Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.4.5][PARKOUR!][Dedyk][3 Serwer w POLSCE][Non-Premium!] - Castenar

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 10/10 :)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Dlaczego? Ponieważ znam dobrze ortografię, mam premium, lubię się bawić. Pomoge Wam w beta testach. Lubię grać na parkour, uczę się dopiero, ale wychodzi mi to dobrze. Także, mam nadzieję, że rozpatrzycie moją propozycję pozytywnie :)

Nick w grze: Vonoce

mca.png
  • Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10):9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Chciałbym dobrze się zabawić na tym serwerze ,bo jak patrze na inne serwery to jest dno.Jestem też dobrym parkourowcem i chcialbym sprawdzić swoje siły na tym serwerze.

Nick w grze:MoonR1d3r

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 10/10 Bardzo rzadko popełniam błędy ortograficzne.

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Ponieważ, jestem dobry w parkourach.

Jestem miły i szanuję innych (w tym wypadku testerów) .

Nick w grze: MyKasero

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 20/10 :)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Chciałbym zostać waszym beta-testerem/testerem ponieważ lubię mapki parkour, nawet dobrze skaczę w minecrafcie. Chętnie ocenię wasze parkour'y (nie wiem czy to się odmienia

:D), mam nadzieję też czegoś się nauczyć. Jeśli tylko chcecie mogę pomóc wam w budowie. Tworzyłem już mapki parkour oraz 1 speedrun więc znam się na tym :) Mam nadzieję, że weźmiecie mnie chociaż na próbę, a reszta się okaże.

PS: Premium nie mam z powodu braku kasy oraz niechęci moich rodziców do zakupienia tejże gry.

Nick w grze: Sebastian1882

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 10 Pisze bez błędów

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Chciałbym zobacz i ocenić wasze mapki parkour itp.

Nie jestem takim graczem neo, tylko normalny a nie jak wszyscy co spam'uja

I chce chciałbym zostac testerem.

Nick w grze: Szlazus

Opublikowano

Ortografia (ważne , :D ?/10): 10/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Chciałbym pograć dla przyjemnośći. Podobają mi sie mapy parkour

Nick w grze: NinjaPL

Opublikowano

No , no. Zapowiada się bardzo ładnie. ;)

Ortografia (ważne , ?/10):9.5 :D

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Zaciekawił mnie serwer. Lubię grać na tego typu serwerach. ;)

Nick w grze:AvaterysPL

//700 POST. :D

5465845486.png

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 10/10 full ogar ;)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Elo mam na imię Bartek mieszkam w Sosnowcu chciałbym dołączyć i testnąć serwer i ocenić mam doświadczenie w parkourze. Prowadze kanał na yt 630widzów prosze o napisanie na pw adresu ip

:)

Nick w grze: xBodziu

Opublikowano

Ortografia (ważne , ?/10):9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):jestem osobą ogarniętą :) potrafię dogadać się z każdym :) nie przeklinam :)

Nick w grze: Monsta

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Ortografia (ważne , ?/10): 8 zdarzają się wypadki :P

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Chciałbym przetestować mapki pod względem normalnego gracza, ponieważ nie każdy jest mistrzem parkour. Chciałbym sprawdzić czy wszystkie skoki są możliwe i oczywiście znaleźć drogę na skróty :). Jestem ogarniętym, spokojnym i pomocnym graczem, jeżeli ktoś bedzie miał jakieś pytania, chętnie na nie odpowiem.

Nick w grze: PeGiRC

36604.png

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10):9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Ponieważ Lubie Skakać.Chciałbym również czy pluginy nie są zbugowane oraz pomóc graczom.zważywszy na mój wiek jestem osobą ogarniętą

Nick w grze: Aearos

sygnalf.jpg

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 9. 4 z polaka mam

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Bo umien dosyć dobrze skakać w minecraftcie. Jestem ogarnięym człowiekiem. No i tyle.

Nick w grze: PLcrazy

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 9,5/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Niebiorę minecraft na poważnie, lubie sobie czesto poskakać, lubie miec dużo zabawy w minecrafcie

Nick w grze: maly435

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 10/10 (czasem nawet kogoś zbyt często i nachalnie poprawiam :c)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Ogarniam red-stone oraz myślę, że umiem skakać. Jeśli chodzi o sprint parkoury to całkiem nieźle mi idzie

Nick w grze: Knocker1405 / TheMrKnocker

Pozdrawiam c:

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):8

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):

Nie jestem jak niektóre osoby, czyli denerwujący i bezmyślny.

