Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karma zapomniany champ

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Kage zamiast HoG nie była zbyt papierowa na początku?

Można było budować HoGa, można nie bylo. Po 7-9 lvlu jej sustain był wystarczający, jej range skilli jest odpowiedni, żeby osłaniać ADC i samej nie dostać obrażeń - a nawet jak zaczynają ją focusowac - Mantra+W na przeciwnika i jesteś out of range. Dlatego w sumie nikt nie zwracał uwagi na jej resy.

Wbiłem w ten temat i od razu flash w gały.

http://sjp.pwn.pl/

Nie ma takiego słowa jak "wogule" jak już to: w ogóle.

Co do tematu, to nikt nie gra z wiadomych przyczyn, jest za słaba.Po co mamy grać karmą jak możemy brandem, który od early do late rozpierdala każdego na 3 skille.

Sure, możemy grać Brandem który będzie harassować Karmę, straci calą manę a ona maksując sobie heal i kupując kielich będzie miała gdzieś twój harass bo jej AP i flaty wystarczą, żeby farmić i się healować przez ten cały czas (przy czym utrzymywać clear wave z full HP, bądź wchodzić nawet z tarczą na lane). Nie znasz jej możliwości, więc nie mów - że jest słaba. Aczkolwiek w postach przedtem wspominałem o karmie jako support

Pomogłem? Polub mój post :3

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierdolenie... swego czasu mainowałam Karme na rankedach , ludzie nie maja zielonego pojecia jak Tym grac, malo tego przeciwnicy nie wiedza jakie to ma skille... wrzucasz linke na swojego tanka nie dosc ze jak na supporta to robisz tons fo dmg takim smiesznym skillem no Twoj tank sie wbija a linka robi dmg calej reszcie... heal po % leczysz tanka i reszta tak sama a nie po smiesznych ilosciach tak jak np. Sona. Mozesz healowac caly team na raz < tylko jeszcze traf w wszystkich xD > no i tarcza robiaca dmg... ta postac jest tak niedoceniania ze az zal...

takie male potwierdzenie moich slow

1354895182571321.png

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@up

nic takiego nie zrobiles

Imo boję się tego reworka. Jak mają ją jeszcze spieprzyć, to niech się nie zabierają. Zresztą jestem ciekaw jak duże zmiany u niej wejdą.

Nie da sie jej spieprzyc bo juz jest spieprzona tak jak sejuani

Ten champion nie nadaje sie na mida bo jest kontrowany prawie przez wiekszosc ma beznadziejne cc, podatne na ganki, papierowe, brak ult. Jako support nic nie robi (lux, morgana support juz robia wiecej)

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@up

1. jestem dziewczyna < wiec zwracaj sie z łaski swojej do mnie w rodzaju żeńskim>

2. Pograj Karma rankedy tak żeby ludzie Cie nie znawidzili.

3. Zrob takie staty jakim kolwiek supportem

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@up

nic takiego nie zrobiles

Nie da sie jej spieprzyc bo juz jest spieprzona tak jak sejuani

Ten champion nie nadaje sie na mida bo jest kontrowany prawie przez wiekszosc ma beznadziejne cc, podatne na ganki, papierowe, brak ult. Jako support nic nie robi (lux, morgana support juz robia wiecej)

Pro krytyka pro gracza. Jeszcze ani razu porządnie nie oberwalem na midzie karmą, oprócz grania przeciwko Talonowi. Dopóki enemy jungler nie ma CC, jest zupełnie niepodatna na ganki, jej papierowatość jest tylko "zmyłką", bo na low HP uleczy się za omfg-ilość HP i jeszcze da sobie tarczę. A naiwni zaczną turret dive'ować, dostaną exhausta na ryj i combosa z (mantra+tarcza)+Q więc padną bez większych oporów. A kolega chyba nigdy nie widział gracza potrafiącego grać karmą na suppie.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Karma? mój ulubiony champ na mida zaraz po Masterze ap ;p. ci którzy mówią karma 0dmgu nie nadaje sie na mida i supporta niech spłoną >.< jak ci ap karma w teamfighcie pierdalnie z shielda i q to nie masz pół hp. dotego jej w dajesz na cel oddalony od tfu i przeciwnicy dostają dmg + slow... Usless? widocznie nigdy nie graliście z dobrą karmą :/

