ostrzegałem, chcecie o tym dyskutować to na PW :c A tak swoją drogą kim ty jesteś że chcesz dowodów?

Anonymous

beznazwy1jfkopia.jpg
Opublikowano (edytowane)

Chyba, że dowodu nie ma, bumcyfykszy.

Skąd znasz bumcyfykszy ???? xDDD

Ano .. coś tam wgl wiesz co to znaczy ?

Edytowane przez Maddaa
Opublikowano (edytowane)

Mam problem ,bo jak zalogowałem się na konto na qbot i wybrałem task to chce odpalić żeby konto latało i jak klikam tą mniejszą strzałke u góry to po 10-15 sekundach bot się wyłącza plizz pomuszcie dam like

Edytowane przez Oskarm10
Opublikowano

@Up Ortografia

@Topic. Wybocił mi dziś 30.000 urki na słabym leonku dzięki miszczu

Opublikowano

Gdy się zaloguje i wciskam start to po paru sekundach mnie wyrzuca i tak w kółko

20:57:25: Ładowanie...

20:57:31: Załadowano poprawnie0

20:57:50: (nazwa gracza) account applied in database

20:57:54: starting all viable sessions.

20:57:54: (nazwa gracza) establishing connection.

20:58:05: (nazwa gracza):pl3 login successful

20:58:05: (nazwa gracza) no selected task, no action to happen !

20:58:06: -> (nazwa gracza) terminated.

Gdyby ktoś powiedział jak to naprawić byłbym wdzięczny

Opublikowano (edytowane)

up@ klikasz na swój nick 2x jak dodałeś konto .. w zakładce detalis&statistic* klikasz na started task > i zależy co chcesz> zbierac boxy ,zbierac boxy i bić alieny czy tylko bić alieny .. chyba znasz angielski i z czaisz o co chodzi . I jeszcze w zakładce task scrips zaznacz to pierwsze

O like proszę :)

Edytowane przez Maddaa
Opublikowano

Anonymous, pozwól, że Ci odpowiem na Twoje pytanie.

Właśnie.. on jest nikim. Myśli, że jest jakimś tam resellerem i wszystko mu wolno ;)

Miszczu, oby tak dalej! Graty w zdobyciu tak dużej popularności wobec qbota.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Anonymous, pozwól, że Ci odpowiem na Twoje pytanie.

Właśnie.. on jest nikim. Myśli, że jest jakimś tam resellerem i wszystko mu wolno ;)

Miszczu, oby tak dalej! Graty w zdobyciu tak dużej popularności wobec qbota.

Sam jesteś nikim brykusiu...

// Ostrzegałem, chcecie o tym dyskutować to na PW :c A tak swoją drogą kim ty jesteś że chcesz dowodów?

Anonymous

Chyba wszyscy mamy prawo wiedzieć na jakiej podstawie jest wyjątek od regulaminu ? PS wal % łaski mi nie robisz....

// Bo ładnie poprosił, E.O.T.

Anonymous

beznazwy1jfkopia.jpg
Opublikowano

Sam jesteś nikim brykusiu...

Chyba wszyscy mamy prawo wiedzieć na jakiej podstawie jest wyjątek od regulaminu ? PS wal % łaski mi nie robisz....

Widzisz pukaczek, jakos mnie nie ruszaja twoje posty a jednak osiagnalem wiecej od ciebie :)

Miszczu, masz jakies plany co do bota? Dodasz cos od siebie? (Sry musialem zapytac bo na takiego kogos jak pukacz szkoda mi %).

1355697137-U769566.png