Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Aktualnych Reklam Nexon Cash

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam.

Proszę o nie spamowanie w tym temacie.

Podajemy tak :

# (ilość nx) od (od kogo)

link

np.

# 100 NX od Unlike

www.mpcforum.pl

Opublikowano

Ej wilczek bo ja nie rozumiem tego co ty dodałeś....

Mówisz że dodajesz to rób tak : Aktualizacja, np. 28.11.12 i każdy wie jakie juz robił a jakie nie . Czaisz zrób tak z dzisiejszymi także.... Czekam,,,,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki problem że NX przyjdą pod warunkiem że dana reklama ściągnie mi kase z konta. Na różne sposoby już próbowałem i za każdym razem jest to samo. Wpisuje nr tel później pin czekam i nic się nie dzieje, kiedy doładowałem konto za 10zł przyszły 2 sms, kasa z konta zniknęła, ale po paru minutach doszły NX za dwie reklamy. Kiedy po wypełnieniu reklamy i wpisaniu pinu po kilkunastu minutach wyłączę subskrypcje tych reklam to nie dostaje NX bo pojawia się komunikat że "

Oferta nie została wypełniona"

. Nie wiem czy Wy też tak macie, ale z tego co czytam to widzę że innym nie ściąga nic z konta reklamy wypełniają się bez problemu i NX przychodzą natychmiastowo. Jeżeli ktoś wie co można zrobić żeby to zaczęło działać to byłbym bardzo wdzięczny za instrukcje. No chyba ze te całe wysyłanie sms, dezaktywowanie subskrypcji i "darmowe NX" to tylko ściema. :/

Opublikowano

też tak próbowałem miałem 57gr chyba porobiłem te reklamy nx nie dochodziły to wysłałem tą prośbę o sprawdzenie, na maila przyszła mi wiadomość że może to być spowodowane brakiem środków na koncie ;/ nie wiem popróbuje jeszcze może akurat się uda, aha tą kartę z której wysyłałem wszystkie sms mam w play, może inna sieć będzie lepsza?

Opublikowano

też tak próbowałem miałem 57gr chyba porobiłem te reklamy nx nie dochodziły to wysłałem tą prośbę o sprawdzenie, na maila przyszła mi wiadomość że może to być spowodowane brakiem środków na koncie ;/ nie wiem popróbuje jeszcze może akurat się uda, aha tą kartę z której wysyłałem wszystkie sms mam w play, może inna sieć będzie lepsza?

sluchajcie ja zrobilem reklam za jakies 5000 nx na poczatku przyszlo mi 780nx dzisiaj doszlo i mam juz 2000nx wiec trzeba czekac

xD---Kopi_ehxepsa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem wam tak , na karte z plusa zawsze przychodzą . Mnie i moim kumplą zawsze z mobile dochodziły !wiec racze przejść na nową taryfę do reklam:)

Ja to mogę potwierdzić. Także mam w Plusie. I żadna reklama mnie nie zawiodła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy te dwie reklamy są w spisie, ale jeżeli nie to je dodaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/795324-nx-1290-nx/

http://www.mpcforum.pl/topic/833860-nx-250-nx/

Opublikowano

ta z książką kucharską już jest w spisie tej drugiej nie ma to ją dodaj

ja mam taki pomysł żeby te stare reklamy których już nie ma pousuwać

@down okej

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można spodziewać się aktualizacji w tym temacie jakoś na dniach? :)

Teoretycznie to nie zależy ode mnie. W tym temacie udostępniam tematy udostępnianych reklam ;)

Więc trzeba czekać dopóki ktoś założy temat z reklamą ;)

Jak się pojawią to będą także tutaj !

Dzisiaj zmienię szatę graficzną :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A czy reklamy z tej listy które są widoczne na stronie warrocka nadal działają?

To zależy czy ją zrobiłeś czy nie.

Niektóre wygasają i my na to wpływu nie mamy. Co jakiś czas usuwam ,, stare " reklamy.

Po prostu sprawdź u siebie na koncie czy masz takie lub inne reklamy.

http://www.mpcforum.pl/topic/745466-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

@Down, dobrze - ale nie spamuj więcej w tym temacie.

Tutaj tylko i wyłącznie zamieszczamy reklamy. Zapraszam na PW :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No już z tej listy zrobiłem trzy reklamy : Pobierz swoją książkę kucharską!, Ściągnij nowy kontent i chińskie ciasteczko z wróżbą. Na razie z tych trzech doszły nxy od "pobierz swoją książkę kucharską!" a tych dwóch zgłosiłem już wniosek i czekam od wczoraj. A teraz spróbuję zrobić z Twojej listy reklamę "Bramka SMS -wysyłaj sms do wszystkich sieci!" przy okazji sprawdzę czy działa jeszcze.

Co do reszty reklam które tu wymieniłem, gdy rozpatrzą mój wniosek dam info czy reklamy nadal działają :)

@reklamę "czy jesteś wystarczająco inteligenty" nie mogę zrobić ponieważ mam numer w Play :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wypełniłem kilka losowych ankiet i dodało mi narazie tylko 90 nx i tak się cieszę teraz się pytam że mam możliwość kupienia np k1 za nx na 30 dni ale gdy chcem już np. kupić flash mine za nx to nie mogę bo potrzeba premki.

Jest taka możliwość aby kupić te rzeczy na premce np miny bez premki za te nx czy nie?

Opublikowano

#Upie tak jest możliwość tylko musisz wejść w item shopa na stronce miny, ammo boxy i jakieś tam bronie możesz kupić ale k1 gold nie ma. Jak kupisz w item shopie na stronce to wyśle ci to do out boxu i musisz to co kupisz wyciągnąć z out boxa ;) pozdrawiam

Ps, out box jest w grze jak wejdzie w item shopa w grze potem inventory kliknikniesz i masz po lewej strony kolo postaci out box

xD---Kopi_ehxepsa.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Póki co zamykam spis gdyż reklamy w nim zawarte są nieaktualne a obecnie na forum nikt nie przedstawił nowych aktualnych reklam.

Dobra, dzięki :)

Temat ponownie otwieram, zrobiłem małą aktualizację, usunąłem reklamy stare i dodałem nową jedną o wartości 2200 nx ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...