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Karma jest dobra najlepiej jak adc ktory sam nie ma za wiele hp rzuca sie na karme a tu bum lezy :) pod full ap ladne dmg ma oraz tarcze dobra :)

Opublikowano

To jezeli jest taka dobra to dlaczego NIKT nia nie gra, nawet nie proboja. Nie mowcie ze jest trudna bo w te gre pare mln graczy wiec troche ludzi by nia gralo, a co z tym idzie jakby byla dobra ludzie by zaczeli ja pickowac etc etc

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

To jezeli jest taka dobra to dlaczego NIKT nia nie gra, nawet nie proboja. Nie mowcie ze jest trudna bo w te gre pare mln graczy wiec troche ludzi by nia gralo, a co z tym idzie jakby byla dobra ludzie by zaczeli ja pickowac etc etc

nie tlumacz im tego oni sa za glupi zeby przyjac nowe wiadomosci do swojego mózgu

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ciii, zaraz cię zjadą, przecież już jakiś czas panuje przekonanie, że jak jakiś czamp nie jest pickowany, to jest zapierdolistym opem, tylko ultra trudnym do ogarnięcia. A prawda jest taka, że taki bohater jest po prostu kaszaniasty, i są dziesiątki lepszych od niego, i wyjątkiem w tym przypadku nie jest Karma.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Dyskusja podzieliła się na 2 grupy:

-Ci którzy nią nie grają i mówią, że gówno

-Oraz Ci którzy grają u mówią, że jest dobra

No i kogo tu słuchać?

Po 1 zagrajcie karmą zanim wypowiecie się na jej temat, ale nie 1 raz czy 2 tylko, żebyście ją ogarnęli.

Mówicie, że są lepsze picki na mida. No przyznam rację, ale czy karmą przeważnie chodzi się na mida? Prędzej na supporta, chociaż jak się nią nauczysz chodzić na mida to pokonasz takiego branda.

Równie dobrze można powiedzieć, że jakikolwiek champ jest słaby bo rzadko go pickują + nie widziałeś osoby która ogarnia daną postać. Albo zagrałeś raz i zwątpiłeś.

heh

Opublikowano

Dyskusja podzieliła się na 2 grupy:

-Oraz Ci którzy grają u mówią, że jest dobra

No i kogo tu słuchać?

Po 1 zagrajcie karmą zanim wypowiecie się na jej temat, ale nie 1 raz czy 2 tylko, żebyście ją ogarnęli.

Mówicie, że są lepsze picki na mida. No przyznam rację, ale czy karmą przeważnie chodzi się na mida? Prędzej na supporta, chociaż jak się nią nauczysz chodzić na mida to pokonasz takiego branda.

Równie dobrze można powiedzieć, że jakikolwiek champ jest słaby bo rzadko go pickują + nie widziałeś osoby która ogarnia daną postać. Albo zagrałeś raz i zwątpiłeś.

wymasteruj karme i zagraj z kims na twoim poziomie kto wymasterowal branda - jakie rezultaty? ze jestes chujowy i nie znasz sie na tej grze

4to7r2K.png

Opublikowano

Specjalnie konto na PBE mam założone, by właśnie wypróbowywać takich "zapomnianych" czempionów, więc wyszedłeś w tym momencie na totalnego idiotę. Daruj sobie następnym razem takie teorie, bo są żałosne. Jest wiele championów lepszych od niej. Piszesz, że prędzej chodzi się nią na supporta. To już totalny idiotyzm, gdyż jest ona jednym z najgorszych supportów. Jeżeli ktoś już tak bardzo chce nią grać, to mid.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Oczywiście argumenty, że tak powiem z dupy wzięte. Każdym ap można pokonać każdego ap, tak samo z innymi, nie zapominając, że tak gra to -/+50% szczęście.

