Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Dedyk 24/7][Survival][Post-Apocalypse Map] EliteTS3.pl - jedyny taki w Polsce! [150slotów][0 lagów!][IP: elitets3.pl]

Elite Achtung

Parę pytań odnośnie serwera.  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze? :)

• Tak, oczywi?cie! :)
      138
    • Sam nie wiem, jeszcze si? zastanowi?.
      30
    • Nie, nie przekonuj mnie on.
      17
  2. 2. Czy chcia?by?, aby gildie mia?y mo?liwo?? przejmowania terenu?

• Tak!
      117
    • Nie!
      53
    • Nie wiem.
      15
  3. 3. Co my?lisz o naszej prezentacji?

• Bardzo ?adna! :)
      127
    • ?adna, ale czego? mi tutaj brakuje.
      45
    • S?aba.
      9
    • Bardzo s?aba, w ogóle mnie nie przekonywuje.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wiem jak ten serwer będzie wyglądał :D. EPICKO! Już grałem na jednym takim, wciąga jak cholera. Zwłaszcza Adventure Map, tam też była wyspa ale w stylu średniowiecznym!

RCwkgo4.png

Opublikowano

Hej, Achtung, a nie fajniej było by użyć txt packa? NP. Last Days, chociaż on jest 32x32 bodajże, ale może The End Is Nigh czy jakoś tak, on jest fajny i 16x16, dodałoby to klimatu :P.

JBC. Moge kilka texturek porobić, np. zombie bądź inne :>.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Będzie jakiś dobry antycheat ? Bo na pewno wiele noobow bedzie na hflyhacku grało xD

Sam osobiście przetestuję serwer : ) Wydaje się spoko.

Opublikowano

Będzie jakiś dobry antycheat ? Bo na pewno wiele noobow bedzie na hflyhacku grało xD

Sam osobiście przetestuję serwer : ) Wydaje się spoko.

Mamy najlepsze zabespieczenia DDos w polsce. Zabezpiecznia w grze, są cięgle dopracowywane i testowane . :)

achtunga.jpg

Opublikowano

21 grudnia ma być koniec świata, spokojnie jak nie w rzeczywistości to na serwerze! :D

Może' date=' przedstawię wam podstępy prac? :)[/b']

Mapa: 100%

Pluginy: 95%

Konfiguracja: 100%

Mapy eventowe: 100%

Panel gracza: 60%

1356791562.png

Opublikowano

BARDZO ciekawi mnie jak bendzie serwer wygladał i są mob spawnery lub mob areny ? i za dzialki ? tylko pytam.Sorka jeszli duzo pytam a jakie są wasze nicki na MC.Ile jest pluginow 10,20 lub 25 .Koniec tych pytań na dzien.

Opublikowano

BARDZO ciekawi mnie jak bendzie serwer wygladał i są mob spawnery lub mob areny ? i za dzialki ? tylko pytam.Sorka jeszli duzo pytam a jakie są wasze nicki na MC.Ile jest pluginow 10,20 lub 25 .Koniec tych pytań na dzien.

Pluginów jest ponad 30 :) Jednakże nie ma co się martwić o najmniejsze lagi, mamy bardzo dobrą maszyne.

Na serwerze są bossy, mobareny i zamierzamy dodać boss runy. Nie ma działek. :)

achtunga.jpg

Opublikowano

I dobrze, że nie ma działek! TRZEBA ELIMINOWAĆ NIEORYGINALNE SERWERY! Według mnie przynajmniej! Jeżeli macie tworzyć takie serwery, to od dzisiaj gram tylko u was :>.

RCwkgo4.png

Opublikowano

I dobrze, że nie ma działek! TRZEBA ELIMINOWAĆ NIEORYGINALNE SERWERY! Według mnie przynajmniej! Jeżeli macie tworzyć takie serwery, to od dzisiaj gram tylko u was :>.

To dopiero pierwszy z naszych projektów. Nastawiony dla graczy polskich i ang (Nadal szukamy ang adminów), czaty są oddzielone, komendy też. itp. itd. :)

achtunga.jpg

Opublikowano

Więc cieszę się bardzo! Jak na pierwszy projekt, robi bardzo dobre wrażenie :>. Sam współprowadziłem kilka projektów, ale nie wydawały się one takie fajne jak ten.

RCwkgo4.png

Opublikowano

co to ang admin ?. i dzieki za odpowiedzi na pytańia :) niemoge sie doczekac tego serwera

NAPEWNO BENDIZE TO SUPER SERWER!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...