Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Dedyk 24/7][Survival][Post-Apocalypse Map] EliteTS3.pl - jedyny taki w Polsce! [150slotów][0 lagów!][IP: elitets3.pl]

Elite Achtung

Parę pytań odnośnie serwera.  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze? :)

• Tak, oczywi?cie! :)
      138
    • Sam nie wiem, jeszcze si? zastanowi?.
      30
    • Nie, nie przekonuj mnie on.
      17
  2. 2. Czy chcia?by?, aby gildie mia?y mo?liwo?? przejmowania terenu?

• Tak!
      117
    • Nie!
      53
    • Nie wiem.
      15
  3. 3. Co my?lisz o naszej prezentacji?

• Bardzo ?adna! :)
      127
    • ?adna, ale czego? mi tutaj brakuje.
      45
    • S?aba.
      9
    • Bardzo s?aba, w ogóle mnie nie przekonywuje.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest podzielony na dwie mapy!

Spawn znajduje się na mapie ADVENTURE MAP, gdzie czeka na niej na was wiele wyzwań! Ukryte skrzynki itp. (Wyspa 1000x1000 kratek)

Oraz mapa GUILD MAP (czyli normalna) na której można już wszystko niszczyć itp!

:) (Teren 4000x4000 kratek)

Gildie będzie mógł założyć tylko VIP, Claim najprawdopodobniej będzie ale bardzo drogi! (albo w ogóle)

Pozdrawiam ACHTUNG!

achtunga.jpg

Opublikowano

Czyli mapa będzie ograniczona? o_O

Cała mapa będzie dla wszystkich, tak mi się wydaje. Lider gildi musi być Vipem, ale członkowie już nie.

1356791562.png

Opublikowano

Będę niezwykle ucieszony :D Około 300 graczy na mapie 4000x4000 to mało, a 7000x7000 to już zadowalająca liczba :D Ale to jest już zwykły generator prawda?

Opublikowano

Cała normalna mapa (GUILD MAP) będzie z normalnego generatora. Nadal myślimy nad ograniczeniem ilości surowców, ale chyba zostawimy to tak jak jest w normalnym generatorze. :)

achtunga.jpg

Opublikowano

Spodniuszek tyle jest slotów ale mi chodzi o liczbę zarejestrowanych ponieważ o ni również swoimi budowlami zajmują miejsce ;) Dodacie może moda SimpleOres?

Opublikowano

Spodniuszek tyle jest slotów ale mi chodzi o liczbę zarejestrowanych ponieważ o ni również swoimi budowlami zajmują miejsce ;) Dodacie może moda SimpleOres?

Serwer działa, tylko i wyłącznie na pluginach, bez żadnych modów. :)

achtunga.jpg

Opublikowano

Mówię to co słyszałem na TSie... Serwer nie jest nawet w połowie zrobiony i nie będzie wycieczki :( Słowa Achtunga ;/

To ja Gierg ;) Z TSa

Pan podszywa się pod administratora. Dostał już bana na IP. Już sobie nie pogra u nas :)

W dodatku kłamał, że to nie on.

achtunga.jpg

Opublikowano
Mówię to co słyszałem na TSie... Serwer nie jest nawet w połowie zrobiony i nie będzie wycieczki :( Słowa Achtunga ;/

To ja Gierg ;) Z TSa

Ty nie jesteś Gierg ponieważ od siedziały cały czas ze mną i mam do niego 100% zaufanie.

Więc pozdro za podszywanie się a Gierg na forum też ma nick "Gierg"

Opublikowano

I proszę Was ban na ip w MInecrafcie? -.- Przecież wiadomo, że mogę sobie zrobić ze 100 kont na różnych IP i z innymi nazwami na TSie może mam bana ale na Minecrafcie nigdy nie będę miał...

Opublikowano

I proszę Was ban na ip w MInecrafcie? -.- Przecież wiadomo, że mogę sobie zrobić ze 100 kont na różnych IP i z innymi nazwami na TSie może mam bana ale na Minecrafcie nigdy nie będę miał...

Masz tylko bana na tsie, za kłamanie i podszywanie się pod innych. Nie na MC.

Opublikowano

A to luz ;) Ale i tak uważam, że ludzie powinni znać prawdę. Niech wiedzą, że nawet połowy serwera nie ma, a wycieczek nie będzie. Tak mówił Achtung...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...