Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem pomoze ktos???:

07820339432678756614.jpg

Sprawdź czy dobrze IP wpisałeś,

Jeśli dobrze to wpisz :

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start

derin.png

Opublikowano

jak te 2 part połączyć przy start wyskakuje błąd

nie należy mu się + nie wytłumaczył jak to zrobić krok po kroku

błedy wyskakują nie polecam tych plików

Opublikowano

Mam pytanie pobrałem 2 party i co mam teraz zrobić hm ? mam je połączyć jakoś czy wtf?

otwierasz winrarem ktory kolwiek i wypakuj.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Pliczki fajne.

Najważniejsze że udostepniłeś włąsną prace.

To się liczy.

Pracujesz już nad jakimiś wersjami , czy to będzie ostateczna?

Pozdrawiam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Potrzebuje Komendy na 6-7 bon na zwykłe bony na Potki Speed i ataku,

6-7 bon - 71051

Zmiana 6-7 Bonu - 71052

Szybkości ruchu - 27105

Szybkości ataku - 27102

derin.png

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś wysłać pliki odpowiadające za pety z clienta v2.

Byłbym bardzo wdzięczny oraz oferuję limit like'ów.

Opublikowano

Derin, możesz dać clienta do plików z V2? Bo jak wbijam na np. pro itemy (mam tego clienta co podałeś) to są zółcie :/.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Derin, możesz dać clienta do plików z V2? Bo jak wbijam na np. pro itemy (mam tego clienta co podałeś) to są zółcie :/.

Masz dobrego clienta tyle że musisz edytować orginalnego root-a i tam w serwerinfo ip z hamachi bez żadnej zamianki rootów z innego clienta

c56d5258d405a6dfmed.jpg
Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś wysłać pliki odpowiadające za pety z clienta v2.

Byłbym bardzo wdzięczny oraz oferuję limit like'ów.

Opublikowano

Witam, bardzo ładne pliki jednak mam kłopot.. Proszę o pomoc. Chodzi mi o

Postawiłem na hamachi sobię te pliczki, przez virtual boxa wszystko załadowałem, wszedłem w sysinstall, poprawnie zedytowałem tam.. i teraz jak się loguje tam, wszystko jest ok. FilleZilla dziala, navicat działa, w portmapie mam odblokowane te porty co pisałes i włączone i teraz wchodzę na stronę aby się zarejestrować.. ( Stronę wgrałem te twoją co masz link do niej, zedytowałem w niej poprawnie te 4 pliczki ). I wypełniam wszystkie dane przy rejestracji klikam rejestruj i wyskakuje Błąd MySql ( Po lewej jak jest status channeli tam to llogowanie, ch1 i ch2 jest offline, a serwer odpaliłem i wybrałem 2 channele do odpalenia.. Nie mogę zrobić konto przez stronę, pomóżcie! I jeszcze jedna sprawa.. Które pliki mam zedytować w kliencie i co dokładnie aby działało logowanie i gdzie się ustawia żeby w kliencie było ch1 ch2 ch3 ch4 bo są 4 a chce 2. GDzie to się zmienia i jak? Daję plusy lub minusy co wolicie.. Czekam za pomocą!

Opublikowano

Musisz też edytować serverip.cfg

Pliki w kliencie to masz edytować rooty i serverip.cfg, statusy edytujesz w pliki/status.php, a co do rejestracji to na pewno wszystkie configi dobrze zrobiłeś ?

Przez wgranie plików tej strony gdy w navicast sie loguje i wchodze w account wyskakuje taki error

145- Table /account/account is marked as crasched and should be repaired.. I nie wiem o co chodzi.. ;/ Pomożecie?

Opublikowano

Wszystko działa. Uporałem się z problemami. Z chęcią wam teraz pomogę. Wszystko chodzi jak należy.. I jak wejde w sklep ProItemy to nie ma żółci, jest normalnie wszystko !! ; )

Opublikowano

Mam problem z mapami na CH99 (OX,Loch Małp)

A Problem polega na tym że jak ktoś wejdzie na mapę to od razu go wywala z tej mapki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...