Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.4.5][PARKOUR!][Dedyk][3 Serwer w POLSCE][Non-Premium!] - Castenar

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ortografia:9,8/10

Dlaczego ja:Bardzo lubię parkoury,a kiedy skkf wypuścił taki server marzyłem żeby w nim pograć.Niestety premium.Teraz szukam jakiegoś podobnego servera tylko że no-premium i tak tutaj trafiłem :P

Nick w grze:kozak4132

Opublikowano

Ortografia:9,8/10

Dlaczego ja:Bardzo lubię parkoury,a kiedy skkf wypuścił taki server marzyłem żeby w nim pograć.Niestety premium.Teraz szukam jakiegoś podobnego servera tylko że no-premium i tak tutaj trafiłem :P

Nick w grze:kozak4132

Dodany też zostaniesz, aktualna lista Beta-Testerów (Poszukujemy jeszcze 1!, nicki z MPC):

Cicha903

Gvynblyde

xExistance

neXt15

Diuus

Vonoce

kondzio20003

Sebastian1882

PeGiRC

KaZiXuS

Nerrio

Sotwinek123

Arcil41

kozak4132

Beta testy ruszają za 6 minut!

//Beta testy wystartowały! Zapraszam wszystkich beta-testerów pod to IP: 89.70.70.160

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Ortografia (ważne , ?/10): 7 i 8

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Jestem dobrym parkourówcem i budowniczym budowałem już dużo parkourów i jestem ogarnięty.Myśle że sie nadaje

Nick w grze: ShoTGunS

Opublikowano

Ortografia: Około 9

Dlaczego ja: Bardzo lubię parkour. Dość dobrze go ogarniam. Nie mam premium, więc nie mogę grać na "youtuberskich" serwerach, dlatego chciałbym pograć na tym.

Nick w grze: Monqer

Opublikowano

napewno dobre ip ?

Tak;)

Na serwerze będzie 36 parkourów! Aktualnie buduję czwarty, ale... Do 21 się wyrobię :)

Ortografia (ważne , ?/10): 7 i 8

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Jestem dobrym parkourówcem i budowniczym budowałem już dużo parkourów i jestem ogarnięty.Myśle ze sie nadaje

Nick w grze: ShoTGunS

Zostałeś dodany.

Mamy już 15 beta-testerów, ale możecie dalej się zgłaszać!

Może będziecie mieli tak dobre podanie, że się dostaniecie :)

Dla przypomnienia IP: 89.70.70.160

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10):9.5/10 jestem bardzo kultularna osoba

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):lubie skakac jestem ogarniety i mily ;]

Nick w grze:MinecraftToydi

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10):9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Bardzo lubię parkoura. Jestem ogarnięty i przyjacielski. A tak po za tym czego nie:D

Nick w grze:lukasz100ns30

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):9,5

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Potrafię ogarnąć serwerownie nie zależnie od ilości slotów serwera, budowałem pełno mapek Parkour-a, znam się na serwerach różnego rodzaju, oraz jestem wyrozumiały i kulturalny "Nie Przeklinam"...

Nick w grze: LiVe

Dodatkowa informacja: Wesprzę serwerownie finansowo...

Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):9,5

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Potrafię ogarnąć serwerownie nie zależnie od ilości slotów serwera, budowałem pełno mapek Parkour-a, znam się na serwerach różnego rodzaju, oraz jestem wyrozumiały i kulturalny "Nie Przeklinam"...

Nick w grze: LiVe

Dodatkowa informacja: Wesprzę serwerownie finansowo...

Pozdrawiam :-)

Dodany.

Mamy już 16 beta-testerów!

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Jestem dobry w parkour.Mam nadzieje że będe miał okazje

Nick w grze:Alter

Opublikowano

Ortografia: dam sobie tak z 8 na 10.

Dlaczego ja: Dlaczego ja ... Hmmm? Bardzo dobre pytanie , Myślę że ja zasługuje na miano beta-testara ponieważ jestem osobą ogarniętą oraz mam doświadczenie w parkourze ponieważ jak gram w minecrafta to na mapkach parkour. Jestem wyrozumiały i kultularny zawsze jak się z kimś pokłóce to przeważnie ja robie pierwszy krok do zgody ponieważ wole mieć kolegów/przyjaciół niż wrogów. Grałem już na obu serwerach parkour i właśnie spodobał mi się ten typ serwera tylko tamte mapki już mi się znudziły i chcę spróbować jakiś nowych i udowodnić sobie że jestem w tym dobry.

