Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem odpalam keyhunt v3.1 i 3.2 wyskakuje mi ciągle

[08:54:36.710 N] Failed to load profile: Element KeyRunProfile is not supported. Please check your XML and try again. (<KeyRunProfile questId="1" act1profile="act1_start.xml" act2profile="act2_start.xml" act3profile="act3_start.xml" />) Line 18

mam questTools 1.3.6 pomoże ktoś?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

@sektor12

Musisz sciagnac plugin KeyRun. :

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/83225-plugin-keyrun-dynamically-chooses-acts-profiles-based-key-count.html

Po sciagnieciu wrzucasz do folderu plugin, po odpaleniu bota wchodzisz w zakladke PLUGINS i musisz zaznaczyc go tak samo jak trynity "ptaszkiem".

zrobiłem jak mówiłeś ale tam pojawia mi sie tylko atom i trinity nie mam keyrun tego co wkleilem do folderu plugin i wyskakuje teraz

[14:09:55.887 N] Compiler Error: c:\Users\Arek\Desktop\Kopia\Demonbuddy 1.0.1425.310\Plugins\KeyRun\KeyRun.cs(733,31) : error CS0117: W elemencie „GilesTrinity.GilesTrinity” brak definicji „GilesResetEverythingNewGame”.

[14:09:55.887 N] Compiler Error: c:\Users\Arek\Desktop\Kopia\Demonbuddy 1.0.1425.310\Plugins\KeyRun\KeyRun.cs(836,19) : warning CS0472: Wynikiem wyrażenia jest zawsze „true”, ponieważ wartość typu „float” nigdy nie jest równa wartości „null” typu „float?”.

[14:10:18.947 N] [Trinity]ENABLED: Trinity v1.7.2.12 now in action!

Opublikowano

nie uzywałem bota tydzień czasu prawie,teraz włączam działa ale gra działa tak jak by zawiesza się na 2-3 sek i odwiesza na chwile i tak w koło. jak wyłącze DB to moge grać płynie jak włącze to bot działa ale tak jak napisałem gra zawiesza sie i odwiesza w kułko .

Czy ktoś miał taki problem i sobie jakoś poradził?

Opublikowano

Poniewaz podnosi tylko i tylacznie te co maja odpowiedni poziom :)) Mozna go obnizyc co by podnosil i te slabsze czyli gorsze, ale po co??

jesli to Ciebie interesuje to musisz plugin ustawic (ten odpowiadajacy za podnoszenie itemkow) Jakos pod spodem jest tam notka o schematach.

@Co do wpelni dzialajacej wersji bota to sciagnij i spaczuj ta 310 wersje, a w momencie gdy zapyta Ciebie o aktualizacje do 312 to wcisnij po prostu "No"

Stara wersja mimo tego, ze wyszla nowa nadal dziala znakomicie :D

Opublikowano

Jest już może offset do wersji 312 bo zapytanie o aktualizacje czyni YARA praktycznie bezużytecznym, i wie ktos może gdzie znajde najnowsze Quest Tools bo przeszukalem zakładke plugins na DBforum i nie widze:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...