Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karma zapomniany champ

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bardzo mocny champ tylko wiekszość idiotycznych graczy nie wie nawet że ona może atakować nie tylko z Q ale też z E....

Karma potrafi jebnąć ponad 1200 DMG AOE , tak AOE w TFach nawet sie nie zbliżając do miejsca TFu....

Postać zapomniana , bo zbyt trudna , sprawuje sie bardziej na midzie niż na supporcie

Karma to nie jest słaba postać , to gracze są słabi .

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow prezent dla mnie? Dostanę od Ciebie platynę ?

33:13 utrzymaj ten poziom przez 400 kolejnych, a może dostrzegę w tobie "pro" (roześmiana buzia)

Btw. coraz bardziej zaczynasz prowokować swoimi postami. Ja Ci nie wyjeżdżam od "idiotów", czyżby jakaś strategia jak przerodzić dyskusje w bany.

Sejuani grałem tylko raz dzięki wspaniałym lagą podczas pickowania i osobiście mi się nie spodobała.

Mam pytanie czy o niej ktoś jeszcze wogule pamięta wie że jest w tej grze?

I czy to ma wogule jakiś dmg no wiem że support itd ale czy ma?

Tak troszkę odbiegłeś od pytania zadanego przez twórcę tematu. Jak jeszcze coś chcesz się zapytać to pisz na priv albo niech ma to coś wprowadzać do tematu.

heh

Opublikowano

Osobiście rzadko ją widuję (nawet bardzo), natomiast kolega w swojej pierwszej grze nią wbił pente od razu na starcie, więc taka złą nie jest ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wow prezent dla mnie? Dostanę od Ciebie platynę ?

33:13 utrzymaj ten poziom przez 400 kolejnych, a może dostrzegę w tobie "pro" (roześmiana buzia)

Btw. coraz bardziej zaczynasz prowokować swoimi postami. Ja Ci nie wyjeżdżam od "idiotów", czyżby jakaś strategia jak przerodzić dyskusje w bany.

Sejuani grałem tylko raz dzięki wspaniałym lagą podczas pickowania i osobiście mi się nie spodobała.

a ty utrzymaj sie na swoim 1350 przez kolejne 400 hehehe, nawet nie takie trudne, nie zalezy mi na banie dla ciebie bo jestes dla mnie tylko jakims gownem z tego dzialu, takze jak chcesz dyskutowac to zapraszam tylko nastepnym razem podaj jakies ciekawe argumenty bo aktualne mnie jakos niezadowalaja

btw. jezeli po 50 grach nie umiesz wyjsc z 1300 to rzeczywiscie kiepsko z toba bedzie

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Mając tak wąski zakres championów jak ja też nie byłoby łatwo ci wyjść, gdyż zacząłem rankedy z 185 win na normalach(od razu po wbiciu 30)

Tak w ogóle to martw się o siebie, gdyż z stamtąd wyjdę

heh

Opublikowano

Mając tak wąski zakres championów jak ja też nie byłoby łatwo ci wyjść, gdyż zacząłem rankedy z 185 win na normalach(od razu po wbiciu 30)

Tak w ogóle to martw się o siebie, gdyż z stamtąd wyjdę

vayne, cait, graves i jestem w stanie wyjsc sam nie umierajac ani razu, ale chyba schodzisz lekko z tematu? przeciez to dyskusja o karmie, a Ty wyjezdzasz mi z tym ze wyjdziesz z tego elo i ze masz za maly zakres champów aby wyjsc lol. chyba ze nagle zmieniles zdanie i uwazasz ze karma jest slaba? takze dzieki za poparcie

4to7r2K.png

Opublikowano

Dmg jakieś tam ma i nawet sprawdza się jako support, według mnie nie jest do końca useless.

Karma NIE jest full supportem, to caster/support dokładnie taki jak lux czy morgana, bardzo mało osób nią gra właśnie dlatego że jest porównywana do takich champów jak Soraka czy Janna....

Chcesz mieć heale po 700hp + i global heal po 1000hp+ ? Graj soraką

Chcesz mieć świetne cc i tarczę z AD bonusem ? Graj janną

Chcesz zadawać mocny AOE dmg i pomagać innym AOE speed buffami, AOE healem i tarczą ? Graj karmą

Wyprobowalam i posiadam wszystkie supporty procz tarica. I osobiscie Karma mi sie najbardziej podoba ze wzgledu na jej roznorodnosc skilli i dosc trudna gre, bo moim zdaniem dobre zagranie W, ogarniecie mantry w teamfight'cie nie jest takie latwe.

Karma posiada wszystkie uzyteczne skille, jakie support powinien miec, tarcze, heala, slowa, przyspieszenie i dobry dmg jbc.

Jesli chodzi o duze zuzycie many,ja osobiscie skladam Archangel's Staff i swietnie wyrabiam.

Jeszcze male spostrzezenie odnosnie braku kasy. Zawsze jak Twoj carry bije sie na lini to nawet leczac go zadajesz dmg przeciwnikowi, zawsze z asysty dostaje sie cos, czasem naprawde sporo.