Nick w grze: Hickari

Opublikowano

Ortografia: 9/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): W Minecrafta gram od dawna. Dosyć dobrze skacze. Nie wdaje się w konflikty. Nie potrzebna mi jest żadna ranga dodatkowa. Wystarczy dobra zabawa!

Nick w grze: conrado09

Opublikowano

Ortografia : 9/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Jestem osobą Miłą, Sympatyczną i Pomocną. Zawsze chętnie doradzam i pomagam. Mam poczucie Humoru i jestem zabawny.

Nick w grze:KosmoTost

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):9/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Ponieważ chciałbym wyprubować wasze mapki i zgłaszac wszelakie bugi. Przyczyną że chce na taki serwer jest skkf lecz nie mam premium i dlatego chce na wasz serwer. Do tego mam kulture osobistą.

Nick w grze:Luminax15

Opublikowano

Nie polecam serwera. Admin mnie oczywiście przyjął... no ale jak napisałem, że mimo dobrego sprzętu mi laguje, dostałem bana "Chyba wiesz za co"...

Oto co pisałem na czacie(chyba to zdenerwowało admina):

>Ale mam lagi!!!

>This server sucks!

Co do "This server sucks!" to znaczy "Ten serwer jest do bani!"

W dodatku na serwerze nie ma komendy /spawn... admin mówi, że potrafi tworzyć paczki.... no ale oczywiście nie umie zainstalować pluginu invis... ani nie wie co znaczy COMPILE :)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Admin mnie oczywiście przyjął... no ale jak napisałem, że mimo dobrego sprzętu mi laguje, dostałem bana "Chyba wiesz za co"...

Oto co pisałem na czacie(chyba to zdenerwowało admina):

>Ale mam lagi!!!

>This server sucks!

Co do "This server sucks!" to znaczy "Ten serwer jest do bani!"

W dodatku na serwerze nie ma komendy /spawn... admin mówi, że potrafi tworzyć paczki.... no ale oczywiście nie umie zainstalować pluginu invis... ani nie wie co znaczy COMPILE :)

Koleżko...

Dostałeś bana za obrazę serwer'a,a ssuck to ssać :_: Innym słowem, użyłeś wulgarnego słowa na temat serwer'a. Co do pluginu invis - Consola go nie chce załadować, próbowałem z innymi wersjami oraz z podobnymi pluginami, nie pykało.

Co do Compile - Nie tworzę pluginów, więc nie muszę wiedzieć co to znaczy, a jeśli chodzi o twoje zacinki to sam pisałeś, że to jest wina clienta a nie serwer'a.

//Komendy /spawn nie ma, gdyż coś się zwaliło, a z racji tej, że to są beta testy to na razie jest ''warp spawn''. Pluginami własnie teraz się zacząłem zajmować by wszystko działało, nawet pisałem na czacie, że później się tym zajmę.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 9/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Chciałbym dostać się na posadę BetaTester po to aby min. wypróbować mapy. Myślę, że ten serwer bardzo spodoba się mi i innym graczom. Będę także pomagał i tłumaczył różne rzeczy graczom, jeśli tylko będzie trzeba. Jestem miły, ogarnięty i lubię pomagać innym:P. Myślę, że zostanę przyjęty.

Nick w grze: Craapsi

Opublikowano

Poszukuję kogoś kto mi zmodyfikuje plugin, żeby zamiast lawy było na blok ciemno-zielonej wełny. Pisać na PW, takiej osobie się odwdzięcze.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Ortografia: 10/10

;)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Jestem bardzo miłą i chętną osobą do pomocy, a po za tym kocham Parkour

Nick w grze: Ahonen

Opublikowano

Dla beta-testerów:

Beta-testy ponownie się zaczną ok. godziny 20:30-21:00.

Działa już ''/spawn'' oraz się nie respimy w jakimś zadupiu za pierwszym razem lub po śmierci.

Przypominam: Szukam osoby która mi zmodyfikuje plugin.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...