Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem na temat tego cracka z jD (zapewne go znacie :) ) i nie sądzę, że będzie wam potem tak wesoło :)

Już nie mówię teraz o naprawieniu cracka bo to chyba sprawa oczywista. jD tylko coś sprawdzi i jak mu się uda to będzie więcej zabawy niż mieli twórcy Fbota z osobami używającymi cracka :)

Pozdrawiam i zarazem przestrzegam :)

Zarobki sie zmiejszyły oj oj , i sie poskarżyłes? ( jak zawsze ) , i tez jak zawsze cos spierdolisz :)

To idz poskarż sie gdzie indziej bo tu nudzisz :)

Opublikowano

Miszczu to taki drugi KaMeR, tyle, że w DO. Lepiej troche zarobić, czy pozostać w pamięci ludzi na wieki?

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem na temat tego cracka z jD (zapewne go znacie :) ) i nie sądzę, że będzie wam potem tak wesoło :)

Już nie mówię teraz o naprawieniu cracka bo to chyba sprawa oczywista. jD tylko coś sprawdzi i jak mu się uda to będzie więcej zabawy niż mieli twórcy Fbota z osobami używającymi cracka :)

Nie strasz nie strasz zazdroscisz mu bo on ma (uwaga) "TALENT do botów"

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano (edytowane)

latając na cracku pbdo-bota któregoś ranka też miałem niespodziankę :D mam nadzieje że będą mieli taka sama :D

Edytowane przez evilpolskahe

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

Nierozumiem dlaczego placzecie że naprawią cracka moim zdaniem to nic dziwnego. Piszecie do kamyka że się poskarżył, co w tym dziwnego? Przedstawie wam inna sytuację wasz ojciec(dużo osób jest na jego utrzymaniu na tym forum), produkuje jakiś produkt zapłacił dużo za projekyt i tak dalej, po okazaniu finalnego produktu dobrze się sprzedawał. Jednak ktoś postanowił ukraść projekt produktu i zrobić taki sam produkt ale za połowe ceny bo nie musiał pokryć projektu i tak dalej. Wasz ojciec idzie do biura ochrony konsumenta, firma która ukradła projekt płaci odszkodowanie. Kamieniarz mówiąc o tym jd poprostu dbał o swoie interesy. Ciekawe co wy byście zrobili na jego miescu. Ja to samo.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Oj tam, łatwo przyszło, łatwo poszło najwyżej:) Płakać po jakiejś grze nie będziemy(przynajmniej ja:D).

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nierozumiem dlaczego placzecie że naprawią cracka moim zdaniem to nic dziwnego. Piszecie do kamyka że się poskarżył, co w tym dziwnego? Przedstawie wam inna sytuację wasz ojciec(dużo osób jest na jego utrzymaniu na tym forum), produkuje jakiś produkt zapłacił dużo za projekyt i tak dalej, po okazaniu finalnego produktu dobrze się sprzedawał. Jednak ktoś postanowił ukraść projekt produktu i zrobić taki sam produkt ale za połowe ceny bo nie musiał pokryć projektu i tak dalej. Wasz ojciec idzie do biura ochrony konsumenta, firma która ukradła projekt płaci odszkodowanie. Kamieniarz mówiąc o tym jd poprostu dbał o swoie interesy. Ciekawe co wy byście zrobili na jego miescu. Ja to samo.

Cholerni chińczycy.

Wyczyść skrzynkę.

@kamieniarz

Beka

Opublikowano

E mi bocik lata a koledze z klanu piszę

Aplikacja nie została właściwi zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK , aby zakończyć aplikacje.

i to wyskakuje jak włącza task creator i Qbot

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

E mi bocik lata a koledze z klanu piszę

Aplikacja nie została właściwi zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK , aby zakończyć aplikacje.

i to wyskakuje jak włącza task creator i Qbot

.NET Framework 4

Opublikowano

Już nie mówię teraz o naprawieniu cracka bo to chyba sprawa oczywista. jD tylko coś sprawdzi i jak mu się uda to będzie więcej zabawy niż mieli twórcy Fbota z osobami używającymi cracka :).

Pobodnie mówiłeś, że będą bany za cracka FBOTa.. i ... ? Boce nadal crackiem i nie ma nic :) (teraz już nie gram, bo podobno uw nie będzie).

Straszsz i straszysz, mniej zarobisz ?

Opublikowano

@kamieniarz

Co DDOS pojdzia na nasze komputery?A moze wirusa podesla?Moze konta poniszcza? Wedlug mnie nie powinni nam nic zrobic,bo to ich blad, ze bota nie zabezpieczyli...

Opublikowano (edytowane)

Sami sprzedajecie 'Nielegalne oprogramowanie" Przez co firma Bugpoint traci zyski, więc nie pierdol i wypad. Jak pójdziesz z tym choćby (nie znam się) na policję, to cię wyśmieją i wpierdolą ci mandat za marnowanie czasu.

Edytowane przez Yrokin

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Bardzo bym Cię prosił kamieniarz - przestań znowu siać ferment na forum. Gdy był crack Fbota było to samo i jakoś nic z tego nie wynikło. Ja konto mam do dziś, znajomi tak samo.

Nie chcę rozdawać ostrzeżeń - Święta są. Dlatego proszę Was, żebyście się ograniczyli ze spamem.

