Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Dedyk 24/7][Survival][Post-Apocalypse Map] EliteTS3.pl - jedyny taki w Polsce! [150slotów][0 lagów!][IP: elitets3.pl]

Elite Achtung

Parę pytań odnośnie serwera.  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze? :)

• Tak, oczywi?cie! :)
      138
    • Sam nie wiem, jeszcze si? zastanowi?.
      30
    • Nie, nie przekonuj mnie on.
      17
  2. 2. Czy chcia?by?, aby gildie mia?y mo?liwo?? przejmowania terenu?

• Tak!
      117
    • Nie!
      53
    • Nie wiem.
      15
  3. 3. Co my?lisz o naszej prezentacji?

• Bardzo ?adna! :)
      127
    • ?adna, ale czego? mi tutaj brakuje.
      45
    • S?aba.
      9
    • Bardzo s?aba, w ogóle mnie nie przekonywuje.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem niedługo będzie prezentacja multimedialna na youtube serwera, ponadto nowa mapa jest niesamowicie rozbudowana i jeszcze ciekawsza niż była. Zabawa na serwerze jest przednia.

1356791562.png

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie odpowiadajcie na takie zaczepki, walczyć z wiatrakami jak Don Kichot nie będziemy, mamy ważniejsze rzeczy na głowie. Serwer sam się nie zrobi.

Opublikowano

Hmmm, według mnie serwer zapowiada się dobrze ale czemu tak pózno start? tego nie wiem przecież pluginy można ogarnąć w 30/40 minut, chyba , że to są pluginy autorskie to przepraszam ;) SERWER BĘDZIE ZAJEBISTY

Opublikowano

Hmmm, według mnie serwer zapowiada się dobrze ale czemu tak pózno start? tego nie wiem przecież pluginy można ogarnąć w 30/40 minut, chyba , że to są pluginy autorskie to przepraszam ;) SERWER BĘDZIE ZAJEBISTY

To jest ostateczna data, do końca weekendu ustalimy dokładną datę startu ponieważ chcemy żeby wszystko zostało dopracowane i było perfekcyjne.

1356791562.png

Opublikowano

Serwer oprócz samej mapy i pluginów musi mieć dograną najważniejszą sprawę,serwer.

Obecnie robimy crash testy związane z mapa, pluginami, użytkownikami. Nie podpiszemy się pod czymś co będzie słabą kopią innych serwerów.

Mam nadzieje że będziecie zadowoleni z czasu który wkładamy w utworzenie serwera.

Opublikowano

Witam, Mariioo z tej strony.

Zapraszam gorąco na start serwera Minecraft. Jest to najlepszy serwer Minecraft na jakiego becie miałem okazje grać!

Bardzo pięknie się zapowiada się bicie bossów oraz survival na poziomie Bear Gryllsa

Jeśli chcecie aby serwer wystartował szybciej, lajkujcie nasz profil na FB!

https://www.facebook.com/EliteTS3

Na co czekacie!? :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

No Doczekałem się......... .Czekałem bardzo długo na serwer typu Apocalypse który nie bedzie oparty na 1 pluginie i już -_- .Tylko Coś od siebie a tu dużo a między innymi mniej drzew rud i zwierząt co przynajmniej mi się bardzo podoba :)

Na 200% Zagram

Pozdrawiam i czekam na otwarcie

Dem0n1358

Opublikowano

Co do pluginu FACTIONS, zostanie on dodany to naszej listy. ALE, gildie będą mogli założyć tylko gracze z kontem VIP oraz sVip. Nie będzie zabezpieczeń gildii typu claim, jednak żyjemy dalej z myślą że claim będzie lecz płatny (żadne sms, tylko w grze).

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Masz rację, ale stawiamy na jakość. Ciągle pojawiają się nowe pomysły oraz chcemy zrobić własny panel SMS na stronie, co może nam trochę zająć.

Naprawdę warto poczekać.

@PS. Dzisiaj pojawi się film na youtube, gdzie wraz z PelsonemMX będziemy was oprowadzać po mapie oraz powiemy co nieco na temat serwera, pluginów i może startu. Kanał naszego YouTuba

Jest także możliwość zrobienia grupy do zwiedzania mapy. I oglądania postępów budowy z serwera, ale czy są jacyś chętni?

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Kolejny przełom na naszym serwerze! BOSSY!

Uchylę wam rąbka tajemnicy, oto specyfikacja jednego z bossów:

Król Zombie:

Typ: Zombie

Ilość życia: 200

Siła ataku: 10

Skille:

- Mega skok

- Zwiększenie szybkosci

- Teleport

- Rozblysk

- Błysk

- Fala zombie

- Rozrzut ognia

Czas przeladowania skilla: 7 sek.

Drop:

- Diamenty 1-20

- Welna 1-16

- Ugotowane mieso 1-16

- Mikstury zdrowa 1-32

- Diamentowy miecz: KnockBack II, Damage V, FireAspect II

achtunga.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...