Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam taki problem ze nie moge zainstalowac Net Framwork 4 poniewaz gdy włączam instalacje to od razu wlącza sie Raport o Błędach, zainsatlowałem Internet Explorer 8( chyba najnowszy) bo ktos mi doradzilo ze Framwork jest kompatybilny z najnowszym Explorerem i nic

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BARDZO DOBRY BOT ! WSZYSTKO ŁADNIE DZIAŁA ! PROPS DLA MISZCZA I SYMBOLICZNY LIKE !

Opublikowano

Miszczu jest tak , właczam bot'a w paczke nie ? . qbot.exe jak masz przykładowo taką lijke ładowanie patrz ------tu-------------------------------------

tam gdzie jest napis "tu" .. tam własnie sie zacina i jest rapotrt dont'send i cos innego jeszze moge wybrac a kliknołem dont send to bot close ? emm?

Opublikowano

Używam od dawna, nie ma wirusów lub innego shitu. Jak bym dalej grał, napewno bym używał :)

Jedyny minus jaki jest to 1 konto na 1 okno, no ale darmowy bot, więc nie ma co narzekać.

Opublikowano

Anony pomozez? ;d , bo miszczu raz na jakis czas tu jest ;d

Miszczu jest tak , właczam bot'a w paczke nie ? . qbot.exe jak masz przykładowo taką lijke ładowanie patrz ------tu-------------------------------------

tam gdzie jest napis "tu" .. tam własnie sie zacina i jest rapotrt dont'send i cos innego jeszze moge wybrac a kliknołem dont send to bot close ? emm?

Opublikowano

Miszczu kocham cię. Bądź ty kurwa moim miszczem. Do tego ładować trza normalne taski z pbdo?

Tak, działają normalne taski z pb.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Anony pomozez?

Albo miszcz ;d

Opublikowano

14:44:49: Ładowanie...

14:45:10: A Socket connection error while connecting to the bot auth server. Trying another one.

też tak macie ?

Reset --> start..

Ponów czynność parę razy, powinno pomóc.

### TO JEST PRZEROBIONY PBDO BOT, LUDZIE .__. ###

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Reset --> start..

I co z tego? ważne, że darmowy -.-

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Reset --> start..

Tylko ze pbdo kosztuje 120zł

Opublikowano

Są małe błędy, ale zważając że to aktualnie najlepszy bot, można przymknąć na to oko:

1356181291-U416428.png

Skoro to Qbot nie powinno pisać PBDO :)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano (edytowane)

I co z tego? ważne, że darmowy -.-

Tylko ze pbdo kosztuje 120zł

To z tego, że wszystko działa tak jak w PB a wy sie pytacie czy tak samo taski działają..

Mój post nie miał na celu zhejtowania bota ani obrażenia miszczusia <3 Wręcz przeciwnie.

//up oj tam oj tam xD Czepiasz się :D

//2up co chcesz wnieść swoim postem do mojego? Chyba źle napisałem poprzedniego posta, ponieważ kilka osób źle to odebrało.

Edytowane przez Brykuś
1356174085-U807879.png