Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karma zapomniany champ

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karma zapomniany champ?-Bez wątpienia.

Jeśli chcemy grać rankedy to lepiej sie tknąć jakiegoś supporta który robi dużo w tf (janna etc.)

Karma jest trunda więc po co nią grać lepiej iśc na łatwizne i zrobić tyle samo lub więcej innymi supportami

Karma only 4fun i na drafty.

(błagam nie hejtujcie za swoje zdanie :())

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drakkaj masz niby 1700 elo a zachowujesz sie jak dzieciaczek , już nie dziecko , nie gimbus tylko dzieciaczek...

Jeżeli masz te 1700 elo to musiałeś kiedyś spotkać ogarniętą karme... karma jest zajebista jako caster support... powtórze , CASTER SUPPORT a nie tank support albo heal support.....ma cieżką mechanike której może ty nie ogarniasz..

Przykładowy mecz , powiedz że Karma to trash i nie ma dmg...

Do tego dochodzi przeliczenie ELO

Elo to system wzięty z szachów..

Ci źli , słabi gracze zaczynają sie dopiero od 300 w dół , 300-1800 to są przeciętni gracze , Mistrze zaczynają sie od tak naprawde 2000+ (Mistrz to tytuł szachowy , nie mówie tutaj że każdy 2k+ ma puchar za turniej sezonowy lola...)

Opublikowano

Karma to badzo dobra postać na mida jak i support ... nie wiem czemu nikt nią nie gra.... ja np gram nią z przyjemnością i gra mi się nią bardzo dobrze... ale na midzie się sprawdza :)

Opublikowano

Karma to takie połączenie supporta, z miderem. Tylko po co nią grac, skoro można sobie wziąść postać czysto na mida pokroju opka Eve albo ryza, a jako supporta można wziąć 9283901872390 razy lepszego blitzcranka?

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...