Specjalnie konto na PBE mam założone, by właśnie wypróbowywać takich "zapomnianych" czempionów,

No na PBE to gra elita LoLa

heh

Opublikowano

Oczywiście argumenty, że tak powiem z dupy wzięte. Każdym ap można pokonać każdego ap, tak samo z innymi, nie zapominając, że tak gra to -/+50% szczęścia.

no bo mozna kazdego championa pokonac kazdym innym championem ale na chuj pickowac jakas zjebana karme skoro moge na przyklad [jezeli tego bym nie dopisal to bys pewnie nie zrozumial ze to jest przyklad] miec orianne z zajebistym ulti do team fightów i sporą mobilnoscia, no w sumie nie ma takiej potrzeby

4to7r2K.png

Opublikowano

A co to ma do tego, jaki jest champion? Coś ci się "argumenty" chyba kończą.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Równie dobrze pomoże karma w tf. Wyhealuję wszystkich, tarcza załóżmy na adc, W na tanka i jest dobrze. Orianną też gram i jest to jeden z moich ulubionych picków na mida, jej ulti łatwo uniknąć albo nie dać okazji do tego, żeby jego odpalenie miało sens.

@Spooq. to ma do tego, że możesz mieć nie ogarów w teamie, przegrać grę i stwierdzić, że cham to gówno

heh

Opublikowano

@Spooq. to ma do tego, że możesz mieć nie ogarów w teamie, przegrać grę i stwierdzić, że cham to gówno

To samo mogę mieć na normalnym servie, do tego równie dobrze nooby mogą być w przeciwnym teamie. Zresztą chyba nadal nie zrozumiałeś, że nie chodzi o wygrane/przegrane gry tylko o to, że ten champion jest po prostu słaby.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Równie dobrze pomoże karma w tf. Wyhealuję wszystkich, tarcza załóżmy na adc, W na tanka i jest dobrze. Orianną też gram i jest to jeden z moich ulubionych picków na mida, jej ulti łatwo uniknąć albo nie dać okazji do tego, żeby jego odpalenie miało sens.

nie wiem czy udajesz glupiego ale z tego co widze prowadzenie z takim idiotą dyskusji nie ma wiekszego sensu

4to7r2K.png

Opublikowano

Dlatego nikt nią nie gra bo nie potrafią , wolą na łatwiznę iść :).

Wolicie nie cieszyć się grą z tego że jest ciężej coś innego tylko napier.. monotonnie jednymi tymi samymi championami.

Co do karmy przyznam nie grałem ale kupie.

Przyznam się też jej nie doceniałem zmieniło się jak była w przeciwnym teamie nieźle napier.. ;x przydaje się w teamie jak ktoś nią dobrze gra.

Nigdy nie zapomnę mojej miny że przegrałem grę z karmą ^^ ale serio jeszcze nie widziałem czegoś takiego :P no miałem też grę gdzie ktoś lamił karmą.

Champ nie może być zły , gracz może być zły.

To samo z elise wszyscy ją krytykują a ja nią na mid diane posuwałem jak.. nie powiem co trochę mózgu wystarczy użyć.

a co do diany też silny champ i wcale ten gość źle nie grał po prostu nie docenił elise tak jak każdy.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

A co to ma do tego, jaki jest champion? Coś ci się "argumenty" chyba kończą.

Staram się za każdym razem napisać coś nowego a nie tak jak wy "jest słaba" i w kółko to samo tylko inaczej sformułowane. Właśnie zagrałem nią mecz i pokonałem waszego wspaniałego branda na midzie. Zanim ocenisz to zagraj.

Jest tak jak Xevik mówi, champion nie jest słaby, słabi są gracze, a zwłaszcza Ci którzy grają jednym i tym samym w kółko, a op dla nich jest tylko to czym grają, albo to co ich kontruje.

heh

Opublikowano

Staram się za każdym razem napisać coś nowego a nie tak jak wy "jest słaba" i w kółko to samo tylko inaczej sformułowane. Właśnie zagrałem nią mecz i pokonałem waszego wspaniałego branda na midzie.

po 1. jestes idiota bo nikt nie mowil ze brand jest wspanialy, po 2. slyszalem ze wysoki poziom na blindpicku

4to7r2K.png

Opublikowano

Po 3 myślałem o karmie to samo co wy zanim zacząłem nią grać. A gracze na blind picku mogą prezentować większy poziom od ciebie

jestes pewien? zawsze jak gram ze znajomymi blindpicka to ludzie nie reprezentuja zbyt duzego poziomu

oczywiscie dla ciebie np. sejuani jest bardzo dobra postacia tylko ludzie nie dostrzegaja jej potencjalu, nie? no jezeli uwazasz ze nie to znaczy ze karma nie moze byc lepsza

a tu prezent dla ciebie:

xhzes0.jpg

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...