PS :)

qXKO8.png

@polandxxdd mapa 2-2

Edytowane przez Coming

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano (edytowane)

@kamieniarz

Co DDOS pojdzia na nasze komputery?A moze wirusa podesla?Moze konta poniszcza? Wedlug mnie nie powinni nam nic zrobic,bo to ich blad, ze bota nie zabezpieczyli...

Chodzi mu pewnie o log osób które latają na trialu więcej niż 1h coś ala pluskwa w bocie

@up comingu kilka banów poszło chyba za tego cracka ;) albo po prostu mój klan ogólnie za bota dostał prezent ;D

Sami sprzedajecie 'Nielegalne oprogramowanie" Przez co firma Bugpoint traci zyski, więc nie pierdol i wypad. Jak pójdziesz z tym choćby (nie znam się) na policję, to cię wyśmieją i wpierdolą ci mandat za marnowanie czasu.

Oprogramowanie nie jest nielegalne to propaganda BP, nielegalne oprogramowanie to takie które np kradnie konta, włamuje się na konta bankowe i szkody materialne a nie np. w przypadku botów szkoda waluty gry.

Edytowane przez ZaklinaczDeszcz
sygnacu.jpg

Opublikowano

Nawet mi się czytać nie chce... Po pierwsze napisałem, że jD tylko sprawdza jakie ma możliwości. Następnie (jeśli nasze przewidywania się sprawdzą) wszystkie zdobyte dane kont (zapewne głównie ich ID oraz IP kompów, z których były puszczane) ujrzą światło dzienne.

Jakieś jeszcze pytania? I od razu mówię, że ja o nic nie płaczę ani nie zastraszam. To wy nie wiem czemu zaczynacie mnie atakować. Ja jedynie ostrzegam o takiej możliwości.

Opublikowano

Miszczu może byś stronke założył ? :rolleyes:

PS Kamieniarz nie martw się QBot przetrwa i już sobie nie posprzedajesz :)

FPS

PPS Miszczu you are The better than kamieniarz & pukacz ^_^

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

@Up Co to da, crack dalej będzie latać nawet na starszej wersji. Kwestia że będą męczyć swoich userów. To BP musiał by zrobić aktualizacje ciągle.

Chodzi mu pewnie o log osób które latają na trialu więcej niż 1h coś ala pluskwa w bocie

@up comingu kilka banów poszło chyba za tego cracka ;) albo po prostu mój klan ogólnie za bota dostał prezent ;D

Za TEGO cracka? No way, albo jesteś mega pechowcem. Latam na tym od b. dawna, na 2-3 kontach i nawet ostrzeżenia nie widziały.

Co od straszenia pluskwom to zdaje mi się, że to też zostało zabezpieczone w QBocie o ile dobrze pamiętam. Inaczej wszyscy już mieli byśmy bany.

Kolejna sprawa jak to jest, że narzekają tylko resellerzy oraz ty. Coś ta wizja Zaklinacz == Pukacz robi się całkiem prawdopodobna :) To tak na marginesie.

@Edit O Pukacz, identyczne ip jak zaklinacz. Ciekawe nie?

Opublikowano

Kamieniarz mam się bać tym że stracę konto ? no ku*wa proszę Cię. w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem Nou Lajfem :F

btw Coming jaka mapka że 6k na godzine ? :D :D

na nowym aqq 5.1k/h na x1 vru.

Opublikowano (edytowane)

Za TEGO cracka? No way, albo jesteś mega pechowcem. Latam na tym od b. dawna, na 2-3 kontach i nawet ostrzeżenia nie widziały.

Co od straszenia pluskwom to zdaje mi się, że to też zostało zabezpieczone w QBocie o ile dobrze pamiętam. Inaczej wszyscy już mieli byśmy bany.

Za cracka FBota wyłapał bana.

Pierwszy raz zgodze się z kamykiem, on tylko przestrzega was a wy lecicie na niego jakby wam rodzinę pieczarkami wytruł... Prostą metodą załatwienia qbota było by wypuszczanie 2-3 wersji pbdo dziennie (ale ktoś to musi robić oraz zwykły xiński by się zajebał z tymi aktualizacjami), pisałem o tym z Firstem powiedział, że pomysł dobry ale nie chce mu się pisać nowych Fbotów bo to praca bez sensu jak UW się kończy.

Po co robić nową wersję, jeżeli stara działa?

Chcesz pomóc autorowi QBota?

Napisz "Jestem za" w poniższym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/801741-miszczu/

Edytowane przez Miszczu.
Opublikowano

Bug report generated on the 2012-12-25 at 18:26 o'clock UTC

Bot Client: v.1.3.6.38

Operating System: Microsoft Windows XP Professional

Language: pl-PL

Process runtime: 0:00

work dir: C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Pulpit\Nowy folder (2)

Exception Stack:

System.IO.FileNotFoundException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'System.Data.SQLite.dll' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego modułu.
Nazwa pliku: 'System.Data.SQLite.dll'
  w ns13.Class209.method_0(String string_1)
  w ns7.Class475.smethod_0(String string_0)
  w ns6.Class466.method_1()
  w System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
  w System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean ignoreSyncCtx)
  w System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
  w System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Previous debug log:

Previous standard log:

Screenshots:

Additional Informations (What were you doing at that moment?)

:horse:

O co chodzi ??

http://www.mpcforum.pl/topic/797998-release-qbot-darkorbit-bot/#entry5856218

Chcesz pomóc autorowi QBota?

Napisz "Jestem za" w poniższym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/801741-miszczu/