Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.4.5][PARKOUR!][Dedyk][3 Serwer w POLSCE][Non-Premium!] - Castenar

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was aktualnie w ZAPOWIEDZI jednego z lepszych serwerów, serwer jest typu Parkour.

Co tu dużo mówić? Aktualnie start jeszcze nie jest znany, ale w piątek (15.12.12r.) Rozpoczynamy Beta Testy! Możecie już teraz składać podania na Beta Testera. Może, i start nie jest znany, ale sądzę, że powinno już bym otwarcie 21 grudnia 2012 roku (tak, dobrze słyszeliście!)

Uwaga!

Koniec świata jest odwołany, gdyż startuje jeden z lepszych serwerów Parkour!

Podanie składać pod tym wzorem na beta testera:

Ortografia (ważne

:D, ?/10):

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):

Nick w grze:

prezentacjax.png

Castenar

informacjeo.png

083.gif Adres IP:Po starcie :)

083.gif Typ Serwera: Parkour

083.gif Potwory:Nie

083.gif Zwierzeta:Nie

083.gif PvP:Nie

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:40

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Nie

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Same najważniejsze

ekipab.png

HisYourFace

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Budowałem kilka mapek parkour i się na tym znam ;) Chciałbym zostać budowniczym na serwerze.... [Znam się na fachu :D]

Nick w grze: DaN1o2pL

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 10/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Chciałbym testować mapy czy są do przejścia. Chciałbym poćwiczyć . Będę informował o wszelkich błędach , nie umiem budować

Nick w grze: SpoxeR

##edit

2402078843.png

I Love This!

<3

Opublikowano

Ortografia (ważne , ?/10):10/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Bo nie mam premium i chciałbym być taki testerem! ;D

Nick w grze:Forceta12

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10):9/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Chce pomóc w wykryciu błędów.Zagrać z innymi beta-testerami tez :P,no i licze że być może zostane kimś wiecej niż zwykłym graczem

;)

Nick w grze:Cicha903

Opublikowano

Ortografia : 10/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania) : Dlatego, ponieważ byłem już na serwerach "Parkour" ( Miałem swoje lecz nie wypaliły

) H@ więc wiem co i jak. I to co najważniejsze - Jestem ogarnięty.

Nick w MineCraft : Hipex

Opublikowano

Podanie składać pod tym wzorem na beta testera:

Ortografia (ważne , ?/10): 8 i 9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Dobrze skacze i do tego się nadaje . x2

Nick w grze: TeamSpeakUser i DriverPL

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Ortografia 9 na 10 (ah te polskie litery w minecraft

Dlaczego ja: Jestem przedstawicielem średnio-zaawansowanych parkourowców w minecraft a tacy jak sądze będą wbijać głównie na server :P, lubię dobrą zabawę oraz pomaganie innym w tego typu sprawach

;) (cóż to za pomoc? właściwie to wasz chęć przyjęcia mnie pozwoli mi na pomoc więc zależy to od was :P ) sądze też że dobrze buduję "mapki do hopsasania" :DxD

Nick w grze: Gvynblyde

Opublikowano

Ortografia 10/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Chciałbym spróbować czegoś nowego i sie fajnie bawić. :D

Nick w grze:rusalka56

Opublikowano

Większość użytkowników nie napisze nawet dobrze jednego zdania, a kilka osób napisało tak, że ich przyjmę. Na przyszłość: Czytajcie dokładnie :)

Ogłoszenia parafialne na temat wyników kto będzie Beta Testerem ujawni się w piątek.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 9

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): hmm . Lubie Parkour i chciałbym pomóc przy testowaniu. Jetem ogarniety i wydaje mi się, że można mi dać szansę ;d

Nick w grze: Wks

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10):10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania):Dlaczego ? Nie wiem po co takie pytanie. Przetestuje serwer . Zobacze co i jak . Jezeli beda bledy to je zglosze . Server musi byc przygotowany na start .

Nick w grze: Dowgirt

Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 9/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Bo Jestem Zajebistym Parkourowcem Budowniczym Co OGarnija W Chuj KOmend

:) Sorki Za Wulgaryzmy ale innaczej tego nie powiem :P.

Nick w grze: MixSteeRs

Opublikowano

Ortografia: 9/10

Dlaczego ja : Robiłem mapy escape, przechodziłem je itp. Miałem Admina/Moda na wielu serverach, ogarniam praktycznie wszystko

:) + na servie Aliquam (Creative, kiedyś jeden z największych w pl) zdobyłem 2 najlepsza range budowniczego (advBuilder , najlepsza była Architekt) w 1 tydzień :)

Nick w grze: XExistance

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 10/10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Jestem ogarniętym człowiekiem, który sobie pogrywa na serwerach Minecraft. To że jestem "ułożony" możesz zobaczyć w moich postach. Na serwerze pewnie będę często grać, ponieważ lubię sobie poskakać. Jeżeli serwer mi się spodoba, to może coś nagram z niego na YouTube. :)

Nick w grze: NeVdi

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Ortografia : 10/10

Dlaczego ja : Jestem ogarnięty. Uwielbiam parkour oraz nie sprawiam problemów administracji. Nie trolluję. Chciałbym zostać waszym Beta Testerem

:)

Nick w grze: dylek666

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Opublikowano

Ortografia (ważne :D, ?/10): 7/8 nie mieszkam w polsce od 8 prawie 9 lat :/

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): dlatego iż chciałbym spróbować zagrać na takim serwerze parkour . no i chciałbym sobie hopsać na parkourze robiłem już mapki jak i grałem na takich ale to nie to samo :/ oczywiście byłem modem na różnych serwerach ja i w obecnym czasie jestem u Treekta

Nick w grze: Zakini lub Diuus obojętnie

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Ortografia 10/10

Lat 13

Dlaczego ja? Dlatego że - jestem odpowiedzialnym graczem grałem już na wielu serwach i prawie na każdym byłem budowniczym ,a i jeszcze uwielbiam parkour i naprawdę mogę wam pomoc

To mój skype cafekofe

a nic KoFe

Opublikowano

Ortografia:9/10

Dlaczego ja :Od samych początków Minecraft uwielbiałem parkour.Jestem w pełni ogarniającym graczem pluginy .Lubie Placki i kakao.Testując serwery uczę się wiele o nich adminach modach i mapach.

Nick w grze:Slaxio21

mikolaj1222.png
Opublikowano

Ortografia (ważne

:D, ?/10): 10

Dlaczego ja (minimum 2-3 zdania): Lubię testować serwery do MC. Lubię Parkoura , W MC gram od Alpha 1.1.2 ♥. Mam 17 lat i jestem ogar. Nie popełniam błędów

:)

Nick w grze: Hellos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...