Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Dedyk 24/7][Survival][Post-Apocalypse Map] EliteTS3.pl - jedyny taki w Polsce! [150slotów][0 lagów!][IP: elitets3.pl]

Elite Achtung

Parę pytań odnośnie serwera.  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze? :)

• Tak, oczywi?cie! :)
      138
    • Sam nie wiem, jeszcze si? zastanowi?.
      30
    • Nie, nie przekonuj mnie on.
      17
  2. 2. Czy chcia?by?, aby gildie mia?y mo?liwo?? przejmowania terenu?

• Tak!
      117
    • Nie!
      53
    • Nie wiem.
      15
  3. 3. Co my?lisz o naszej prezentacji?

• Bardzo ?adna! :)
      127
    • ?adna, ale czego? mi tutaj brakuje.
      45
    • S?aba.
      9
    • Bardzo s?aba, w ogóle mnie nie przekonywuje.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to luz ;) Ale i tak uważam, że ludzie powinni znać prawdę. Niech wiedzą, że nawet połowy serwera nie ma, a wycieczek nie będzie. Tak mówił Achtung...

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Powinni znać prawdę, dlatego po to jest ten temat i umieszczany postęp prac. Mapa pluginy są praktycznie skończone, nie mamy skończonego panelu + sklepu ( a to jest dla nas połowa) Wycieczki będą, planowaliśmy dzisiaj o 20:00 jedną ale dokładną datę i godzinę ogłosimy do jutra.

Zapraszamy do oglądania screenów + filmików które tu umieszczamy, ciekawe informacje podamy w najbliższym czasie. Pracujemy codziennie od powrotu ze szkoły / pracy aby to jak najszybciej ukończyć i udostępnić wam naszą ciężką pracę, która jak to w APOKALIPSIE będzie skazana na zniszczenie ;-)

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem warto czekać !

Nie mogę się już doczekać startu i na pewno będę na otwarciu :)

Życzenia :D

Zdrowia, szczęścia, pomyślności,

nie połykaj z karpia ości,

nie jedz bombek, nie pal siana,

jedz pierogi, lep bałwana,

a w sylwestra, pij do rana!

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

Witam, co do zaistniałej sytuacji z wycieczkami i postępu pracy nad serwerem zaraz wam wytłumaczę wszystko.

Zacznę od wycieczek, uruchomimy tryb tak zwanej wycieczki w sensie że będziecie mogli zwiedzać serwer ale bez opcji niszczenia budowania itd.

Pod jednym warunkiem. Pod tym postem ma się znaleźć min. 30 Lubię To. Jeżeli zauważę że jest duże zainteresowanie tym trybem to jutro możecie się go spodziewać.

Teraz temat postępu prac. Serwer jest prawie gotowy, lecz pojawia się wiele pomysłów co do ulepszenia go. Zgodnie z fabułą serwer wystartuje 22 grudnia, godzina będzie podana później.

To chyba na tyle, dalsze pytania proszę kierować niżej.

Pozdrawiam, Cris_

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Nie boicie się x-rayowców? I ile zostało usuniętych innych rud tyle samo? I jeśli ma być prawdziwy hard to może zmniejszyć do 20% żeby było naprawdę ciężko znaleźć diamenty, które mają ogromny wpływ na rozgrywkę.

Opublikowano

Bez cheatów można zdobyć :P W 1h przy ciągłym kopaniu idzie znaleźć ze 20diaxów 45% to masz 9 diaxów w 1h

5h grania = 45diaxów ;)

Cheaty są nie potrzebne :)

I chyba jakieś dowody jak już będą cheatowania nie? :P

Opublikowano

A tak w ogóle, można się jakoś dostać na beta testy? Wiem, że pewnie było to pytanie zadane, ale nie chce mi się szukać :P.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Nie musisz nam tutaj spamować i wyliczać Ahonenus. :)

Oby nie było czegoś takiego, że komuś się fartnie, znajdzie diaxa i już, ban za cheaty :P.

Nie, raczej mamy bardzo dobre, jak nie najlepsze zabezpieczenia w polsce, w tym kierunku :)

Zapraszamy do naszej nowej prezentacji serwera w formie audio!

Czekam na wasze opinie!

achtunga.jpg

Opublikowano

Dowody oszukiwania będą w postaci filmu, ale to chyba tylko z mojej strony.

cissygna.png

Opublikowano

KURDE! Już nie mogę się tego serwera doczekać! Kiedyś grałem na podobnym, ale przetrwał tylko 3 tygodnie, zabawa co nie miara na nim była, a na tym wydaje mi się, że będzie większa.

RCwkgo4.png

Opublikowano

I myślimy nad propozycją dla aktywnych w tym temacie żeby zaprosić ich na te beta testy.

@PS, Tych niżej już nie będę wliczać :)

cissygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...