Opublikowano

Chcesz zadawać mocny AOE dmg i pomagać innym AOE speed buffami, AOE healem i tarczą ? Graj karmą

chcesz byc trashem, useless w tf'ach, nie pomagać na linii i zostać na 1300 elo? graj karmą

4to7r2K.png

Opublikowano

vayne, cait, graves i jestem w stanie wyjsc sam nie umierajac ani razu, ale chyba schodzisz lekko z tematu? przeciez to dyskusja o karmie, a Ty wyjezdzasz mi z tym ze wyjdziesz z tego elo i ze masz za maly zakres champów aby wyjsc lol. chyba ze nagle zmieniles zdanie i uwazasz ze karma jest slaba? takze dzieki za poparcie

Odpowiedziałem na twój offtop który sam zaczynasz więc ...

chcesz byc trashem, useless w tf'ach, nie pomagać na linii i zostać na 1300 elo? graj karmą

Karmą nie gram na Eu więc to chyba złe nawiązanie do mojego stanu elo na europie

Btw. nie gram adc tylko apc i solo top. Chociaż jakbym zaczął nimi grać byłoby łatwiej carrować

@ I nie zmieniłem zdania przez jakiegoś trolla , który prowokuje ludzi.

Może właśnie ty nic nie potrafisz nią zrobić ...

A tak swoją drogą to, że wkleiłeś 1,7k elo nie oznacza, że to twoje konto

heh

Opublikowano

A tak swoją drogą to, że wkleiłeś 1,7k elo nie oznacza, że to twoje konto

mozesz mnie dodac do znajomych, podam ci moj nick, ale to takie bledne kolo, bo mozesz mowic, ze to konto mojego kolegi, albo ze je kupilem na allegro, etc, etc.

4to7r2K.png

Opublikowano

karma na midzie dobra i na supporcie

w s2 rozegrałem nią okolo 500 gier - wyszłem nia z elohell

bardzo dobry czempion dobry bursty leczy etc ale cc nie ma takich mocnych jak np anivia (FROGEN <3333)

np anivia to dobra jest bo tam mozna farmic nia lkatwo duzo range ma i mocne cc stun i slow w ogole anivia op polecam anivie moge napisac wam poradnik do niej bo mam zdjecie z meczu jak frogen mial nia 15/0 i itemy mam tez pokazane na tym zdjeciu ktos chetny?

a wracajac do karmy to dobra ale trzeba ogarniac nie polecam nia grac od razu rankedow tylko troche normali i sie nauczyc mechaniki bo ciezka jest

pozdro

Za wysoka.

Opublikowano

mozesz mnie dodac do znajomych, podam ci moj nick, ale to takie bledne kolo, bo mozesz mowic, ze to konto mojego kolegi, albo ze je kupilem na allegro, etc, etc.

Tak samo błędne koło wprowadzasz w tej dyskusji więc może ją zakończmy. Zdania zawsze będą podzielone i do kompromisu nie dojdziemy.

Karma jest dobra nie jest, aż taka OP

heh

Opublikowano

karma jest nadal viabel to bardzo dobra hybrydka supporta i magika w jednym, bardzo dobre dmg, darmowe uleczenie, bardzo mocny slow badz przyspieszenie gralem nia troche ale ma troche zryta mechanike nie ogarnialem jej nigdy

Opublikowano

pamietacie jak szuszi grał karmoą ma takim meczu z prosami typu frogen chyba tam byl i na tych z riotu to tam karma gral zaraz znajde ten meczy moze ale neiwiem czy znajde

a propo karmy to dobra nuta:

Za wysoka.

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1354914084' post='5746701]

karma na midzie dobra i na supporcie

w s2 rozegrałem nią okolo 500 gier - wyszłem nia z elohell

bardzo dobry czempion dobry bursty leczy etc ale cc nie ma takich mocnych jak np anivia (FROGEN <3333)

np anivia to dobra jest bo tam mozna farmic nia lkatwo duzo range ma i mocne cc stun i slow w ogole anivia op polecam anivie moge napisac wam poradnik do niej bo mam zdjecie z meczu jak frogen mial nia 15/0 i itemy mam tez pokazane na tym zdjeciu ktos chetny?

a wracajac do karmy to dobra ale trzeba ogarniac nie polecam nia grac od razu rankedow tylko troche normali i sie nauczyc mechaniki bo ciezka jest

pozdro

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1354914516' post='5746785]

pamietacie jak szuszi grał karmoą ma takim meczu z prosami typu frogen chyba tam byl i na tych z riotu to tam karma gral zaraz znajde ten meczy moze ale neiwiem czy znajde

a propo karmy to dobra nuta:

ty tak naprawde?

niech wam bedzie Karma jest dobra ale jest najgorszym ap carry

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Brawo, gratuluję, temat zszedł na zupełny hejt i spór pomiędzy grupą ludzi, bo nie dadzą sobie udowodnić, że Karma może robić to, co robi Brand czy inne AP carries. To w końcu nie jest możliwe, jak taki "useless champ" może coś robić. ofc.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Brawo, gratuluję, temat zszedł na zupełny hejt i spór pomiędzy grupą ludzi, bo nie dadzą sobie udowodnić, że Karma może robić to, co robi Brand czy inne AP carries. To w końcu nie jest możliwe, jak taki "useless champ" może coś robić. ofc.

czyli jezeli karma jest slabym championem i o tym mowie to znaczy ze to jest hejt? kurcze sorry

4to7r2K.png

Opublikowano

Hejt jest pomiędzy ludzmi, którzy się nie zgadzają z ich zdaniem. Spór jest o siłę i użyteczność Karmy.

Opublikowano

Hejt jest pomiędzy ludzmi, którzy się nie zgadzają z ich zdaniem. Spór jest o siłę i użyteczność Karmy.

czyli oni mnie hejtują, bo karma jest słaba, a oni mowia ze jest dobra

4to7r2K.png

Opublikowano

Powiedzmy, chociaż powinno działać to w dwie strony.

@edit: Zaczyna się delikatny offtop

Opublikowano

Jeśli idziesz na bota z ogarniętym adc, lub xinem to mordujecie. Niestety jeśli masz nieogarniętego sojusznika to nei wychodzi to na dobre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...