Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol nie moge polączyc sie z fillezilla

Hmm, wejdz w maszyne, wpisz login root hasło derin, jak się zaloguje wpisz /etc/rc.d/netif restart , odpal porty w portmapie , i dopiero wejdz do fillezilli. Mi tak działa..

Pamiętaj o porcie 22

nie da sie polaczyc z navicatem :x

A odblokowałeś porty?

Opublikowano

Derin mam problem z twoimi plikami

sysrer

SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id
SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: LoadMonarchCandidacy:  DirectQuery failed(SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id)
SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: Load:  DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)

Opublikowano

Derin mam problem z twoimi plikami

sysrer

SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id
SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: LoadMonarchCandidacy: DirectQuery failed(SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id)
SYSERR: Jan 16 19:32:55 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)

Jeszcze raz wypakuj pliki.

derin.png

Opublikowano

Powiem tak z tego co widze to baza się odpala nawet w procesach jest ./db lecz żadnego chanelu nie ma jak i nie można się logować

Opublikowano

zasysam i ogarne pliczki. Widze pety dodane, działaja?

//edit, ehh multiupload muli w chxj ;c 20kb/s

//edit2, o 4shared cisnie 400

Opublikowano

zasysam i ogarne pliczki. Widze pety dodane, działaja?

Tak działają.

Powiem tak z tego co widze to baza się odpala nawet w procesach jest ./db lecz żadnego chanelu nie ma jak i nie można się logować

W tut video jaki zrobiłem widać że wszystko poprawnie działa, na nowo zrobionym systemie.

derin.png

Opublikowano

Mam problem. Stronka mi nie działa i nie mogę utworzyć konta. Próbowałem również utworzyć konto ręcznie przez navicat, lecz gdy wpisuje hasło to pisze, że złe ;d.

Był bym wdzięczny jeżeli ktoś by pomógł. Dodam, że w filezilli ip mam pozmieniane tak jak powinny być.

Opublikowano

derin w tucie masz pod hamachi a ja mam Dedyka ;[

Masz moja bazę danych czy inną ?

Masz moja bazę danych czy inną ?

Mam problem. Stronka mi nie działa i nie mogę utworzyć konta. Próbowałem również utworzyć konto ręcznie przez navicat, lecz gdy wpisuje hasło to pisze, że złe ;d.

Był bym wdzięczny jeżeli ktoś by pomógł. Dodam, że w filezilli ip mam pozmieniane tak jak powinny być.

Edytowałeś config.inc.php który jest w /inc/ ?

derin.png

Opublikowano

Zrobiłem serwer na tych plikach wszystko ładnie ale wszystko co z edytuje np. give_basic_weapon.quest zapisuje się ale zmiany nie działają w metinie nie wiem co zrobić proszę o pomoc, po z edytowaniu robiłem reboot.

z Góry dzięki. : )

Edit@

Problem rozwiazany.

Opublikowano

Zrobiłem serwer na tych plikach wszystko ładnie ale wszystko co z edytuje np. give_basic_weapon.quest zapisuje się ale zmiany nie działają w metinie nie wiem co zrobić proszę o pomoc, po z edytowaniu robiłem reboot.

z Góry dzięki. : )

A jak edytowałeś ten plik, to wpisałeś ./qc nazwa.quest ?

derin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...