Lubie takie serwery (tego typu).

Jestem prawdomówny i szczery.

Nick w grze: DarkXin

Opublikowano

nie ma to jak ocenić ortografie na 9 i napisać "Bódowniczym"

Ortografia (ważne , ?/10):9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Umiem robić parkoury i umiem przechodzić.Chciła bym byc Bódowniczym.

Nick w grze:iLubie

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 10. Mam piątkę z polskiego z ortografii. Mylę się tylko przy bardzo trudnych wyrazach. Jestem w klasie szóstej :)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Jestem dobrym skoczkiem. Jestem cierpliwy, błędy serwera mnie nie denerwują, jak jakieś znajdę to 5 minut później admin ma raport :)

Nick w grze: KaZiXuS

Opublikowano

Ortografia: 10

Dlaczego ja ?: Nie będę się za bardzo rozpisywał,nawet nie mam zamiaru.Napiszę krótko i na temat,chce wstąpić otóż na ten server z kilku jasnych powodów.Pierwszym z nich jest to,ze chciałbym spróbować moich umiejętności w tak zwanych "parkur'ach",następnym powodem jest to,iż chęć poznawania nowych ludzi kusi.Pisanie tutaj ile to gram w MC,będzie debilizmem,gdyż pokazuje to jakim jestem no-lif'em i spędzam całe życie przed komupterem.. Ostatnie zdanie które tutaj napiszę brzmi następująco,"Bo już nikt nie wie co to prawdziwy survival." ,dlatego chce spróbować czegoś nowego. Dziękuje pozdrawiam.

Nick w grze: NeRo

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):10 :)

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Chciałabym zagrać na waszym serverze dlatego gdyż chcę się dobrze bawić pomagać oraz inne rzeczy których tutaj nie wymienilam mam nadzieje, że dodacie mnie do wl na Beta-Testerke :)

Nick w grze:Madziunia

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Ortografia: Osobiście uważam, że mogę dać sobie 10/10

:)

Dlaczego ja: Odkąd skkf wypuścił swój serwer parkour marzyłem, aby zagrać sobie na takim, ale oczywiście... brak konta premium mi na to nie pozwala. Chciałbym pograć na takim serwerze, zobaczyć czy jestem dobry w parkourze (ciężko stwierdzić grając zazwyczaj samemu

xD).

Nick w grze: RezoPlay

37496916.png

Opublikowano

Sprawdziłem WSZYSTKIE podania DOKŁADNIE, zastanawiałem się nad każdym kilka dobrych minut. Wybrałem 13 najlepszych podań jak do tej pory, chciałbym przyjąć 15 beta-testerów (dlatego możecie pisać dalej :P).

Lista osób dodanych do WL (IP podam ok 15. kiedy Beta-Testy się rozpoczną!, podaje po nickach z MPC):

Cicha903

Gvynblyde

xExistance

neXt15

Diuus

Vonoce

kondzio20003

Sebastian1882

PeGiRC

KaZiXuS (Tutaj jest dowód - Ma 12 lat,

jednakże go przyjąłem, wiek to tylko liczba)

Nerrio

Sotwinek123

Arcil

Proszę nie pisać

DLACZEGO SIĘ NIE DOSTAŁEM!? RZAL UNSUB WIEM GDZIE MIESZKASZ MASZ PRZERYPANE MÓJ TATA TO ROLNIK A MAMA TO SPRZEDAWCZYNI W ŻABCE ZOBACZYSZ MASZ PRZERYPANE

To dlatego, że podanie nie było wystarczająco dobre, jak powinno być. Niektórzy pisali po 1 zdaniu lub po prostu ''Bo chciałbym''.

Jeszcze jedna rzecz, poszukuję jednego-dwóch moderatorów serwer'a. Każdy Beta-Tester będzie mógł nim zostać, zależy od jego zachowania na serwerze oraz czy będzie się nadawał/a.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :)

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...