Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mogł bym prosić o komendy do tych itemkow Derin ?

tak trudno wbic do mysql?

3392542656.png

Opublikowano

Mi Sie tam Podoba ALe jak Połączyć pliki z 2 partów lol ??? Daj ktoś Link do całych plików a nie 2 partów jak to złączyć ?

Derin Pliczki Są PRO Ale daj Link do normalnych a nie 2 party najlepiej na mediafire dobry bezpłatny hosting Bardzo prosze o pomoc !!!

Like it +

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie się :)
Myślicie, że on za Was wszystko zrobi?
Na mpc jest wszystko. Mpcforum pomoże Wam błędy usuwać.

Pliki dobre, wystarczy lekko nad sf popracować.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pliki jak najbardziej na + sam zaczynam ich uzywac do swojej serii na Youtube. Przy okazji zrobie jakis poradnik na ich temat to dokleje tutaj ;)

Poradnik moj :

Opublikowano

nie mogę dostać się do plików item_proto (po edytowaniu wyskakują chińskie znaczki) ... chcę zmienić lvl i wartość ataku niektórych itemów, a zmiany wprowadzone w navicatcie nic nie zmieniają.. jesli ktoś jest w stanie pomóc byłbym wdzięczny .. gg 4669796

Opublikowano

Pliki jak najbardziej na + sam zaczynam ich uzywac do swojej serii na Youtube. Przy okazji zrobie jakis poradnik na ich temat to dokleje tutaj ;)

Poradnik moj :

Jak Połączyć V2 Bo są 2 party i jak to złożyć w kupe aby powstały pełne pliki ??

Like it +

Opublikowano

glaczego zamiast petów i epikow mam zułć prosze o pomoc wszytko zrobione root itd

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

Jak połączyć oba party?

Oba party mają być w jednym folderze, dajesz na part 1 wypakuj i to wszystko ;)

derin.png

Opublikowano

Siemanko . Wszystko ładnie mi smigało do czasu. Mianowicie wgrałem pliki v2 i teraz przy rejestracji mam:

Przepraszamy rejestracja w tej chwili jest nie mozliwa. Prosze spróbowac pozniej .

Wiecie co może to blokować?

Elo, pis joooł

Opublikowano

heh.szkoda że jak pobieram to mam uszkodzone -.- ...

Najwyraźniej masz antywirusa włączonego. Wyłącz i wtedy ściągnij :) Po prostu ostatnio dodają taką blokadę...

Jak Połączyć V2 Bo są 2 party i jak to złożyć w kupe aby powstały pełne pliki ??

Kliknij PPM( PRAWY PRZYCISK MYSZY) na part 1 wypakuj i już masz oba wypakowan... pod pełną nazwą

Przykład

xx part 1.zip <--- kliknij ppm wypakuj do xx part1.zip

xx part 2.zip

Gdy ukończy wypakowywanie powstanie 1 folder w którym będą dwa wypakowane archiwa...

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Najwyraźniej masz antywirusa włączonego. Wyłącz i wtedy ściągnij :) Po prostu ostatnio dodają taką blokadę...

Antyvira niemam a 2 razy pobierałem -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...