Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Kupić broń za 20zł lub 0zł wartą 120zł ? Zaoszczędzasz 100zł!

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem wszystkie dostępne na stronie mineły 3 dni a nx'ów ŻADNYCH :]

Zgłoś do supportu Sponsor Paya, czy co tam CA ma.

Hmm. Trochę dopomogę. Jak jesteś na stronie tych ankiet, masz takie coś:

1364898608-U683421.jpg

Klikasz napis pomoc, szukasz swojej ankiety i obok niej masz napis " Problem?". Klikasz go i później:

1364898783-U683421.jpg

Wybierasz powód, wpisujesz swoję imię(nie musi być prawdziwe) i email(prawdziwy najlepiej). I po jakimś czasie wysyłają Ci na maila, że pomyślnie rozpatrzono twój wniosek lub, że musisz dać jakiegoś screena itp.

674071459604241683421.gif

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile te nx dochodza bo jak narazie to nic

Do 48h chyba mogą dojść. Ale też nie każda reklama działa i do tego aby dostać nxy musisz mieć jakąś kasę na koncie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie odświeżam temat. Metoda nadal działa! Zrobiłem wszystkie reklamy i otrzymałem 7.800 NX'ów! Wierzycie na słowo czy potrzeba screena?

Poza tym regulamin TokenAds:

Warunki korzystania z usługi TokenAds

Sponsorzy i reklamodawcy TokenAds są indywidualnie dobierani, dla pewności, że współpracujesz z uczciwymi kupcami. W zamian oczekujemy od ciebie uczciwości.

Prosimy o przestrzeganie następujących zasad, abyśmy mogli zapewnić ci oferty wysokiej jakości.

• 1. Przed przystąpieniem do wypełniania oferty, upewnij się, że pliki cookie są akceptowane a wszelkie oprogramowanie blokujące reklamy jest wyłączone.
  • Musisz udzielić dokładnych informacji i sprostać wymaganiom reklamodawcy. Punkty nie będą przyznawane, jeśli udzielisz nieprawidłowych informacji.
  • Tylko jedna oferta może być wykonana na jedno mieszkanie.
  • Skrypty, boty, makra itp. są surowo zabronione.
  • Korzystanie z serwerów proxy jest zabronione.

TokenAds zastrzega sobie prawo do sprawdzenia udzielanych informacji przed wypłatą . TokenAds może wstrzymać wypłatę w przypadku wykrycia fałszywych informacji bądź innego typu oszustwa.
W takich przypadkach TokenAds zastrzega sobie prawo do zbanowania gracza na platformie TokenAds i poinformowania operatora gry.

Poprawna polszczyzna podstawą kontaktów międzyludzikch.

swujstyl.jpg

Opublikowano

Poszły 2 karty po 5zł Orange, dostałem ~3500 NX eh mało troszkę ale zawsze coś, czekam dalej bo zrobiłem wszystkie reklamy 2x, a dostałem ledwo za 3 reklamy może dostanę coś jeszcze w późniejszym terminie.

EDIT:

Date bbs_line.gif Package bbs_line.gif Purchase bbs_line.gif Price PM 05:22 NEXON Cash 1,060 PTS TokenAds NXCash 1060.00 PM 05:08 NEXON Cash 370 PTS TokenAds NXCash 370.00 PM 05:06 NEXON Cash 2,050 PTS TokenAds NXCash 2050.00

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mi doszly tylko 4 a zrobilem wszystkie, niektore doszly dopiero na nastepny dzien ... Tez mieliscie problemy z "odkryj to" i "love and hate"? Nie doszly mi Piny.

Opublikowano

Dodam tylko, że np: w Crossfire robiłem podobnie (tu chyba też tak jest) to tam dało się tylko jedną taką zrobić przez sms nic nie płacąc na dole zawsze pisze małymi literami od kogo jest dana oferta np CALIVARY jeśli usługa jest już aktywna to nie dostaniecie za ofertę kasy.

iuub.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

We wszystkich reklamach trzeba zrobic jakis quiz/cos tam napisac nastepnie podac nr telefoni i podac PIn (tak jest napisane)

A po podaniu nr telefonu tzreba wyslac darmowy sms i nie dostajemy zadnego pinu i ankieta jest nieukończona. WTF?

Opublikowano

We wszystkich reklamach trzeba zrobic jakis quiz/cos tam napisac nastepnie podac nr telefoni i podac PIn (tak jest napisane)

A po podaniu nr telefonu tzreba wyslac darmowy sms i nie dostajemy zadnego pinu i ankieta jest nieukończona. WTF?

nie kupuj kart z play'a bo on ma blokade, kupuj orange

Opublikowano

Można wyciągnąć z tego więcej, wystarczy połączyć konto facebook i TokenAds, dzięki czemu można dostać bonus nawet 600 za jedną ankietę (płatną).

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Można wyciągnąć z tego więcej, wystarczy połączyć konto facebook i TokenAds, dzięki czemu można dostać bonus nawet 600 za jedną ankietę (płatną).

Jak to zrobić?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dobry ten sposób? Zadziała na 1 karcie na której nic kasy nie ma ale jest aktywna?

Musisz mieć coś tam przynajmniej, żeby zaczęło subskrypcje i żebyś dostał nx`y.

Opublikowano

Czemu Firefox blokuje mi TokenAds? Pisze, że strona podjerzana. Zrobie tak i zobacze czy to da coś nx. Mam 2zł na fonie ;d

@

Ok. Zrobiłem tak, wszedłem w TokenAds, kliknąłem w reklame Angry Birds, podałem nr fona, dostałem PIN sms, wpisałem PIN na stronie. I teraz czekać na nx tylko czy coś źle zrobiłem. Przyszedł sms, Twoja prenumerata nie może zostać...

Więc dostane nx czy nie?

@EDIT!!!

DOŁADOWAŁO!!!

Mam 1.990 NX na koncie ;d w 20 min przyszła kasa haha ;d. Nie wierze w to ;d

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Czemu Firefox blokuje mi TokenAds? Pisze, że strona podjerzana. Zrobie tak i zobacze czy to da coś nx. Mam 2zł na fonie ;d

@

Ok. Zrobiłem tak, wszedłem w TokenAds, kliknąłem w reklame Angry Birds, podałem nr fona, dostałem PIN sms, wpisałem PIN na stronie. I teraz czekać na nx tylko czy coś źle zrobiłem. Przyszedł sms, Twoja prenumerata nie może zostać...

Więc dostane nx czy nie?

@EDIT!!!

DOŁADOWAŁO!!!

Mam 1.990 NX na koncie ;d w 20 min przyszła kasa haha ;d. Nie wierze w to ;d

Też dostałem 1.990 nx 09.08.13 a dziś już jest 11.08 i nadal tylko to a zrobiłem z 15 reklam + - .... żenada Nexon leci w chuja.!!!!

Opublikowano

Ja przed chwila zrobilem wszystkie i dostalem 3900. weszlem w pomoc i kliknolem "czemu nie dostalem nx'ów" to odpisali ze musi mi zjesc z konta to wtedy dostane nx'y. a innym razem jak znowu kliklem "czemu nie dostalem moich nx'ów" to napisali ze nie mam tyle srodkow na koncie. Wiec wszystkich nie mozna zrobic.

Jak to robicie i przyjdzie wam potwierdzenie oraz sms z trescia jak wylaczyc to wylaczajcie to odrazu. Uratujecie startera i 5 zł bedziecie miec dla siebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...