Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Dedyk 24/7][Survival][Post-Apocalypse Map] EliteTS3.pl - jedyny taki w Polsce! [150slotów][0 lagów!][IP: elitets3.pl]

Elite Achtung

Parę pytań odnośnie serwera.  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze? :)

• Tak, oczywi?cie! :)
      138
    • Sam nie wiem, jeszcze si? zastanowi?.
      30
    • Nie, nie przekonuj mnie on.
      17
  2. 2. Czy chcia?by?, aby gildie mia?y mo?liwo?? przejmowania terenu?

• Tak!
      117
    • Nie!
      53
    • Nie wiem.
      15
  3. 3. Co my?lisz o naszej prezentacji?

• Bardzo ?adna! :)
      127
    • ?adna, ale czego? mi tutaj brakuje.
      45
    • S?aba.
      9
    • Bardzo s?aba, w ogóle mnie nie przekonywuje.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w ramach przeprosin za problemy techniczne serwera, zostanie zrobiony event.

Który będzie polegał na dodawaniu jutro od godziny 10:00 do 20:00, co godzinę kodów na punkty w naszym minecraftowym sklepie.

Kody będą dodawane na MPCForum.PL w naszym temacie.

Więcej szczegółów na forum!

Więc życzymy powodzenia i zapraszamy do wspólnej gry. Ekipa Minecraft EliteTS3

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żeby zachęcić was do obserwowania tematu:

mc.elitets3.pl - zarejestruj się, wpisz 8 cyfrowy kod, przejdź do zakup usługi.

MYE-6U3-9GV-3J6

pierwszy darmowy kod, życzymy udanych zakupów.

Opublikowano

Serwer nie jest hard -.- Tylko diaxy i zwierzęta zmniejszyli ;/ Węgiel 10sek i znalezione, żelazo 1min potem. Drzewa w ciula dużo ;/ To nie jest hard survival tylko max medium survival

Opublikowano

@UP

Proponuję zostawić drop diaxów widziałem jest on rzeczywiście niski ale proponuję zmniejszenie ilości drzew o conajmniej 75% jest ich o wiele za dużo, zmienjsze dropu węgla o 40% i jeszcze zelaża o 50%. Wtedy będzie prawdziwy hard.

Opublikowano

Drop diaxów zmniejszony prawie 4 krotnie, węgla podobnie.

Zajmujemy się drzewostanem, żelazem.

Dodane potworki, które się nie respiły ze względu na zawieszony plugin. Są uruchomione w trybie hard.

Bardzo nam pomagacie, cieszą te posty, są jak najbardziej zasadne.

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poruszyć sprawę administratora PolishSnajper ( Czy jakoś tak)

Na mapie z gildiami znalazlem jego gildie, po czym zaczął mnie gonić, próbowałem go zabić ale się WYLOGOWAŁ! Ha! Admin daje taki przykład!

Potem przyszedłem pod jego gildie z kolegą, kupiłem vipa, zrobiiłem gildie i wbiłem do jego bazy, znowu próbowałem go zabić ale znowu, jak to odpowiedzialny admin - wylogował się w PVP.

Zaraz jego kolega Spodniuszek wylał na nas lawę, no dobra, wylał więc wziąłem przykład ze wspaniałego admina i zacząłem płynąć w górę i co chwilę sie wylogowywać aż wyszedłem z dziury z lawą, po czym podbiłem jego gildię oraz sam zginąłem.

Po podbiciu mówili że mam fly hacka i wspaniały admin Snajper mnie zbanował za "fly hacka"

Zaraz po tym jak mnie zbanował dołączył do mojej gildii, rozwiązał ją jak by nigdy nic i zapewne teraz gra sobie dalej.

Proszę o odbanowanie i odebranie mu admina.

You MAD?

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poruszyć sprawę administratora PolishSnajper ( Czy jakoś tak)

Na mapie z gildiami znalazlem jego gildie, po czym zaczął mnie gonić, próbowałem go zabić ale się WYLOGOWAŁ! Ha! Admin daje taki przykład!

Potem przyszedłem pod jego gildie z kolegą, kupiłem vipa, zrobiiłem gildie i wbiłem do jego bazy, znowu próbowałem go zabić ale znowu, jak to odpowiedzialny admin - wylogował się w PVP.

Zaraz jego kolega Spodniuszek wylał na nas lawę, no dobra, wylał więc wziąłem przykład ze wspaniałego admina i zacząłem płynąć w górę i co chwilę sie wylogowywać aż wyszedłem z dziury z lawą, po czym podbiłem jego gildię oraz sam zginąłem.

Po podbiciu mówili że mam fly hacka i wspaniały admin Snajper mnie zbanował za "fly hacka"

Zaraz po tym jak mnie zbanował dołączył do mojej gildii, rozwiązał ją jak by nigdy nic i zapewne teraz gra sobie dalej.

Proszę o odbanowanie i odebranie mu admina.

http://imageshack.us/gal.php?id=rZSmkp2jl56qlqeWnKSboayco9PZ2pU

2 zdjęcie przedstawia jak latałeś (czitowałeś).

1356791562.png

Opublikowano

http://imageshack.us...nKSboayco9PZ2pU

2 zdjęcie przedstawia jak latałeś (czitowałeś).

Buahahaha, nieźle, zrobiłeś SS'y jak skakałem i niby cheatuje :D

Na dodatek zaraz po tym jak się wylogował wbił jakiś inny koleś w tym samym miejscu gdzie się wylogował, co wskazuje że admin ma zapewne multikonto.

Chyba zarządca serwera wybiera złe osoby na administację.

You MAD?

Opublikowano

Olała was bo wy olaliście serwer, byliście przy budowie na początku a jak trzeba było poprawić pół mapy i być przy otwarciu to 0 zainteresowani. Żegnam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...