Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Kupić broń za 20zł lub 0zł wartą 120zł ? Zaoszczędzasz 100zł!

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie jest to bezpieczne??

tzn. że nie przyjdzie mi za 2 dni rachunek do zapłaty 150 zł za coś?

Jeżeli będziesz robił to na karcie którą masz na abonament to może przyjśc większy rachunek, jeżeli na noobskich kartach sim to nie.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Wypełniłem te raklamy, przyszly mi nx'y tylko z jednej gdy wyslalem ticketa ze nie przychodza mi nx to dostalem takiego emaila

Drogi/Droga Arek,

Jako, że Twój telefon nie mógł zostać doładowany, usługa nie

została zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie

przesługuje Ci wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.

Opublikowano

z 2 kart max 6k wycisniesz wiec nie :))

ja wycisnąłem z 1= 3,6 k więc ponad 7k możesz wycisnąć z 2

tylko mam dylemat bo z 1 karty wszystko wycisnąłem wszystkie reklamy i nie wiem czy kupować następne startery i czy to nie działa na ip bo reklamy cały czas mam mimo ze już kasę z nich dostałem

Adam0855.png
Opublikowano

reklamy wypełniłem pin wpisałem ale nx nie mam a gdy wchodzę w zakładkę ' Pomoc ' to pokazuje mi ze reklama nie została wypełniona o co chodzi skoro wysłałem pin ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

musisz poczekać, ja dzień czekałem rano się zalogowałem i 3,600 nx :P

ale nadal nie jestem pewien czy kupować te startery i czy będzie to działać na 2 simie

Adam0855.png
Opublikowano

z 1 karty 3,6k nx ale na jeden dzień? na następny dzień też będę mógł wyciągnąć tyle samo na tym samym IP i na tej samej karcie? czyli na tydzień mam ok. 21k nx , przy dziennym wypełnianiu ofert??

Opublikowano

@-Hoster- pobiłem cie 3,6 k z 1 karty:P

Ładnie, czyli tak naprawde pobiłeś wartość prawie że prawdziwych 20 zł :D Może z czasem być tak że przybędzie więcej reklam, to wtedy będa prawdziwe kokosy :) Martwie się tylko o operatorów sieci komórkowych że nie zdąrzą wyrobić tyle kart ile będziemy potrzebować :D

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Ładnie, czyli tak naprawde pobiłeś wartość prawie że prawdziwych 20 zł :D Może z czasem być tak że przybędzie więcej reklam, to wtedy będa prawdziwe kokosy :) Martwie się tylko o operatorów sieci komórkowych że nie zdąrzą wyrobić tyle kart ile będziemy potrzebować :D

Pobiłem was ;D

3710 ^^

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Sposób niby działa, ale nie dokońca tak jak powinien, bynajmniej u mnie. Miałem w domu jeden "lewy" starter z T-mobile, no to spróbowałem. Wszystko poszło pięknie, dostałem 3100nx, na drugi dzień kupiłem 2 nowiutkie startery, znowu z T-mobile, no i tu już tak pięknie nie jest. Z jednego dostałem już tylko 1500nx, a z drugiego nic. Czekam już 2 dzień, reklamy wypełniłem, pin wpisałem, odziwo nie pobrało mi wcale pieniędzy z konta, tak jak miałem 3zł tak jest do dzisiaj. Wyjaśni mi ktoś czy robię to źle czy po prostu pech??

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Ten sposób raczej działa tylko dla osób ze zmiennym IP, bo reklamy właśnie są na IP. Jak masz nowe IP odnawiają ci się reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...