Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki koleś jesteś zaje**** nareszcie darmowy bot który bije alieny !!!!!! :D

Jeżeli nie zrobisz z niego płatnego bota będziesz dostawał limit lajkuff przez rok

Każdy wie ze miszcz jest miszczem :D

#Topic

To wytłumaczy mi ktos wrescie to?

jest tak , właczam bot'a w paczke nie ? . qbot.exe jak masz przykładowo taką lijke ładowanie patrz ------tu-------------------------------------

tam gdzie jest napis "tu" .. tam własnie sie zacina i jest rapotrt dont'send i cos innego jeszze m

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Każdy wie ze miszcz jest miszczem :D

#Topic

To wytłumaczy mi ktos wrescie to?

jest tak , właczam bot'a w paczke nie ? . qbot.exe jak masz przykładowo taką lijke ładowanie patrz ------tu-------------------------------------

tam gdzie jest napis "tu" .. tam własnie sie zacina i jest rapotrt dont'send i cos innego jeszze m

Ogarnij ... nie jestesmy tworcami bota , i nie wiemy oco chodzi ...

Opublikowano (edytowane)

Miszczu, gdyby mama ci nie kupiła komputera jak byłeś mały to był wielki błąd :)

Like

Login Succesfull \

AHAHAHHAHA

Edytowane przez giciorxD
Opublikowano (edytowane)

Ile ACC może obsługiwać na raz?

Było napisane..

1 acc = 1 plik .exe

Edytowane przez Brykuś
1356174085-U807879.png

Opublikowano (edytowane)

@2up

Najpewniej nie masz framework

Miszczu jakie są potrzebne duperele do odpalenia tego? :D Bo chcę wykombinować odpalenia tego na linuxie (Kilka programów udało mi się :P)

Edytowane przez AdzikXD
Opublikowano

@2up

Najpewniej nie masz framework

Miszczu jakie są potrzebne duperele do odpalenia tego? :D Bo chcę wykombinować odpalenia tego na linuxie (Kilka programów udało mi się :P)

system data sqlite i framework 4

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Mam fameworka 4 .. powiem ci mam zainstalowane

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2

Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2

Microsoft .NET Framework 3.5 SP1

Microsoft .NET Framework 4 Client Profile

Microsoft .NET Framework 4 Extanded

Opublikowano

Coming za co ostrzeznie wtf?

Załozylem nowe konto zrobilem taska na boxy działa wszystko , a teraz jeszcze 1 prolem czy lepiej bocic na kbocie , czy na ten qbocie na głownym koncie?...

Opublikowano

Osobiście QBot > KBot, ale to twoja decyzja. QBot ma taski i to ogromny plus.

Opublikowano

No tak zastanawiam sie bo

PB jest lepszy od kbot'a a PB=Qbot.. , a nim w dodatku moge ile chce kont , i moge robic gg... , chyba przezuce sie na qbot'a

A jeszcze jedno .. zeby nie było jak właczam qbot'a to po 1 godz mi sie off ;) .. czy to nie tak jak na PB ?

Opublikowano

PB jest lepszy od kbot'a a PB=Qbot.. , a nim w dodatku moge ile chce kont , i moge robic gg... , chyba przezuce sie na qbot'a

A jeszcze jedno .. zeby nie było jak właczam qbot'a to po 1 godz mi sie off ;) .. czy to nie tak jak na PB ?

Nie.. -.-

To tak jakbys mial licke juz.. jeszcze jakis problem człowiecze? Coś ci jeszcze nie działa ?

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Człowieku to jest release. Powinienes byc mu wdzieczny ze wogole jeszcze nie kazal za to placic 40zl jak ivan za crack ibota.

Po drugie , wszystko dobrze działa , dajcie spokój. Bo ma takie zdolnosci , ze jutro jak bedzie dalej gledzic ten bot bedzie platny i przez was drogie dzieci nikt nie poboci free.

Z drugiej strony dobrze zeby platne , bo zaraz dzieciarnia sie zleci i bedzie pelno tego hujstwa na x2 ...

Opublikowano

NIE ŚCIAGAĆ NA TYM JEST WIRUS:) eSafe Virus in password protected archive 20121220

A archiwum zabezpieczone hasłem...

Ah, te randomy.

Opublikowano (edytowane)

NIE ŚCIAGAĆ NA TYM JEST WIRUS:) eSafe Virus in password protected archive 20121220

Virus to ty masz w mózgu dziecko -.-

Weź wyjdź.

I poćwicz formy gramatyczne, jeżeli coś to "w tym jest wirus" a nie "na tym jest wirus".

Edytowane przez Brykuś
1356174085-U807879.png

Opublikowano (edytowane)

Nie wprowadzaj ludzi w błąd

nie ma na tym szkodliwych wirusów jakie mogły by zaszkodzić komputerowi lub naszemu kontu.. -.- -.-

Edytowane przez pb14
Opublikowano

Jak ktoś ma pieprzyć o wirusach, czy strasznych keyloggerach to niech najpierw zbierze dowody, zamiast świecić głupotą na forum.

Co do bota to działa (prawie) zajebiście. Ale to i tak dużo jak na darmowego bota. Podziękowanie dla autora.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Równiez dolaczam sie do podziekowan

.

Idz na polski proszę , albo jedz do angli.