Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Kupić broń za 20zł lub 0zł wartą 120zł ? Zaoszczędzasz 100zł!

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory za post pod postem ale jak ja te kartę na które przychodzą smsy wywale do kosza to nie muszę się niczego obawiac ?

Czego masz się obawiać;) Przecież to zwykła ankieta. Nie będą Cię ścigać za takie coś. Robisz ankietę, dochodzą nxy a z kartą robisz co chcesz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie wiem jak u was, ale u mnie naliczyło punkty tylko i wyłącznie za 1 ankietę [a zrobiłem ich 10], testowałem na 5 kartach i w sumie dostałem 5 x 360NX.

I żeby nie było że ,,punkty dojdą jutro'' - ankiety robiłem 5 dni temu.

Opublikowano

A jak się nie wykorzysta pieniędzy przed robieniem ankiet to coś złego się stanie czy nie zaakceptuje czy coś takiego?

xh56.png

Opublikowano

Hehehe, ja juz tak robilem bardzo dlugo :P, ale i ty tez miales pomysl i go opublikowałeś :P.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

ja dzisiaj zrobiłem wszystkie możliwe i tylko 1 doszła :(

mi kase przysłali po prawie 3 tygodniach -,-

Napisali że rozważali czy przyznać punkty, ale grunt że wysłali

Opublikowano

jak mam 1 karte to też moge to robic? i czy musze miec pieniądze na koncie czy niekoniecznie?

Musi być tam przynajmniej 1 zł. Żeby miało z czegoś tą kase wziąć. Chyba napisane jest broń na perma za 20 zł:P Czyli coś trzeba wydać.

Opublikowano

Zrobiłem to z dwóch kart... SMSy zwrotne dostawałem, PINy wpisywałem... Skończyłem jakies 30 mionut temu a NX jeszcze nie ma :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Nxy mogą dojść nawet po 24h. Więc trzeba czekać.

Czy to dziwne, że jeszcze ich nie dostałem? Nawet z jednej oferty?

No nic, jeszcze poczekam... jak nie będzie jutro do 12:00 to mnie ch*j strzeli :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Czy to dziwne, że jeszcze ich nie dostałem? Nawet z jednej oferty?

No nic, jeszcze poczekam... jak nie będzie jutro do 12:00 to mnie ch*j strzeli :/

Musisz się liczyć z tym, że nie każda działa. Tutaj masz te, które działają napewno oraz nie które z nich jeszcze można zrobić. Link: http://www.mpcforum.pl/topic/790036-n-spis-wyplacalnych-reklam-nx/

Opublikowano

Musisz się liczyć z tym, że nie każda działa. Tutaj masz te, które działają napewno oraz nie które z nich jeszcze można zrobić. Link: http://www.mpcforum.pl/topic/790036-n-spis-wyplacalnych-reklam-nx/

No tak, nawet jak nie każda działa to za kilka powinienem dostać... Bo zrobiłem wszystkie które były dostępne.

//edit: mamy już kolejny dzień, a NX jak nie było tak nie ma... Chyba ich nie dostanę :/ A SIM zmarnowana

Opublikowano

Zrobiłem wszystkie dostępne na stronie mineły 3 dni a nx'ów ŻADNYCH :]

Zgłoś do supportu Sponsor Paya, czy co tam CA ma.

9368_gold.png

Opublikowano

Ja dostałem NX za JEDNĄ(!) reklamę! A zrobiłem wszystkie które były dostępne... masakra :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...