Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Locale_pl jest delikatnie mowiac zepsute panie Derin... Dlaczego nie mozna zmienic znaczka gm, czyta tylko twoj slaby znaczek.... Wiec moze zaczniesz odpowiadac na pytania koles ,bo twierdzisz ze pliki sa "twoje" ??

sygnatura.png

Opublikowano

Siemka. Czy na tych plikach można stworzyć serwer NO hamachi? Jeśli tak to czy trudno by się go robiło? ;d

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Locale_pl jest delikatnie mowiac zepsute panie Derin... Dlaczego nie mozna zmienic znaczka gm, czyta tylko twoj slaby znaczek.... Wiec moze zaczniesz odpowiadac na pytania koles ,bo twierdzisz ze pliki sa "twoje" ??

hmmm normalnie sie zmieina cos zle robisz ^^

3392542656.png

Opublikowano

To tak , pliki pobugowane jak dziura w serze ...
NIE POLECAM GÓWNO !!

Nie no , a tak serio :)
Całkiem dobry kawał roboty , dla początkujących jak najbardziej polecam pliki :)

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

Faktycznie , mialem jebniety launcher... Nie wiem co to ma do znaczka ale zmienilem launcher i poszlo... Dlaczego nie kazda postac ma dodany 6 skil?

sygnatura.png

Opublikowano

Derin ty jestes pierdolniety? Po co wstawisz pliki dla ludzi skoro blokujesz etc? Jak bys niezauwazyl jest sporo poprawek do twych pieknych plikow !!! Czaisz sie jak bys chuj wie co tam mial w tym etc... Mozesz wstawic odblokowane etc? Jak nie to skasuj to gowno z forum !

Edit:

Rozkodowane etc:

http://www.mcncc.pl/859157

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/45c4c927c6f2beb8afda965aad8f6622fad961ac933a764c2dc130afba649e32/analysis/1360930997/

I wielki CH ci w D...

sygnatura.png

Opublikowano

Mam małe pytanko :> Bo pobrałem part 1 part 2 tylko że w part 2 nie jest plik .part tylko .vhd i nie moge

wypakować nic błąd wyskakuje więc co mam zrobić? pobrać jeszcze raz? :P

Opublikowano

No pliki zajebjoza :) Like + 5 na profilu :)

Ciesze sie ze postanowiles je dac :)

Ale co do systemu petow nie jestem pewnien bo jeszcze musze go oblookac :)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Stawilem serwer i pliki dzialaja lecz mam troche bugow i mam 1 pytanko moze ktos powie co mam zrobic zeby zobaczyc cesarskie eq u handlarza i pety ktora sa a ja zamiast tego widze zolcie dajcie jakiegos tuta czy cos jak to naprawic dam lajki :)

1357709031-U322128.jpg
Opublikowano

Jak będziesz robić V3 to:

- Dokończ spolszczanie energii i może zmień system jej włańczania.

- Dodaj efekty przy włączaniu petów coś takiego: http://images41.fotosik.pl/1926/78c5c656e996e431.jpg

- Dodaj peta: Renifer

- Efekty do zbroi: pyły coś takiego.

- System kostiumów.

- Popraw system ulepszeń (wywal niepotrzebne przedmioty Bronie, zbroje, ale dodaj nowe kolczyki, tarcze, bransoletę, naszyjnik, buty - Najlepiej z PL, lub nowe jakich nie było na MPC ^^)

- Dodaj nowy ulepszacz (ogólnie dodaj nowy).

- Zmień mapę handlową na mniejszą (Dodaj tam NPC, i Zablokuj PvP)

- Zrób poradnik (skrócony, może) jak usunąć NPC z miasta i Questy z serwera.

To są moje propozycje jak byś miałem zamiar robić V3 tylko plików serwerowych :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Jak będziesz robić V3 to:

- Dokończ spolszczanie energii i może zmień system jej włańczania.

- Dodaj efekty przy włączaniu petów coś takiego: http://images41.fotosik.pl/1926/78c5c656e996e431.jpg

- Dodaj peta: Renifer

- Efekty do zbroi: pyły coś takiego.

- System kostiumów.

- Popraw system ulepszeń (wywal niepotrzebne przedmioty Bronie, zbroje, ale dodaj nowe kolczyki, tarcze, bransoletę, naszyjnik, buty - Najlepiej z PL, lub nowe jakich nie było na MPC ^^)

- Dodaj nowy ulepszacz (ogólnie dodaj nowy).

- Zmień mapę handlową na mniejszą (Dodaj tam NPC, i Zablokuj PvP)

- Zrób poradnik (skrócony, może) jak usunąć NPC z miasta i Questy z serwera.

To są moje propozycje jak byś miałem zamiar robić V3 tylko plików serwerowych :)

czemu sam sb tego nie zrobisz? takie trudne to nie jest

3392542656.png

Opublikowano

Ponieważ wszystkie tuty tego są nieaktywnie (linki wygasły, kosz) i jak zacząłem dodawać to mi serwer rozwaliło :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Mam takie pytanie, a mianowicie takie: Czy te pliki poszły by na Windows 7 64 bit? Prosze o szybka odp. Bo pliki zapowiadaja sie Fajnie :).

Opublikowano

Witam miałem problem z połączeniem z filezilla ale jużsobie poradziłem dlatego opisze co zrobiłem , bo niektorzy mieli ten problem a nikt nie udzielil im pomocy a wiec.

Zrobilem tak:

Wylaczylem hamachi,przeszedlem do panelu sterowania i do kart sieciowych i kliknalem prawym na karte "hamachi" po czym wyłączyłem ja i włączylem ponownie właczyłem hamachi i wszystko działa :)

2ymc6c1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...